H.9 Caith die jaloers is

4K 152 23
                                    

Media is kleding van Caith en liedje van de film van het einde hoofdstuk.

Pov Lola

Ik wordt wakker tegen Jayden aan. Ik hou echt van hem. Nou nu dan. Ik sta op en pak kleding. In de badkamer zet ik de douch aan en ga er onder. Na 15 minuten onder de douche te hebben gestaan, kleed ik me aan. 'Lola, schiet op.' Hoor ik Jayden zeggen. Ik doe de deur open en loop naar buiten. Jayden loopt naar binnen.

Na dat hij klaar is komt hij naar buiten in alleen een broek. Oké ik heb echt een knappe mate. Ik ben verliefd op zijn lieve, bezorgde kant. Die vreede mag wel weg tegen over mij en zijn roedel. 'Ik wil je wat zeggen.' Begin ik. Jayden kijkt me afwachten aan. 'Ik ben verliefd op je lieve, bezorgde kant.' Zeg ik. Hij lijkt verbaast maar dan glimlach hij.

'Ik vind jou ook leuk.' Zegt hij. Ik ben nu zo blij. Ik vlieg Jayden om zijn nek. Hij drukt zijn lippen op die van mij. Dit moment wordt verstoord door Jackson en Tim die binnen stormen. 'Sorry, dat we storen naar de hebben onze mates gevonden en wilde het delen.' Zegt Tim. Ik wordt rood. 'Gefeliciteerd jongens.' Zeg ik.

Ik wil op staan om ze een knuffel te geven alleen houd Jayden me nu op zijn schoot. Ik ben nog steeds rood. 'We zien jullie straks wel weer en jullie mates' zeg ik. Ze knikken en verlaten de kamer. Jayden drukt zijn lippen op die van mij. We worden weer gestoord door dit keer een meisje van mijn leeftijd en ze ziet er uit als een slet.

'Wat moet je, Caith?' Vraagt Jayden bot. 'Nou ik kwam hij vergezellen in plaats van die slet daar.' Zegt Caith dus. Ze gunt me geen blik waardig. 'Nee dankje. En ze is geen slet dat ben jij. Ze is mijn mate dus op tiefen.' Zegt Jayden boos. Hoe durft ze me een slet te noemen. Ugh zij is hier de Slet. 'Pardon je had er gisteren geen probleem mee.' Zegt Caith.

Nu ben ik gekwetst. Hij heeft gewoon met die Slet iets gedaan. Iel. 'Caith nu de kamer uit of ik vermoord je.' Zegt Jayden dreigend. Ik sta ook op. 'Ga maar met haar als je niet kan wachten.' Zeg ik gebroken. Ik ren de kamer uit. Ik hoor Jayden schelden. Dit is niet eerlijk tegen over mij. Ik heb mijn familie achter gelaten en an doet hij als bedankje dit. Ik bots tegen een meisje aan. 'Sorry, ik letten niet op.' Zeg ik. 'O maakt niks uit. O trouwens ik ben Clair.' Zegt ze.

Ik knik. 'Ik ben Lola, wie ben jij?' Vraag ik. 'Wacht ben jij niet de mate van Jayden? Ik ben de mate van Jackson.' Zegt ze. 'Gefeliciteerd. Ja ik ben zijn mate, maar ik wil hem nu echt niet zien.' Zeg ik. Ze kijkt me vragend aan. 'Wacht waarom?' Vraagt Clair. 'Nou hij heeft iets gedaan met de Slet van de pack Caith. Ik haat haar en hem' zeg ik. 'O dat is echt stom.' Zegt Clair. Ze geeft me een knuffel. We lopen naar de woonkamer en praten daar veder.

Pov Jayden.

