Capitolul 1

8 0 0
                                    

  Astazi este ziua ce-a mare pentru Ema . Ea se va muta la un alt liceu impreuna cu Mara . Fetele vor trece clasa a XI- a. Vor scapa de parintii , asta o face mult mai fericita pe Ema . 

                                                                                    DIMINEATA

Ma trezesc din somnul meu dulce de frumusete din cauza.. din cauza.. TELEFONULUI . Ma ridic din pat lenesa si pornesc spre baie pentru a face un dus fierbinte . Ajunsa la baie decid prima data sa imi admir corpul meu de invidiat in oglina ce-a mare a baii . Ma duc in dusul meu si imi reglez apa pentru a fi calduta. Las apa sa imi pice pe umeri mei goi . Dupa aproximativ 7 minute de dus , ma duc sa imi i-au periuta mea de dinti si pasta ca sa ma spal pe dintisorii mei stralucitori . Dupa ma duc in camera si imi usuc parul meu cu un feon , parul meu era ca niste valuri in timpul uscarii . 

Apoi incerc sa ma decid cu ce sa ma imbrac. Dupa 3 minute imi gasesc ceva potrivit pentru ziua asta . Imi aleg niste blugi negri rupti in genuchi si un tricou cu un pandicorn (ii iubesc ) pana la buric . si Evident geaca mea de piele neagra pentru ca este umpic racoare afara . Imi prind parul intr-o coada de cal . Ma dau repede cu tus si cu blush . imi pun fleshuri in urechi ( nu sunt sigura ca se scrie asa ) si cobor jos . Mama ma astepta cu niste clatite umplute cu ciocolata . 

- Buna dimineata mama ! ii spun si ii dau un pupic pe obraz .

- Buna scumpo , cum ai dormit?  

- Ca un ingeras ca de obicei mama!! spun eu ca un copilas .

- Off , Ema nu te mai comporta ca un copil acolo la Madrid sunt niste copii durii nu se poarta ca tine , poate iti schimbi si tu comportamentul . Spune ea cu un glas dur .

- Ok mama.. Spun eu trista

Dupa aproximativ 10 minute termin de mancat toate clatitele , usa soneriei se aude la usa era...

' Gata cu acest capitol nu uitati sa votati!! '

Stare capitol : CORECTAT


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 08, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

My LifeWhere stories live. Discover now