De Donees Academy

16.6K 506 76
                                    

 ◆ I N H O U D ◆

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

I N H O U D

"Laat zien dat al die mensen die zeggen dat je iets niet kunt, dat je faalt en dat je beter kan opgeven, ongelijk hebben. Niemand mag bepalen wie jij bent. Ik leer je hoe je moet vechten, maar blijkbaar doe je dat alleen bij mij. Vecht ook in je eigen leven. Bewijs iedereen dat je hier thuis hoort. Bewijs iedereen dat je niet zomaar een Gekozene bent, maar bewijs ze dat je de beste Gekozene bent die ze ooit hebben gezien."

Het leven van de zeventienjarige Rose staat op z'n kop als ze erachter komt dat ze een Gave heeft. Ze heeft geen flauw idee wat ze aanmoet met de kracht, macht en beroemdheid die je krijgt als je een Gave hebt. Gedwongen om haar oude leven te verruilen voor een heel nieuw leven, vertrekt ze naar de Donees Academy: een school waar alle Gekozenen verplicht naartoe moeten. De Donees Academy is echter niet 'zomaar' een school. Ze streven alleen naar het beste van het beste. Toekomstige wereldleiders, vermaande wetenschappers, bekende kunstenaars en noem het maar op worden daar gesmeed.

Rose maakt kennis met de rijkdom, intriges en arrogantie van de leerlingen van de Donees Academy. Of ze het nou wil of niet: ze moet er naartoe. Met nieuwe vrienden en een nieuwe Gave probeert ze haar draai te vinden.
Rose probeert haarzelf te blijven, maar hoe blijf je jezelf in een wereld waarin je moet streven naar perfectie?

A U T H O R ' S  N O T E

Halloo fantastische lezers! Dit is mijn eerste boek op Wattpad, dus alvast mijn diepe excuses voor de spelling- taal- en typfouten die er ongetwijfeld in zullen zitten. Als je ze ziet, zeg het vooral tegen me, want dan verbeter ik ze.

*Trekt een serieus gezicht en zwaait met een mes heen en weer*. Waag het niet om mijn verhaal te kopiëren: ik zal je vinden, opzoeken, opjagen en... Nouja, ik heb hier veel werk in gestoken. Dit is mijn verhaal. Mijn. Mijn. Mijn.

Als je het nu nog steeds uitgehouden hebt met me en je van plan bent om verder te lezen: ik vind het echt super leuk als je stemt of reageert: wees niet verlegen en gooi eruit wat je ervan vindt! Veel leesplezier allemaal! :)

De Donees AcademyOnde as histórias ganham vida. Descobre agora