Deel 1

73 2 0
                                    

Ga nou mee zegt Lisa. Ik heb geen zin zeur ik. Kom op het word leuk zegt ze. Oke oke mompel ik. Mag ik je haar doen zegt ze blij. Vooruit lach ik.

We lopen de club binnen. Fadoua is er al. Ik knuffel haar. Mijn oog valt op een groepje jongens. De jongen van vanochtend waarmee ik op de foto moest. Lisa volgt mijn blik. Oh my god mompelt ze. Ik loop naar de bar en bestel een 1 of ander alcoholisch drankje. Lis en fa zijn al bij de jongens aangesloten. Ik haal met een zucht mijn hand door mijn haar. Ik loop er ook maar heen. Ik laat me zakken op een lege bank. Samuel gaat er net zitten waardoor ik tussen Samuel en Kaj beland. Lekker klem. Samuel zegt Samuel. Marloes mompel ik. Mijn zin in uitgaan is nu al helemaal verdwenen. Fadoua zit bij Jai als ik het goed heb. Ik pak mijn mobiel. Snapchat timeee. Ik film Samuel die meezingt met de muziek. Daarna film ik Kaj. Me niet filmen man zegt hij half dronken. Ik grinnik. We gaan dansen zeggen Samuel,Kaj en Jai. Ik word meegetrokken. Kaj filmt mijn kont. Ik leg mijn hand voor zijn camera.

Ik loop naar de wc. Ik word tegen de muur geduwt. Kaj zijn lippen vinden mijn nek. Ik leg mijn handen in zijn haren. Een zachte kreun verlaat mijn mond. Hij kijkt me recht aan. Hij drukt ruw zijn lippen op die van mij. Ik ga erin mee. Zijn handen gaan onder mijn jurkje. Hij kneed mijn billen. Zoek een kamer hoor ik naast me. Ik duw Kaj van me af. Trek mijn jurkje naar beneden. Samuel staat naast ons. Ik glimlach ongemakkelijk.

You - (BBrave)Where stories live. Discover now