Capitolul 1...Relaxare

5.9K 174 2
                                    

Suntem undeva intr.o cofetarie, zona Bucuresti. Sunt cu verisoarele mele, Amelia si Simona, dar suntem in acelasi timp si cele mai bune prietene. Privesc pe geamul cofetariei cum trec oamenii grabiti pe strada, timpul asta trece cu asa o viteza de parca uneori nu ai timp sa rasufli. Cele doua povestesc de ultimele cuceriri de aseara, eu mi.am terminat prajitura, ma simt obosita si tot ce as vrea acum e un dus si sa dorm.

- Hei, Viv, unde iti e gandul,nu mai spui nimic, de o ora te tot holbezi pe geamul ala, astepti pe cineva, ma intreaba curioasa Amelia, noi o alintam Amy. In cercul nostru ne spunem Amy, Simi si Viv sau Vivi, cam asa ne alintam noi.

- Nu astept draga mea pe nimeni, ma simt obosita, nu vreau sa va incarc si pe voi cu oboseala mea, am auzit ce ati vorbit, felicitari pentru noile cuceriri, cum ii cheama?

- Te putem ajuta cu ceva, ma intreaba Simi.

- Nu dragele mele, dupa ce voi pleca de aici ma voi duce fix la dus si apoi fix in pat la nani.

- Ca tot ne.ai intrebat pe noi cum ii cheama iti vom spune, dar tu cand ai de gand sa iti faci unul? Cat mai stai asa? Ai 23 de ani si nimic.

- Hai lasati.ma pe mine, pe bune, va rog, nu am chef de discutii din astea, spuneti.mi voi cum i.ati cunoscut, cum ii cheama, ce ziceti?

- Da mereu te sustragi de la discutii legate de baieti, ce ai de gand, ma intreaba curioasa Amy.

- Nimic, doar ca nu vreau acum sa ma leg la cap cu unul, si inca nu am gasit persoana care sa ma lase pe spate, atata tot.

- Bine fie, cum zici tu, mormai Simi, atunci ne laudam noi cu cuceririle pana astepti tu barbatul viselor tale.

- Draga aseara tu nu ai vrut sa mergi cu noi in club, a fost super, poate cine stie iti gaseai si tu amorezul. Erau la masa alaturata de noi doi tipi tare draguti, unul era brunet cu ochii caprui si il cheama Florin, iar celalat era blondut cu ochi verzi si il cheama Dan, sunt asa frumosi, spuse incantata Simi.

- Aha, si cine e cu Florin si cine e cu Dan?

- Pai eu sunt cu Dan, spuse incantata Amelia, ea era o blonda cu ochi caprui si foarte slaba.

- Iar eu cu Florin spuse toata un zambet Simi, ea era o roscata cu ochi caprui si un pic mai cu forme decat Amelia.

- Aha, e bine, bravo fetelor, sa ii stapaniti sanatoase, eu plec acasa ca nu mai pot sta, ma asteapta Lucky sa ii dau sa manance, iar apoi eu trebuie sa fiu odihnita ca maine am o zi plina de programari si vreau sa fiu fresh ca sa pot asculta oamenii.

Lucky e catelul meu, un golden retriever, o rasa extrem de desteapta si pasnica, e cuminte, ma asculta, dar daca simte un pericol imediat ma apara, e foare loial.

Imi iau la revedere de la fete si plec catre parcare pentru a pleca catre casa, sper sa fi venit mama inaintea mea sa ii fi dat de mancare catelului, eu am cam intarziat azi. Cu gandul in alta parte, cu capul scotocind in poseta dupa chei ma izbesc de un corp strain.

- Domnisoara, ai grija pe unde mergi!!!

- Ridic capul si vad un barbat blond, cu ochi caprui, zambet fermecator si destul de inalt, imi cer scuze, ma grabeam, nu am vrut, ii spun eu panicata, ma gandeam ca daca are vreun acces de furie si imi da una ma lasa aici lata.

- Nu.i nimic domnisoara, dar mai uita.te in jurul tau, putea fi o masina, eu sunt cel mai ferict caz, imi spuse el cu un zmbet ametitor de stralucitor si perfect.

- Ai dreptate, scuza.ma, acum trebuie sa plec, ma grabesc ii spusei plecand iute catre masina, el ramase locului, apoi dintr.o data l.am auzit in urma masinii mele ca striga ceva, dar nu m.am oprit, am continuat sa merg mai departe, daca vroia sa imi faca ceva rau, nu te poti increde asa usor in oameni in ziua de azi. Pana acasa nu am oprit decat la semafoare si spre norocul meu ai mei erau veniti acasa,aveau amandoi masinile in curte casei lor.

- Buna draga mea, ce faci, gata serviciul,ma intreaba tatal meu si ma imbratiseaza.

- Buna tata, azi am terminat mai devreme dar m.am m.ai oprit cu verisoarele mele la o prajitura in oras.

- Bine scumpo, dute si te odihneste, ai mancat ceva sau mananci acum cu noi, mama ta e in bucatarie si pregateste ceva.

- Ma voi duce sa vad ce face si poate voi sta si la masa.

Ma duc la mama in bucatarie, dar nu era,ma duc in spatele casei si era acolo in fata gratarului frigea peste si piep de pui, iar alaturi avea puse si niste legume.

- Buna mama,ce faci?

- Oh, scumpo, ai veni! Buna! Mama face un gratar, va veni pe la noi niste asociati, as vrea sa fi si tu cu noi la masa,crezi ca se poate?

- Aaaaa, tata nu mi.a zis nimic!

- Sti cum e tatal tau,lasa totul pe mine sa iti spun,crezi ca ai face un mic efort de 15 minute macar?

- Bine mama, uite ma duc acum pana sus, imi fac un dus ca am transpirat azi de la asa caldura, ma schimb in ceva mai comod si cobor, e ok?

- Da draga mea, atunci hai fuguta, in 15 minute trebuie sa apara si domnii Sandulescu.

- Aaaa, mama ai dat lui Lucky sa manance?

- Da scumpo,dar trebuie sa facem ceva, nu putem sa il lasam mereu singur.

- Da, dar ce?

- Eu si tatal tau ne.am gandit sa angajam o menajera, sa faca si treaba la bucatarie si in casa si sa aiba si grija de catel, ce zici?

- E o idee buna, acum hai ca fug sa ma schimb si vin cat pot eu de repede!

Ajung in camera,arunc geanta in pat, ma arunc si eu in pat, simt nevoia sa imi intind oasele, azi de dimineata pana acum numai in picioare si pe scaun, dupa 5 minute ma ridic a lene din pat, ma dezbrac si ma duc sa fac dus, un dus mult asteptat.

Au cam trecut ceva minutele bune de cand am intrat in camera, cred ca ar fi timpul sa cobor jos, invidatii cred ca sunt aici deja de 15 minute avand in vedere ca eu am stat cam o jumatate de ora inchusa in camera mea.

Cobor jos in sufragerie, vad alti doi oamnei cam de varsta parintilor mei, barbt si femeie, si inca un barbat intors cu spatele, blond, era asezat pe scaun.

- Vino scumpo, sa iti prezint familia Sandulescu, cand ajung aproape de masa , iar el se intoarce raman socata, nu imi venea sa cred cine poate fi!!!

...........................

Maite Perroni ca Viviana Radulescu.
William Levy ca Maximilian Sandulescu

Iubire NeașteptatăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum