27

213 20 14
                                    

POV Harm

Ik hoorde Joost niet eens weg gaan, maar ging meteen naar Jeremy toe. Jer zat te overgeven, ik kon niet veel doen dan wachten ik legde mijn hand op zijn schouder en maakte cirkels op zijn rug met mijn hand. "Jer kom." Zei ik toen hij klaar was, hij keek mij met betraande ogen aan. Sh*t hij heeft al het eten van vandaag en gisteren er uit gegooid. En heeft ook niet de dagen toen hij ontvoerd was met Link iets gegeten...... Link........ Nee Harm later nadenken over hem, nu staat Jeremy vooraan, ik kan hem niet dood laten gaan van honger, alleen misschien is dit niet het goede moment -_-
Ik leidde Jer naar de bank en liet hem liggen. Ondertussen pakte ik de deken weer en gooide die over hem heen. "H-Harm het spijt me." Zei hij huilend, ik ging snel naar hem toe en knuffelde hem, hij begon te huilen in mijn schouders terwijl ik hem probeerde te kalmeren. "Ssssssh Jeremy het is Oke." "Nee Harm *hik* dat is het *hik*niet." Zei hij. "Jawel alles komt goed." Probeerde ik hem te sussen. "Harm plzzz maak geen beloftes die je niet kunt nakomen, het is niet verdacht dat ik vandaar terug ben en plots ziek ben?" Begon Jeremy, en hij huilde nog harder. "Met Link kwam het ook niet goed. Hij- Hij - hij is dood! En- en- en Joost is weg! En een degenen die dit allemaal heeft gedaan vind mij Leuk! Hij heeft Link vermoord." Zei hij. "Jer kijk me aan." Zei ik streng, maar hij bleef door gaan. Ik zag dat zijn adem snel ging en dat hij in een paniek aanval kreeg. "Jer-" "nee Harm dit gaat niet goed komen!" "Jer-" "ik bedoel, nou ja, je snapt me wel!" "JEREMY KIJK ME AAN."  Ik voelde meteen spijt dat ik zo zat te schreeuwen, maar het werkte wel. Hij hield zijn mond en keek me aan. "Jer, ik bescherm je. Ik bescherm je tegen het kwade, tegen het goede, Tegen het verdriet, tegen de ziekte, zelfs tegen jezelf. Ik zorg dat niks in deze were- nee wacht, deze universum jou iets kan aandoen, of ons uit elkaar haalt. We horen bij elkaar, net als de zon en de maan, de zee en land. Net als als water en vuur." Jeremy keek me aan met betraande ogen, maar deze tranen waren van geluk. "Ik heb iets voor je Jer." Geloof het of niet, maar voor dit alles gebeurde had ik een ketting voor Jer gekocht om mijn gevoelens en hem te uitte. "Draai je om en doe je ogen dicht." Jeremy deed wat ik zei, nou probeerde want we zaten op een bank. Ik haalde de ketting uit mijn zak en deed hem om Jeremy's nek. Jeremy deed zijn ogen open en keek naar de ketting het was een draadje van touw, en er hing een metalen hartje aan met daarop Jarm. "Harm...... Hij is prachtig." Zei hij. "Oke Jer, ga nu wat liggen. Ik pak een emmer en daarna gaan we je Tempratuur opmeten." Jeremy knikte naar mij en ging langzaam naar achter om te gaan liggen. Ik liep naar de tuin toe om een emmer te zoeken, uiteindelijk had ik er eentje en nam hem mee naar de keuken om hem schoon te maken. Toen de emmer schoon was pakte ik hem en nam  de thermostaat ook meteen mee. "Hee Jer, als je dit even onder je tong houd, dan zet ik thee voor ons." Zei ik glimlachend naar hem. Hij glimlachte naar me terug en deed de thermostaat in zijn mond. Ik liep naar de keuken en zette thee, "Jer heb je last van je keel?" "Het brand als hel." Antwoordde hij terug. Ik pakte de Honing en deed honing in 1 glas met thee, een paar seconde later liep ik weer terug naar Jer en overhandigde hem een kopje thee. "Hier laat me kijken hoeveel graden." Vroeg ik en pakte de thermostaat. "Jer er staat 42 graden geen wonder dat je flauwviel, ik pak snel een doekje met water." Het laatste kwam er mompelend uit.
Ik wilde gaan opstaan om een doekje te pakken, Maar Jeremy hield me tegen om mijn hand vast te pakken. Met zijn andere hand hield hij zijn ketting vast. "Ik hou van je Harm."

Secret lairs (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu