-6-

1.8K 67 88
                                    

Medyayı okurken dinlemeniz tavsiye edilir :) çok güzeldir. Klasikleer

Şampanyalar içildikten sonra Steve ve diğerleri evine gitmek için kalkmışlardı. Bucky, Steve'in kulağına eğildi ve " Bu gece eve gelmesen olur mu? Sam için bir sürpriz hazırlamak istiyorum. Nat zaten evine dönecek." Steve nerede kalacağını düşünüyordu. Konuşmaya kulak misafiri olan Tony hemen lafa atladı.

"Benimle kal Steve seni özledim."dedi baştan çıkarıcı bir ses ile. Steve gülümseyerek onayladı.

Herkes gittikten sonra sarışın ve esmer adam baş başa kalmışlardı. Sarışın adam duvarlarda ki pahalı tablolara bakıyordu. Bir tanesi çok tanıdık gelmişti. "Hey Tony. Bu tablonun sahibinin adı Edward mı?"

"Evet çok yetenekli değil mi? Atölyesinde gördüm bunu satılık değildi ama bu tablo bana seni hatırlattı. Yüzü görünmeyen sarışın çizim yapan adam da sana çok benziyor."

"Lanet olsun Tony..." Steve sinirle ellerini saçlarının arasından geçirdi.

"Neden bu kadar sinirlendin. Bir şey de demedim ki?" Tony'nin şuan yaşanan olayda en ufak bir fikli yoktu. Merakla Steve'in gözlerine bakıyordu.

"Edward Cullen benim öğrencimdi. Onu bana olan takıntısından dolayı kovdum. Tanrım onun yüzünden taşınmak zorunda kaldık."

"Kaldık derken? Biriyle birlikte mi yaşıyorsun? Ben neden bilmiyorum?" Tony kıskanmaya başlamıştı. Steve sadece onundu. Onun olmasını istiyordu.

"Bucky ile. Bildiğini zannediyordum. Her neyse. Biz haberlerde sözlendiğimizi belirttik Tony. Bizi bulacak. Asla vazgeçmedi." Steve iyice telaşlanmaya başlamıştı. Tony daha fazla sormak istiyordu ama sormamalıydı. Sevdiği adamın canının sıkılmasını istemiyordu.

Ellerine uzandı onları tuttu ve dudaklarına uzandı. Pembe dolgun dudakları hala ahududu tadındaydı. "Küveti doldurdum. Sıcak su rahatlamanı sağlar."

Birlikte banyoya doğru yürüdüler. Soyundular ve sıcak suya girdiler. Steve sırtını küvete dayadı. Tony ise sırtını o güçlü göğse dayadı.

SMUT BAŞLANGICI!!

Tony'nin eli istemsizce Steve'in erkekliğine değdi. Steve'in kalbi hızlanmaya başlamıştı. Değen el şimdi o erkekliği kavramış ve yavaşça hareket etmeye başlamıştı. Steve sırtı ona dayalı adamı öpmeye başladı. En sonunda dayanamayıp Tony'yi kucağına aldı ve kalınlaşmış bir ses ile"odan nerde?"dedi.

Tony yutkundu ve "merdivenlerden yukarı solda." Dedi. Steve, Tony'yi yere indirdi askıda duran havlulardan birini alıp beline bağladı ve aynı şekilde Tony nin yapmasını bekledi. Tekrar kucağına alıp odaya doğru yürüdü aynı anda öpüşüyorlardı. Steve sakince Tony'yi yatağa yatırdı. Üzerinde ki yerini aldı ve yavaşça boynundan öpmeye ısırmaya başladı.

Havluları çıkarmış tam Tony'nin erkekliğine elini atmıştı ki Bucky için özel olarak ayarladığı zil sesi duyulmaya başlamıştı. "Kötü bir şey olmuş olmalı. Bucky beni telefonla hatta bu gece asla aramaz." Hızla yataktan kalktı ve asağıya inip telefonunu açtı.

Tony hemen üstüne iç çamaşırı geçirip Steve'e de giyebilmesi için kıyafetleri götürdü.

"Hangi hastanedesiniz Sam? Tamam. Tamam biz hemen geliyoruz." Steve sinirle ellerini saçından geçirdi Tony hala ne olduğunu anlamamıştı.

"Hey Stevie. Sakin ol. Ne oldu?" Steve kafasını sallayıp konuşmaya başladı.

"Bucky kaza yapmış motoru ile ıslak zeminde kaymış. Hava yağmurlu olduğunda motor sürmemesi gerektiğini yüzlerce kez söylemiştim." Tony arabasının anahtarını alıp Steve'in elinden tutarak garaja ilerledi. "Hangi hastanedeymiş?" Diye sordu. Aldığı cevaptan sonra hemen 1-2 telefon konuşması yaptı. "Artık benim hastanemde. Hadi gidiyoruz. Onu yanlız bırakmamalısın." Steve sevdiği adama baktı. Sonunda o çikolata renkli gözlerde o eski Tony'yi görüyordu. Steve kendi kendine mırıldandı"geliyoruz kardeşim."

Ben daha demin Robert downey Jr 'ın yardımcı oyuncu olduğu bir filmi izledim. Ve fark ettim ki gerçekten bu kadar ilgiyi hak ediyor. O zaman bu bölümü Robert downey Jr 'ın yeteneğine ithaf ediyorum. -derya

Drunk in love / Stony AU (Tamamlandı)Where stories live. Discover now