deel 10

98 2 1
                                    

Een stuk in de tijd.

7 maand later Tineke is nu 9 maand zwanger.

Pov tineke
Tring Tring maakt de wekker. Ik druk de wekker af en kijk naar Koen ik geef hem een kus op de mond en hij word wakker 'goeiemorgen' zeg ik 'goedemorgen' antwoord hij en geeft me een kus. Ik sta op en ga me klaarmaken Koen komt achter mij aan. Ik doe vrij losse kleding aan want we moeten deze middag op controle ik ben nu precies 9 maand zwanger dus ik zal over tijd gaan. Als ik klaar ben ga ik naar beneden en zet de tafel voor het ontbijt klaar. Als Koen beneden is gaan we eten. We eten een boterham met choco en gaan dan in de zetel zitten. We kijken een film die ik micht kiezen ik koos de film k3 en het magische medaillon. Als de film gedaan was was het al 11 uur dus besloten we te gaan eten. Koen zet de tafel terwijl ik de film opruim. Als de tafel gedekt is gaan we eten. Het is 11:30 dus gaan we naar het ziekenhuis. Een kwartier later komen we aan bij het ziekenhuis. Koen gaat de auto parkeren en ik ga al naar binnen. We gaan naar het onthaal. We moeten nog even wachten. Een paar minuutjes later komt de dokter ons halen. Hallo zegt hij. Hallo antwoorden wij. Hij steld nog wat vragen en dan gaan we zien naar de baby. We weten nog niet wat het word maar nu willen we het wel weten. We zeggen het tegen de dokter dat we het willen weten wat het word. De dokter kijkt eens en zegt dan 'gefeliciteerd met jullie zoon en dochter. Je hebt een tweeling mevrouw.' Als we klaar zijn en nog wat dingen hebben besproken gaan we naar huis. Thuis aan gekomen kijken we elkaar verbaasd aan we hadden niet verwacht dat het een tweeling zou zijn. We drukken al de lijstjes af zowel voor de jongen als voor het meisje. Als we klaar zijn maken we ook nog een brief met erop wie de meters en peters worden van onze kindjes de namen zetten we er nog niet op dat blijft een verrassing. We hebben besloten om voor de jongen Obi als peter en Emma als meter te nemen en voor het meisje Floor als meter en Leon als peter. We drukken de kaartjes af en steken ze samen met de lijstjes in de envloppe dan doen we ze op de post. Als we terug thuis zijn ga ik in de zetel zitten en zet Koen de tv aan. We kijken nog wat tv tot het etens tijd is. Weten wat en kijken dan nog wat tv we gaan niet te laat slapen. We gaan om 22:30 in ons bed.
De volgende ochtend
3:00 Opeens word ik wakker door steken in mijn buik ik ga rustig naar beneden maar een paar minuten later krijg ik weer steken in mijn buik plots besef ik dat de baby's eraan komen ik ga terug naar boven en maak Koen wakker. Koen schrikt wakker en vraagt wat er is. Ik zeg dat de baby's eraan komen Koen doet snel kleren aan ik doe dat ook en dan vertrekken we naar het ziekenhuis. Daar aangekomen beginnen de weïen sneller en sneller te komen. We gaan snel naar het onthaal en de mevrouw roept snel een vroedvrouw op. Als de vrouw er is neemt ze ons mee naar een verlos kamer (zie foto). Een paar uur later zijn onze twee schattjes er. Ik word naar een kamer gebracht en onze kindjes worden verzorgd. Koen komt naast mij zitten in een stoel. Als de kindjes er zijn neem ik het meisje en Koen de jongen. Koen neemt een foto van de twee schatjes en gaat dan even naar huis hij gaat kaartjes maken met de namen welke kamer ik lig en wanneer ze mogen komen. We hebben voor het meisje Yana gekozen en voor de jongen Viktor. De twee slapen en opeens hoir ik een geklop op de deur ik zeg dat de persoon mag binnen komen en zie dat er een nog redelijk jonge vrouw de kamer binnen komt met eten. Hallo zegt ze. Ik kan lezen op haar naamkaartje dat ze Linda noemt. Hallo zeg ik terug. Ze geeft mijn eten en gaat dan verder met haar ronde. Ik eet mijn eten op en neem dan mijn gsm en zoek Linda op. Ik voeg haar toe op facebook. Dan kijk ik wat verder op facebook tot dat Koen binnen komt met de kaartjes. Hij heeft er 1 in zijn hand zonder envloppe dat iss het voorbeeld hij laat het zien. 'Dat is heel mooi' zeg ik. Zijn ze goed mag ik ze dan op de post doen vraag hij. Ja dat mag zeg ik. Koen gaat de kaartjes op de post doen en ik neem Yana bij mij want Viktor slaapt. Ik geef Yana haar tutje en wieg haar dan in slaap als ze slaapt leg ik haar in haar bed en ga zelf wat rusten. Na wat geslapen te hebben merk ik dat Koen naast me zit met zijn gsm. 'Hy schat' zeg ik. 'Hallo darling heb je goed geslapen?' Vraagt hij 'ja heel goed wat gaan we doen' 'ik heb u kleren bij en u lievelings kleurboek en ook wat gezelschaps spelletjes'. Ik neem de tas die Koen me gaf aan en kijk naar de spelletjes. Ik neem uno en verdeel de kaarten en beginnen te spelen. Rond 5 uur krijg ik mijn eten en gaat Koen naar de kantine iets gaan eten als ik klaar ben wacht ik op koen en spelen we nog een spelletje. Tegen 11 uur gaat Koen naar huis en ga ik slapen. Ik kleed me eerst om kijk nog een naar mijn schatjes en kruip dan in bed.

Een iets korte deel omdat ik nie veel tijd heb ik ga ook een nieuw verhaal maken dus heb ik minder tijd voor dees verhaal maar ik ga wel nog hoofdstukken maken bij dit verhaal maar minder. Ideeën voor een nieuw verhaal zijn altijd goed want ik weet nog niet over wat ik ga schrijven.

Koen En TinekeWhere stories live. Discover now