You Better Fuck Me

521 48 8
                                    

,,Pane Danielsi, nemyslím si, že je nutné prověřovat pana Tomlinsona. Pracuje u nás již dva roky a nikdy na něj nebyla podána stížnost," podotkne ředitel školy.

,,Nikdy nevíte, koho zaměstnáváte. Je to pro vaše i jeho dobro, není to nic špatného."

,,Tak teda dobře," přikývne ředitel Roggers.

,,Uhm, tak přiveďte nějaké děvče a chlapce, které bychom mu podstrčili jako návnadu."

,,Chlapce? Na co?"

,,Vždy je tady možnost, že může být homosexuál," řekne inspektor a Roggers vytočí číslo na svou sekretářku.

,,Gretchen? Zavolej mi do kanceláře Dianu Forbesovou a Harryho Stylese, děkuji," ředitel položí telefon a čeká.

,,Podle čeho jste je vybral?"

,,Oba tito studenti navštěvují dramatický kroužek. Bude pro ně jednoduché se vžít do role a zajistit ten nejlepší výsledek," odpoví Roggers a div se pyšně nepoplácá po hrudi za tak skvělý nápad.

Během pár minut se ozve zaklepání na dveře a dovnitř vstoupí vysoká hnědooká blondýnka a v závěsu za ní stejně vysoký zelenooký chlapec s delšími vlnitými vlasy po ramena. Zatímco Diana v krátké sukni pomalu přežvykuje melounovou žvýkačku a natáčí si pramen vlasů na prst, Harry si zasune palce do poutek tmavých džínů a začne ťukat špičkou svých hnědých polobotek o zem.

,,O co jde pánové?" zeptá se Harry a pokrčí zvědavě nos.

Normálně by se připravoval na vyhrožování vyhazovem ze školy, ale tentokrát si není vědom toho, že by chtěl Nialla prohodit oknem, protože ho zatahal za vlasy.

,,Dnes k nám poslali tady pana Danielse z inspekce. Potřebujeme, abyste se pokusili svést pana Tomlinsona. Je to jen opatření, abychom si byli jistí, že jsou naši studenti v bezpečí. Slečna Forbesová půjde k němu do učebny hned teď a vy, pane Stylesi, půjdete do jeho kabinetu před obědem."

,,Plán je následující. Začnete na něj házet nevinné pohledy, během hovoru můžete používat dvojsmysly a pokud se odvážíte, zkuste i nějaké doteky. Stačí jen letmé, pohlazení ramena, prohrábnutí vlasů, ale nic, co vám není příjemné. My tady teď počkáme, než se vrátíte, slečno Forbesová. Nenechte si nic líbit a v případě, že by na vás Tomlinson něco zkusil, okamžitě to přijďte nahlásit. To samé platí pro vás, pane Stylesi" dodá inspektor s začínající pleší na vrcholku hlavy a Harry se pro sebe ušklíbne.

Zmiňovaný Louis Tomlinson jej nikdy neučil, jelikož je ve vyšším ročníku, než je jeho specializace, ale několikrát si ho všiml na chodbě. Většina studentů po něm hází chtivé pohledy a několik odvážlivců mu dokonce už strčilo papírek se svým telefonním číslem do kapsy, když se nedíval. Co jiného by se také dalo čekat, když osmadvacetiletý pohledný muž učí náctileté, kteří mají plné hlavy různých nadržených scénářů.

Harry se sám nikdy nesnížil natolik, aby se mu házel do klína jako nějaká laciná štětka, ale musí uznat, že by rozhodně stál za několik probdělých, vášnivých nocí. To dělá ten sexy rozcuch a modré ledové oči. Určitě. Netřeba zmiňovat jeho svalnaté paže a vypracované pozadí. 

Zelenooký chlapec si sedne do křesla poblíž dveří a sleduje, jak si jeho blonďatá kolegyně prohlíží  Tomlinsonův rozvrh hodin. Když se prstem zastaví na jednom z řádků, několikrát si řekne číslo učebny, aby si jej zapamatovala, pak si krátkou sukni potáhne víc nahoru, prohrábne rukou prameny svých blonďatých vlasů a za doprovodu zvuku podpatků dopadajících na šedou studenou podlahu odejde z ředitelovy kanceláře, aniž by za sebou zavřela dveře. Harry nad jejím chováním protočí oči a do dveří kopne, takže se s hlukem zabouchnou.

You Better Fuck Me (Larry|CZ)Where stories live. Discover now