Chapter 3: Ако я загубя, ще умра

141 5 2
                                    

"Моля ви не ме наранявайте. " – извика Джесика.

"Харесва ми да се молиш. Крещи , плачи , моли се. Болката , която ще изпиташ , остава за цял живот." – жената срещу Джеиса се изсмя злобно и хвана челюстта й.

"Моля ви ще направя каквото кажете , но не искам да изпитвам болка. Моля ви." – изхлипа момичето.

"Ще изтръгна сърцето ти , момиче и радост ще се радвам на мъчителната ти смърт. " – блестящото острие се заби право в сърцето на Джесика , кръвта й се проливаше толкова бавно. Жената гледаше болката и сълзите на момичето с наслада. След броени минути Джесика издъхна.

" Мри Джесика Стоун. Мри." – с галанта походна злобната жена излезе от голямото помещение и остави тялото на момичето да стои безжизнено , потънало в кръв.

Силните викове на Джесика не останах за дълго скрити от Джъстин. Той се изправи , погледна я и се шокира. Цялата обляна в пот , сълзи стичащи се от лицето й , неспирното шаване из цялото легло , стискането на завивката и виковете. Сякаш е излязла от филм на ужасите. Действията на Джъстин сякаш се забавиха , не знаеше какво да направи. Прокара ръка през косата си и реши да събуди Джесика.

"Джесика събуди се." – леко побутване от страна на момчето успя до някаква степен да събуди момичето , но това не бе достатъчно. Не му оставеше друг избор освен да я събуди със студена вода. Винаги помагаше. Изтича в банята набързо , напълни една чаша със студена вода и се върна в стаята. Изсипя я върху Джесика и мигновенно тя стана , стряскайки се.

"Какво ти става по дяволите?" – попита ядосано Джес.

"Ти ми кажи какво става. Защо викаше ?" – Джъстин седна до момичето и се загледа в лицето й.

"Сънувах кошмар. Нищо особено." – Джесика приглади щръкналата си коса и се изправи. Взе дрехите си и за запъти към банята на Джъстин. От друга страна той искаше тя да се преоблече пред него , за да може да види това красиво тяло, но сега не му беше времето за мръсни помисли. След като момичето се преоблече , изми лицето си и отново се върна при Джъстин.

"Хайде да закусим нещо." – рече той и хвана Джес за ръка. Беше нахлузил някакви дънки и тениска колкото да не изглежда пред очите на баща му , че все едно са правили секс. За жалост на Джъстин , Джонатан (баща му ) днес си беше взел почивен ден. Двамата тийнейджъри слязоха от втория етаж на къщата , отивайки към кухнята.

Dangerous loveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin