^13^

775 73 29
                                    



   Telefonum çaldığında Taehyung'un sözü yarım kalmıştı. 

   "Hyerimah, baban gelmek üzeredir tek olmak istemiyorum. İşin bittiyse artık eve gelir misin?" 

   Annemin sesi telefonda beni böldüğü için mahcup geliyordu. Taehyung'a döndüğümde: 

   "Sırası değil sanırım. Dediklerimi unutma."dedi. 

   Beni evin önüne kadar bıraktı. Tam gidecektim ki geri dönüp Taehyung'un yanağına bir öpücük kondurdum. Taehyung eli yanağında şaşkınlıkla bakarken. 

   "Teşekkür için."dedim

   Koşarak apartmana girdiğimde hala orada bekliyordu. Eve girdiğimde meraktan çatlamış bir anne buldum. Olanların hepsini anlattım. Son cümleye geldim ki: 

   "İşte tam o sırada sen aradın."dedim. 

   "Ayy... Çok özür dilerim."dedi. 

   Cidden üzgün görünüyordu. Apartmanın önünde yaptığım şeyi anlattığımda yine heyecanlanmıştı. Uykum geldiği için odama geçtim cebimde bir not ve küçük bir paket vardı. Notta; 

        Sevgili Hyerimshi.. 

   Olanlar için hala beni suçluyor musun bilmiyorum ama; eğer benim suçumsa yine olsa yine yapardım derim. Bugünün doğum günün olduğunu daha önceden biliyor olsaydım çok daha farklı şeyler hazırlardım ama biraz acele oldu kusura bakma. Neyse asıl hediye şuanda tuttuğun küçük pakette. O bilekliği uzun süre takmanı istiyorum senden. Bana söz verebilir misin? Tekrardan doğum günün kutlu olsun. Her ne kadar noona olsan da bugün dışında bu kelimeyi duymayacaksın. kkkkk...                                                                                                                                                                                     Kim TaeTae.. 

   Notu okuduğumda yine aklıma gülen yüzü geldi. Paketi açtığımda bir bileklik vardı hemen taktım. Bir çok şeye uyabilecek bir bileklikti. Sade bir şeydi daha çok çift bilekliklerine benziyordu. 

   Ertesi gün beni almaya gelmişti. Direksiyonu tutan bileğinde aynı bileklikten görmek niyeyse beni hiç şaşırtmadı. Güldüm. Bileklik olan eliyle, benim de bilekliğin takılı olduğu kolumu tutup güldü. 

   "Çıkaramazsın. Asla." 

   "Couple eşyalarına takıntın falan mı var?" dedim gülerek. 

   "Bekli vardır." "Belki de iyi bir couple olduğumuzu düşünüyorumdur?" Biraz bekledikten sonra devam etti. "Dün cümlem yarım kalmıştı. Yoon Hyerim. Ben. Ben senden hoşlanıyorum." 

   Bir süre ne tepki vermem gerektiğini bilmiyordum. İçten içe istediğim şey buydu aslında. Her hareketinde; gülüşünde, konuşmasında, yürüyüşünde, araba kullanışında, saçlarını karıştırışında, gülerken kıstığı gözlerinde, heyecanlandığında ovuşturduğu ellerinde... Bir çok hareketinde beni kendine çeken bir şey vardı.  Şimdi neden söyleyecek söz bulamamıştım. Taehyung suskunluğumu yanlış anlamış olmalıydı. 

   "Şey ben. Boşver söylemedim say. Bir anlık.." 

   "Hoşlanıyorum!" Gereksiz bağırmıştım. "Yani ben de hoşlanıyorum." Utancımdan yüzüm yine kıpkırmızı olmuştu kesin. Tae arabayı durdurdu. Yine o gülümsemesi vardı. 

   "Efendim? Duyamadım bayan domates." 

   Başımı yerden kaldırmıyordum. Yüzümü ellerinin arasına alıp yine sordu. Tae hala gülüyordu.

   "Duyamadım?" Eline vurup: 

   "Yahh.. Ablanla ne biçim konuşuyorsun sen?" dedim gülerek. Gözlerim hala yerdeydi. Yüzüne bakamıyordum.

   "Oppanım ben artık senin."diyerek eğlendi. Bana dedirtmeye çalışıyordu. "Tae. Hyung. Op. pa. Hadi sıra sende." Ona inat olsun diye: 

   "U. zay. lı. dong. saeng*." 

   Onu kızdırmaya çalışıyordum. Arabayı sürmeye devam etti. 

   "Teşekkürler. Oppa.." 

   Tae şaşırdığından ani fren yapmıştı. 

   "Ne dedin?" 

   "Teşekkürler." 

   "Hayır. Ondan sonra." Güldüm. 

   "Oppa." 

   "Hı?" 

   Yine eğleniyordu. Onun gülmesi artık benim mutluluğum olmuştu. 

   "Teşekkürler Taehyung oppa."dedim. 

   Artık gülmüyordum. Bunu ciddi bir şekilde söylemiştim. Çenemden tutup başımı kendine çevirdi. Yüzünü yüzüme yaklaştırdığında gözlerimi kapattım. Nefesini yüzümde hissediyordum artık. Taehyung'un çok fazla yaklaştığını anladığımda gözlerimi daha çok sıktım. Kalbim şimdi deli gibi atıyordu.

(*Dongsaeng bilmeyenler için kardeş demektir. Taehyung Hyerimden ay olarak küçük olduğu için Hyerim öyle takıldı)

TESADÜF ⭐ (K.T.H) ✔Where stories live. Discover now