× 6. Rész × Esti séta? ×

790 77 20
                                    

Jungkook pedig elkezdte simogatni a hátam.. Én meg csak úgy "wtfezmegmitcsinál" gondolatokkal a fejemben, felnéztem rá, amit ő csak egy mosollyal díjazott..:
-Öhm.. Abba hagynád légyszi..? -néztem rá komolyan-
-Ja.. Persze. Bocsi, nem tudom mi ütött belém. -suttogta pirosodó arccal. Ezek után pedig elfordult, és elaludt, gondolom én.. Miután erről megbizonyosodtam, kikeltem az ágyból, és felvettem magamra egy pulcsit, és hosszú nadrágot, majd halkan elindultam lefelé a telefonommal a kezemben. Kiléptem a ház ajtaján, és elindultam egy éjszakai sétára. Amikor elértem a közelben lévő parkhoz, leültem a padra, és fülessel elkezdtem zenét hallgatni. Egy ideig csak néztem ki a fejemből, amikor megpillantottam egy felém közeledő embert. Az arcát nem láttam, de mivel nem szeretnék konfliktusokat az éjszaka folyamán, jobbnak láttam elindulni vissza a dormba. Még mindig hallottam a lépteket mögöttem, és úgy éreztem elegem van.. Nem érdekelt semmi, csak hogy leüssem az illetőt, szóval bevártam az ismeretlen személyt. Ekkor pillantottam meg Jimint.:
-Te meg mit keresel itt? -néztem rá a választ várva-
-Csak kijöttem egy esti sétára.. -mosolyodott el halványan-
-Ugye tudod, hogy már fél kettő van? -nevettem fel-
-Hát, nem baj, legalább jól fogok aludni, és te is -röhögött ő is. Egymás mellet gyalogolva szeltük az utcákat, amikor valami kátyu izében megbotlottam.. Na ja.. Ilyen ügyes is csak én lehetek. Jimin rögtön legugolt hozzám- Jól vagy Nari? -tette fel a kérdést aggodalommal a hangjában. Meg kell hagyni, nagyon aranyos, hogy így aggódik értem :D-
-Hát, igen, de nagyon fáj.. -szuszogtam, és ChimChim segített felállni, majd az ölébe vett. Ettől elkezdett pirosodni az arcom, mint ahogy álltalában lenni szokott.. Így "utaztam" haza, majd mikor beértünk a házba, Jimin letett a kanapéra, és levette rólam a cipőmet, majd a helyére tette azt. Ezek után megint felvett az ölébe, és felcipelt az emeletre.:
-Alszol ma velem? -pillantott rám kérlelően-
-Öhh.. Hát, felőlem oké, de remélem nem akarsz csinálni semmi perverzséget.. -nevettem halkan-
-Jajj.. Ne hülyülj már -bökte meg a vállam- Én senki olyannak nem ártottam még, aki nem akarta -vigyorgott-
-Jajj.. Hagyjuk -kuncogtam- Na de akkor megyünk..? Már nagyon álmos vagyok.. -sóhajtottam fel-
-Persze, kövess, de el ne ess valamiben -röhögött fel, és is így tettem- Tessék.. Ilyen a szobám -mutatott körbe-
-Hááát, lehetne tisztább is -kuncogtam, majd leültem az ágyra, és elterültem rajta-
-Ez fájt -nevetett fel, majd felém állt, lehajolt hozzám, és adott egy puszit a homlokomra.. Én pedig csak lesokkolva néztem végig a cselekedetét. Kb 10 percen belül elaludtam. Reggel az egyik tag kiabálására ébredtem.

~Annyeong! :D Remélem tetszett a rész, ha igen ne felejtsetek el csillagozni, és kommentelni ☺Hamarosan érkezik a következő rész, addig is jó olvasást.. És nem tudom, hogy mennyien tudjátok, valószínüleg már hallottatok az új, pokémon go nevezetű játékról. Ha tehetitek, mindenképpen próbáljátok ki, nekem nagyon tetszik 😁 google play-en, és szerintem már ios-en is megtalálható! 😊 Jó szórakozást! 💖 Sziasztok! ~

 Beautiful [Befejezett]Where stories live. Discover now