1. Prima zi in Londra

1.6K 34 65
                                    

      Ma numesc Rebeka Payne si am 17 ani , nu sunt prea inalta am 1,65 ,sunt bruneta cu ochii caprui . Eu si familia mea ne mutam mereu pana acum intr-un an ne-am mutat de 5 ori . Uite am ajuns si in Londra , nimic nu ma mai mira atunci cand dimineata ma trezesc iar mama vine la mine si spune sa-mi fac bagajul ,e ceva obisnuit. Mama mea este o femeie roscata, cu un par foarte lung , de 1,68 inaltime , este slaba are 48 de ani dar pare de 38 poate fi model . Iar tatal meu la fel este un barbat cu muschi , bine facut de 1,79 inaltime are parul negru scurt . S-ar putea indragosti oricine de el .
Este duminica si uite-ma chiar acum in avion in drum spre Londra , fratele meu sta langa mine iar mama si tata stau in fata noastra.

- Hey, sis esti bine ? Ai nevoie de ceva ? Iti este rau ? ( Fratele meu ca de fiecare data grijuliu ...nu pot spune ca ne intelegem perfect dar are grija de mine mereu ...si nu vrea sa ma simnt singura din cauza ca nu am prietenii ...daca ne mutam mereu . Il iubesc dar nu trebuie sa stie asta.)

- Da ,bro ma simt perfect , chiar ma intreb unde ne vom mai muta ,o stai sa ma gandesc ..mmmm pe Marte poate sau nu,nu stai pe planeta extraterestrilor. zic eu gesticuland ca o nebuna . Nu intelegi ca m-am saturat sa ne mutam si ca niciodata nu imi spune nimeni de ce . Da am inteles ca mama si tata sunt oameni de afaceri dar nu pot pleca doar ei si sa stea cat au treaba si noi sa nu ne mai mutam din casa in casa ?

- off...sis ,parinti nostri...

- Da ,da stiu ne vor binele si vor sa nu ne lipseasca nimic.

- Da si asta e adevarat dar, iti promit ca se vom termina toate astea intr- o zi si vom fi fericiti ca inainte , si iti promit ca iti voi explica de ce ne mutam . Hai culca-te mai avem 3 ore pana aterizam .

- Bine .

Din perspectiva lui Liam ( fratele Rebekai)

Mi-as dori enorm ca sora mea sa afle adevarul si sa nu se mai simnta asa singura . O sa incerc sa ii fac pe parinti nostri sa vorbeasca cu seful sa nu ne mai mutam atat pentru ca a crescut si a inceput sa puna intrebari la care nu ii mai pot raspunde. Rebeka a adormit , acum stau si o privesc e atat de frumoasa cand doarme ,orice baiat s-ar indragosti de ea dar parinti nostri sunt cam stricti . Cat a fost mai micuta pana acum 2 ani a avut un bodyguard care se tinea dupa ea fara ca ea sa stie ,era pentru binele ei ar fi putut sa o gaseasca oricine ...orice dusman si sa ii faca rau.A avut un prieten acum 1 an , dar parinti nostri nu au lasat-o sa se mai vada cu el deoarece era fiul dusmanilor nostri.Chiar daca ea se mai intanlea cu Kai o facea din ce in ce mai rar oricum ea nu stia ca el a inselat-o. In timp ce ma gandeam am simnt cum somnul pune stapanire pe mine si cad in lumea viselor.

Din perspectiva Rebekai ( peste 3 ore)

Simnt cum cineva ma zguduie. Deschid ochii incet si vad ca fratele meu incerca sa ma trezeasca .

-Hai ,frumoasa din padurea adormita, trezeste-te trebuie sa coboram am ajuns in Londra .

-Asa repede ,mai lasa-ma 5 minute . spun eu inca tinand ochii inchisi.

-Sis ,haide nu mai avem timp , o sa te odihnesti cand ajungem acasa.

-offf.... Bine fie...

Numai casa nu se putea numi locul ala . Pentru  mine cuvantu acasa inseamna in America unde aveam prieteni, unde erau rudele mele , unde era iubitul meu . Da aveam un iubit parinti mi-au interzis sa ma mai vad cu el dar nu am acceptat asta asa ca ma vedeam cu el pe ascuns . Nu cred ca asta este motivul pentru care ne-am mutat dinou. Si sper ca aici unde ne vom muta sa nu mai impart camera cu fratele meu sforaie ca o gorila in calduri.
Coboram din avion si ne indreptam spre o limuzina care astepta acolo .

-Copii, de acum in colo o sa mergeti la acelasi liceu. Liam va fi profesor de sport si bineinteles dirigintele tau .Ne anunta draga noastra mama. Iar tu domnisoara ......si arata spre mine bineinteles.... mai ai un an si termini liceul , deci trebuie sa te pui pe invatat.

The QueenKde žijí příběhy. Začni objevovat