Açıklama

1.6K 182 44
                                    

Bu açıklamayı artık bıktığım için yazıyorum.

Kitabın açıklama kısmında eleştiriye açık ama hakaret içerikli yorumlara açık olmadığı yazıyor. Yine de bu kısma bakmadan yorum yazanlar var.

Sizin anlayamadığınız şu; hakaret sadece küfür değildir. Siz kitabı değil, kişiyi kötülüyorsunuz. Yani Atatürk'ü. Kitap eleştiriye açıktır. İstendiğiniz şeyi şikayet edebilirsiniz, hakaret etmediğiniz sürece.

Ama Atatürk'e karşı hakaret içerikli eleştiri ve kötüleme yapılmasına izin vermiyorum. Bunu size gayet saygılı bir şekilde defalarca açıklamama rağmen hâlâ devam ediyorsunuz.

Ben size Atatürk'ü hakaret içeren bir şekilde eleştirmeyin demiyorum. Bunu bu kitapta değil başka yerlerde yapın. O sizin ayıbınız, beni ilgilendirmez. Sanırım kötülemek sizde bir takıntı ve yapamayınca rahatlayamıyorsunuz... Dilerseniz mesaj atabilirsiniz, işte o zaman size sizin gibi karşılık verebilirim.

Eğer anlama ve kavrama yetenekleriniz geliştiyse demek istediğim şeyi anlamanız gerekir.

BU KİTAP HİÇBİR ŞEKİLDE ATATÜRK'Ü KÖTÜLEYEN VE HAKARET İÇEREN YORUMLARA AÇIK DEĞİLDİR.

Artık anlayacağınızı umuyorum.

Bu tarz yorumları yapanları Wattpad yetkililerine şikayet edeceğim. Ve ilgilendiklerine emin olabilirsiniz.

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Kitabı silmeyi düşünmüyorum. Çünkü okuyan ve yararlanan insanlar var. Sizine göre çok daha fazlalar.

Ve şunu hep diyorum; Atatürk karşıtıysanız ve saygı duymuyorsanız arama motoruna Atatürk yazıp saçma sapan yorumlarınızla bizi sinir etmeyin. Çünkü fikrimiz asla değişmeyecek.

Size tavsiyem Atatürk konusunda fazla düşünmeyin. Çünkü ne kadar çabalasanızda anlayamayacaksınız. Ve fikrimizi, en azından fikrimi değiştirmek için ne kadar uğraşırsanız uğraşın değiştiremeyeceksiniz.

ATATÜRK.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin