Hoofdstuk 8

131 8 2
                                    

Alice P.O.V.

"Welkom thuis, sweetheart," Michael droeg me door de voordeur van ons oude huis.

"Dit is belachelijk!" Ik sloeg met mijn vuisten op zijn rug.

Hij zette me neer op de bank en de jongens stonden in een rondje om me heen met hun armen gekruist en strenge blikken op hun gewoonlijk blije gezichten.

Michael haalde mijn oude verlovingsring uit zijn zak, "Doe hem om."

"Nee," snoof ik, "Zo werkt het niet."

"Dat doet het eigenlijk wel, want ik bezit de hele wereld," hij greep mijn hand en drukte de ring om mijn vinger voor hij zijn zachte lippen op de rug van mijn hand drukte. "Daar, prachtig."

Luke ging naast me op de bank zitten en zuchtte, terwijl hij mij in zijn armen trok, "Waarom ben je weggerend?"

"Ik kon niet achter Michaels beslissingen staan," vertelde ik hem eerlijk, "Ik kon daar niet gewoon zitten en er niets om doen. Ik bedoel, hij nam verdomme de wereld over."

"In voor- en tegenspoed, weet je nog?" snauwde Michael

"Precies," beet ik terug en ik stond op, "Dat is precies waarom wij niet gaan trouwen."

Hij spande zijn kaak aan trok me naar zijn borstkas, "Laten we gaan."

Ik schudde mijn hoofd, "Ik ga helemaal nergens heen alleen met jou. Ik vertrouw je nu niet."

"Als er iets zou zijn, dan zou ik jou niet moeten vertrouwen. Jij rende van me weg."

"Jij vermoordde die meisjes zonder er nog naar om te kijken."

"Jij werd knus met Zayn."

"Jij nam deze hele planeet over."

"Jij gaat me niet weer verlaten," hij verstrakte zijn grip om mijn middel, "Gefeliciteerd Sweetheart, je bent de nieuwe koningin van de wereld."

"Ik weiger."

"Daar heb jij niets over te zeggen."

Ik haalde mijn wenkbrauw op, "Michael Clifford, zeg eens niet zo veel shit."

"We gaan naar bed, nu."

"Ik ga niet slapen met jou."

"Nou, je gaat dit huis ook niet verlaten."

"Fijn," spuugde ik, "Ik blijf wel bij Ashton."

Michael schudde lachend zijn hoofd, "Dat is schattig, dacht je nog dat je iets te zeggen had over waar je slaapt? Dat recht heb je verloren toen je van me wegrende."

Ik kreunde, "Oh, zeg het gewoon zoals het is, Michael."

"Wat bedoel je daar nou mee?"

"Ik rende niet weg van je, ik verliet je," riep ik, "Daar, ik heb het gezegd. Ik verliet je Michael. Ik wilde niet gevonden worden."

"Je bedoelt het niet zo, " Hij veegde wat haar uit mijn gezicht, "Ik kan het vertellen wanneer je liegt Alice, weet je nog?"

Ik keek weg. Ik kon zijn doordringende blik niet aanzien.

"Kijk naar me," mompelde hij. Ik hield mijn hoofd omlaag. Zijn vingers aaiden over mijn kaaklijn en hij tilde mijn hoofd op, "Ik weet dat je nog steeds van met houdt. Ik houd ook nog van jou. Weet je nog, we ontmoetten elkaar in onze dromen die nacht, net zoals je beloofd had. Het gaat altijd jij en ik tegen de wereld zijn."

Ik schudde mijn hoofd en stapte terug, "Nee, dat gaat het niet. Het is niet meer hetzelfde sinds die twee meiden vermoordt zijn, en wie weet wat je daarna gedaan hebt."

Ik rende de trap op en sloot mezelf op in onze oude slaapkamer. Ik viel in slaap met de bekende geur die op Michaels dekbed zat.

_

Ik werd een paar uur later wakker en stapte uit bed. Mijn ogen vielen op een kleine envelop die dichtbij de deur lag. Terwijl ik het oppakte, ging ik op bed zitten en maakte hem open.

