~5.rész~

87 5 0
                                    

Jó érzés volt az,amikor a kezeit a lábaimon éreztem, kirázott a hideg. A nyakamhoz bujt és elkezdte puszilgatni és szívni.. *Ez megfog maradni mondogattam magamban* annyira megszívta,hogy az már fájt.
Fellökött a falra és azt sugta a fülembe,hogy nagyon kívan.
-Blake én is kívánlak..
Erre megfogott és maga után ráncigált,kicsit megilyedtem de tudtam,hogy biztonságban vagyok. Bevezetett a szobájába az ágyra lökött és rámmászott. Annyira vadul csokoltuk egymást. Valahogy én kerültem felül. A kezeit a derekamon pihentette,felült s elkezte a a ruhámat levenni rólam. Közben csokolt. Túl hülyének éreztem magam,hogy én semmit sem tettem. Nem tudom mi ütött belém de nagyon bevadultam akkor. Hátralöktem teljes erömből Blaket ,rámásztam és csokolni kezdtem. Kigomboltam és ledobtam a földre az ingét. Amikor megláttam,hogy mennyire szép teste van gondoltam összeesek. Végigcsokoltam az egész hasát. Lovagló ülésben ültem és elkeztem mozogni rajta. Persze volt rajta nadrág rajtam pedig bugyi és melltartó. Súroltam magam hozzá, éreztem,hogy Blake a zászlaját nem bírja letartani. Felakart ülni de nem engedtem, visszalöktem. Minél gyorsabban kezdtem rajta mozogni. Élveztem,hogy mindketten felváltva kisebb nyögéseket adunk ki. Ekkor a hasára ültem és belemarkoltam a zászlóba, elkeztem simogatni. Blake már nem bírta annyira jól esett ez neki. Szép lassan levettem a nadrágját, nem ellenkezett. Amikor már boxeren keresztűl már megláttam,hogy mekkora picit felfordult a gyomrom.
-Nem szeretnéd megkostolni? *kérdezte Blake*
-De hisz én... én..*dadogtam, hova a túróba ment el a bátorságom?*..én még nem tettem ezt..
-Nem baj.. veszed csak szép lassan. Na most vedd ki és fogd a kezedbe mint a cukorkát.. megigérem édes lesz.
Azokat a szavakat úgy formálta,hogy újra bátorságot vettem. Kivettem boxeréből a farkát és a tetejét nyalni kezdtem de nagyon lassan sok érzéssel..nem is volt olyan rossz. Ekkor Blake felnyögött. Tudtam,hogy tetszik ez neki,így szájba vettem és tényleg szopni meg nyalni kezdtem mint a cukorkát. Nem telt sok időben míg Blake elévezett. Felpriccolt szinte mindent.
-Most te következel,kedves.
Rámmászott és a melltartómat levette és ledobta. Elkezdett csokolni a nyakam körül,lennébb ment így elért a mellemhez. Az egyik kezével játszodott a mellbimbommal és a másikat szájba vette és nyalogatni kezdte. Elmosolyodott mindig amikor kellemes hangokat adtam ki. Lennébb csúszott a lábam közé az alsomon keresztűl simogatni kezdte a nemiszervem. Majd lassan lehúzta  a bugyim és félrerakta. Kezeit a lábam alá tette és a nyelvével kezdett nyalni OTT. Annyira jól esett ,hogy azt elmondani nem lehet. Mintha más világon lettem volna. Ekkor behatol egyből két ujja és táncot járt. Elèlveztem. Ekkor nagyot nyőgtem. Blake rámmászott és csokolozni kezdtünk.
-Blake...
-Hmm.?
-Szeretkezzünk.
-Nem, Bella ez most elég.
Elfordultam és ő betakart. Magához húzott így éreztem,hogy mennyire meleg a teste. Az izmok amelyek rajtam pihentek éreztem,hogy bíztonságot nyújtanak.
Nem kellett sok idő elis aludtam.

Miért Pont Te ? Where stories live. Discover now