Ze is boos uit de kamer gerend. Nu sta ik hier met Caith. Ik en niks gisteren met haar gedaan, oké daarvoor wel maar niet de afgelopen dagen. De laatste keer was toen ze hier net was. 'Nou die Slet weg is kunnen we het leuk hebben.' Zegt Caith. 'Nee, ik vermoord je als je je eigen Luna nodig 1 keer Slet noemt. Je bent er zelf 1 Caith.' Zeg ik bot. Ik moet mijn wolf zo onder controle houden om haar niet te vermoorden. Ze kijkt me beledigt aan.

Lekker voor je bitch. 'Ik ben helemaal geen Slet.' Zegt Caith. 'Echt wel.' Zeg ik terug. Caith is nu echt boos. Ze duwt me op het bed. Als ze haar lippen op de mijne wil drukken hou ik haar hard handig tegen door haar tegen de muur te gooien. 'Au.' Zegt ze. Ik voel me echt niet schuldig. Dit had ze gewoon verdiend.

'Caith bij deze mag je naar de kerker. Ga je vrijwillig of moet ik je helpen.' Zeg ik. 'Wat, je kan me toch niet naar een kerker sturen.' Zegt Caith. 'Ja wel je mag er weer uit als je snapt dat je een Slet bent en ik je niet hoef en dat Lola jouw Luna wordt. Ik zal je niet vermoorden.' Zeg ik. Ze knikt en loopt met me mee. Ik gooi haar in een kerker zonder zilver. Ik draai me om en ga Lola zoeken.

Ik zie haar praten met een meisje. 'Hoi Lola, het spijt me heel erg, ik heb echt niks met haar gedaan.'zeg ik. Ik wil haar vast pakken naar ze slaat mijn handen weg. Het meisje schiet in de lach. 'Als je niet stopt dan ram ik je, en wie ben je?' Zeg ik. 'Ik zal me niet rammen, maar ik ben Clair de mate van Jackson.' Zegt ze. Ze is brutaal maar Lola is erger. Ik knik naar de deur. 'Ik laat jou echt niet alleen met Lola hoor.' Zegt Clair. 'Jackson!!' Schreeuw ik. Jackson komt aan lopen met Tim en nog een meisje. Dat zal zijn mate wel zijn want ze staat achter hem.

'Wat is er Jayden?' Vraagt Jackson. 'Je haalt je mate uit de woonkamer.' Zeg ik. 'Why?' Vraagt Tim. 'Nou ik wil praten met Lola hier en ze kan haar grote mond niet houden. En je wil niet dat ik zorg dat ze niks meer kan zeggen.' Zeg ik. 'Hey, Clair is aardig en je doet haar niks.' Zegt Lola.

'Lola, ik praat zo met je.' Zeg ik, Jackson heeft Clair weg gesleurd en Tim en dat meisje zijn ook weg. 'Lola, Caith is gewoon jaloers. Ze was altijd mijn afleiding en nu niet meer. Ik spijt me echt. Ik heb niks met haar gedaan sinds ik wist dat jij mijn mate was. Vergeef me.' Zeg ik. 'Jayden ik vergeef je maar waar heb je Caith gelaten?' Zegt Lola. 'In de kerker. Ze leert respect.' Zeg ik. Ze knikt.

Lola trekt me naast zich op de bank. Ze waren film aan het kijken. Pitch perfect deel 1. Niet echt mijn smaak film maar ik kijk toch niet. Ik kijk naar iets veel beters, Lola. Ze is tegen me aan gaan zitten.als de film bijna is afgelopen valt ze in slaap. Ik til haar op en loop naar boven. Ik leg haar neer en bedenkt me hoe ik haar ga omkleden, ze vermoord me als ik het doe dus haal ik Clair. Als Clair de kamer weer uit loopt loop ik naar binnen. Ze ligt in bed met een te grote trui aan. Ik ga naast haar liggen en val ook in slaap.

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※

1143 woorden!


 

The Daughter Of The Alpha {Deel 1,2,3,4&5}》Voltooid《Where stories live. Discover now