Alice,

Ik zou sorry zeggen, maar dat zou niets uitmaken met de dingen die ik gedaan heb, maar het is een begin denk ik. Het spijt me zo erg dat ik zo'n egoïstische, bezitterige man ben, helemaal als het over jou gaat. Je hebt zoveel vergeven van wat ik gedaan heb, dat ik niet eens kan begrijpen hoe je het voor elkaar hebt gekregen. Hell, als ik jou was zou ik mezelf ook hebben verlaten. Maar zoals ik al zei, ben ik een egoïstische man en ik ben nog niet klaar om je te laten gaan- Ik denk niet dat ik ooit klaar zal zijn om je te laten gaan.

Maar je zou alles moeten weten wat ik gedaan heb sinds je van me wegrende- me verliet, sinds je me verliet- en ik kon het niet recht in je gezicht zeggen, niet met dit alles, dus het enige wat ik echt kon bedenken om te doen in dit soort situaties, was een brief schrijven.

Het begon allemaal die morgen dat ik voor het eerst zonder jou wakker werd en ik me realiseerde dat dit niet zomaar een nachtmerrie was. Ik ging naar buiten en vermoordde drie mensen. Ze verdienden het niet, ik weet dat ze dat niet verdienden, maar ze waren daar en ik was boos, dus het gebeurde zomaar. Maak je maar geen zorgen, de jongens hielpen me te kalmeren dus er waren geen slachtoffers meer die dag. De volgende week, verkocht ik meer drugs dan ik ooit heb gedaan in mijn hele carrière. Ik kwam in meer messed up dingen terecht en met elke druppel alcohol die ik dronk, werden meer mensen pijn gedaan en zond ik meer mensen de mensenhandel in. Je zal daar wel niet over gehoord hebben, ik heb ervoor gezorgd dat de kranten er niets over printten, en als iemand er ook maar een woord over zei, werden ze onmiddellijk vermoord. Het was een shitty ding om te doen, maar ik was ook een shitty persoon toen. Dat ben ik nog steds, maar met jou erbij word ik steeds beter.

Na dat werd mijn obsessie over jou vinden steeds groter, en ik denk dat goed was. Één, want het hield me bezig en ik deed niemand meer pijn. Maar nog belangrijker, het leidde me uiteindelijk naar jou, net als een schatkaar een piraat uiteindelijk naar een schat leidt.

Het bleef een beetje stil zoals dat tot ik op een dag compleet gek werd en de leden van One Direction begon te martelen en ter informatie, ook je zus Claire. Dat spijt me heel erg. Toen ik realiseerde wat dit met je zou doen, liet ik haar, Liam en Niall vrij en gaf ze genoeg geld om verder te kunnen leven. Ik weet dat dit niet bijlegd met wat ik met ze heb gedaan, maar ik hoop dat dit een begin is.

Ik denk dat dat is hoe ik hier gekomen ben. Ze gaven me informatie over waar je was en vanaf daar vond ik jou. Zelfs terwijl ik niet wist dat jij het was, begon ik gevoelens voor je te ontwikkelen. Ik zag dezelfde gloed in Arabella als in jou, en nu weet ik waarom. Jullie twee waren in feite dezelfde persoon.

Op dit punt, weet ik niet meer waar we staan. Ik wil dit goed doen en opnieuw beginnen; geef ons een tweede kans om weer op elkaar verliefd te worden. Deze keer gaat het goedkomen zonder alle ingewikkeldheid waar onze eerdere relatie ons bracht. Het wordt alleen maar jij en ik met een hele wereld om te ontdekken en eindeloze mogelijkheden. Dus, doe de ring af. We zijn niet meer verloofd. We zijn nog steeds gewoon verliefd.

Dus, laten we samen een nieuw verhaal schrijven, hoofdstuk voor hoofdstuk en dan, als ik geluk heb, starten we een vervolg erop. Weet je nog? Jij en ik tegen de wereld, Sweetheart.

Michael.x

~*~*~

A.N.

Hey babess,

Nou, ik heb vakantie, want ik heb eerder vakantie dan jullie door mijn pa's werk.

Ik ga eerst twee weken met mijn ouders op vakantie en daarna twee weken naar Denemarken met scouting en ik heb er best wel heel erg veel zin in.

De toetsweek is ook voorbij en volgensmij heb ik het wel redelijk gedaan, tenminste dat hoop ik.

Hoe gaat het eigenlijk met jullie? Dat vraag ik niet zo heel erg vaak, maar vandaag eens een keer wel.

Comment? Vote?

Xx Daphne





Allure//Punk Michael Clifford au//Dutch translationWhere stories live. Discover now