skdk

38 6 0
                                    

"Sen ne dediğinin farkında mısın mısra " diye bağırdı sevim bana. Gözlerinde gördüğüm endişe miydi? Yoksa sinir miydi ? Pek emin değildim doğrusu. Umarsız bir şekilde omuz silktim.

" Gayet farkındayım abla. Hem noldu işleri külkedinize yaptırmayacağınız için pek bi üzüldün bakıyorum. Yıllardır annemle ikiniz ciğerimi çürüttünüz be. Bundan sonra bu evde her şeye boyun eğen uşağınız yok bitti uçtu giti. " dedim ellerimi birbirine sinirle vurarak.

Sevimin gözlerindeki şaşkınlık anında öfkeli bir hal almaya başladı. Neredeyse gözleri seğirecekti. Şu an bu kadar ciddi bir şey konuşmamış olsaydım belki gülerdim ama sonraya erteleyebilirdim sanırım.

" Sen kimsin de bana bağırabiliyorsun be pis kokarca. Yıllar yediğin önünde yemediğin arkanda iki iş yaptın diye başıma patron mu kesildinde bağırıyon. Küçüklügünü bil ve saygını aşma." diye şuursuzca konuştu sözde ablam.

" Bu hırsın var ya bu hırsın abla.  Bu hırs sana ne yaptıysa yaptı. Yıllardır bana etmediğinizi bırakmadınız. Gidicem. Sınavımı kazandım işte. Sen burda koca ararken ben ,,"   devamını getirmeden yanağımda hissettiğim sızıyla bana tokat attığını o an fark ettim.  Sinirden ellerimi yumruk yapıp gözlerimi o haset çalan gözlerine diktim.  

O anlık sinirle yumruğumu kaldırıp gözune geçirdim. Ve acıyla bağırdığında ne yaptığımı anladım. Sinirle kapıyı çarpıp kendimi dışarı attım.  İyi yapmïştım işte. Tüm sinirimi o yumrukla beraber atmıştım.

MAVİNİN YEŞİLİWhere stories live. Discover now