Prolog

66 10 20
                                    


     Uneori, cand sunt singura în noapte ,ajung sa ma gandesc la iubire.  La ce e ea defapt. Există cu adevărat sau o intalnim doar in poveşti? 

    Cand luna e pe cer sunt treaza si stiu,ca si el. In întuneric las lacrimile sa cada pe chipul meu fara sa imi pese o secundă de machiajul ce imi acoperea ochii. Am crezut ca mi-am gasit prinţul , dar cel mai probabil m-am înşelat. 

    " -  Sarutul perfect, te-ai gandit la el vreodată?  "

Intrebarea ce imi macina noptile  si tot odata si sufletul.  Cand ochii lui intunecati ma priveau ma topeam usor ca un copil prostut ce se arunca cu capul înainte fara a sti ce face. 

    Greşelile trecutului le Poti repara?  Rănile inimi se pot vindeca sau vor rămâne mereu prezente inauntru-l meu?
    Inima nu spune nimic. Tace si in acelasi timp plange. Luna ma priveşte si parca imi spune sa trec peste durere. Dar cand iubesti poti uita acea persoana?

    " - Seara trecută aratai ca un inger. Rochia aia alba iti venea ca turnata ,iti mai lipseau aripile.Sigur nu te-a trimis cineva sa ma schimbi? "

      Dorinta. De asta e plina viata noastra, doar de dorinta. Dorinta de a zambi,de a trăi, de a iubi si de a fi iubit. Se spune ca nu mintea decide uneori,ci inima. Mintea nu te poate opri de a iubi pe cineva oricat de mult ti-ai dori sa o faca. E imposibil. 

  
    " - Te-as lua in iad cu mine daca as putea, dar nu ai rezista in întuneric. Abia imi rezisti mie."

   
    Sa fugi de probleme?  Poti rezolva ceva asa? Încep sa cred ca nu. Sa le înfrunţi? Dar dacă eşti prea slab pentru a face asta? Atatea intrebari se deruleaza in mintea mea, dar la nici măcar una nu primesc raspuns.  

    " - Iti dau in sfat. Nu te indragosti de mine căci nu exista poveste unde personajul pozitiv si cel negativ sa trăiască fericiţi. "

     Ce pot face cand lumea imi e data peste cap? Nu stiu de ce dar inocenta mea e distrusa incet. Poate pentru ca am ajuns sa iubesc. Dar iubire e o lupta, e sansa de a te distruge incet si se pare ca asta fac si eu. Modul in care ,fara sa vrei iti transformi inima in gheata. O lovesti cat de tare poti pana se sparge crezand ca asa nu te va mai durea,dar e fix invers...

    Ma las prada întunericului si imi ascund fata în perna lasandu-mi corpul sa intre in lumea viselor,acolo unde il pot vedea ca pe un inger si unde il pot iubi dinou.

——————————

Stiu ca probabil pare absurd ce am scris dar este prima carte asa ca va rog sa nu ma judecaţi prea tare.
  M-as bucura daca v-ar placea ce am scris ,iar daca va place m-as dori sa aud parerea voastra

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Jul 05, 2016 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

Love Of An AngelOù les histoires vivent. Découvrez maintenant