Kapitel 1

112 2 1
                                    

Tb :
Jag öppnade den vita dörren och sparkade av mig skorna.
" Jag är hemma mamma! " ropade jag högt innan jag hängde av mig jackan och kastade in min väska i ett skåp. Mamma kom och mötte mig i hallen.
" Hej gumman! Hur var skolan? Var alla snälla? Hur gick matteprovet? " det var typiskt min mamma. sedan hon fick reda på att jag blev mobbad i sexan frågar hon alltid minst 3 gånger om dagen om alla var snälla mot mig i skolan. Jag bytte skola när jag skulle börja sexan.
" haha jadå mamma alla var snälla som vanligt! Matte provet gick jätte bra. Jag fick ett A! Iiiihhh " skrek jag lite tyst.
" Åå jag är så stolt över dig! " svarade hon och omfamnade mig i en kram.
--
Efter skolan hade jag pluggat i några timmar innan vi skulle äta och efter det så låg jag nu uppe på mitt rum. Jag låg på mage i sängen och kollade instagram för att se om något roligt hade hänt. Som vanligt inte. Jag hörde hur ytterdörren öppnades och hur pappas hej ekade i hallen. Jag släppte genast telefonen och sprang ner för trappen för att möta pappa i en kram.
" Åh hej älskling , som jag saknat dig! " Sa han och kramade mig hårt tillbaka.
" Jag tror inte du fattar , jag har saknat dig så mycket mer " skrattade jag tyst. Pappa gav också ifrån sig ett litet skratt innan han vandrade vidare mot köket. Själv stod jag kvar i hallen. Jag tänkte på vilket underbart liv jag hade ändå. Dom flesta skulle nog beskriva mig som den perfekta good girl'n. Jag menar jag har underbara föräldrar en stor vit villa A i alla ämnen förutom ett där jag har B. Jag har alltid skjorta och jeans på mig. Ja jag tror ni fattar. Men det kändes samtidigt konstigt. Som om något dåligt skulle hända snart. Jag är 14 år gammal och har det helt perfekt fast att jag inte ens förtjänar det. Lilla jag borde inte vara så lycklig. Det finna så många som förtjänar att ha ett sånt här liv istället för mig. Det var det sista jag tänkte innan mammas röst avbröt mina tankar.
" Bells skulle du kunna ta tvätten? "
" Ja absolut mamma "

! Tb slut !

Jag förde ciggen mot munnen och tog ännu ett djupt bloss. Jag kände hur en enstaka tår rann ner för min kind när jag tänkte på alla minnen. Fan vad jag saknade dom.
Det plingade i telefonen och jag drog snabbt upp den innan jag fimpade ciggen. Ännu ett sms från socialen..
Från Soc :
Hej Bella! Vi har ännu en familj som skulle vilja träffa dig och dom säger att du gärna får bo där. Då skulle du även få en lille bror :) låter inte det bra? Hör av dig så fort du kan! Mvh Linda på soc.

Till soc :
Jag klarar mig bäst själv och det har jag gjort dom senaste 2 åren sen jag var 14 så du behöver inte höra av dig om fler familjer Linda.

Jag trycket ner telefonen i bakfickan igen och gick in mot skolan.

From the good girl too the bad girl Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang