Capitolul 15

751 47 3
                                    

- Zici ca a fost un sarut real,ca aveti sentimente unul pentru altul. A fost awesome ! La ora 14:15 te vom anunta daca ai primit sau nu rolul.

- Bine,multumesc..

- Bravo,ai fost chiar buna acolo pe platouri.

- Multumesc. Si tu te-ai descurcat. Ma rog,doar tu ai experienta,ii spun razand.

- Adevarat,dar pot sa ma emotionez oricand*rase scurt ca si cum ar fi la vreo emisiune si ar fi obligat sa rada,vorbea asa de...inexplicabil...

- Aa..vi sa bem o cafea? Il intreb incercand sa vorbesc cu el,sa ma apropii de el asa cum eram pana sa ne certam.

- Da....

Vorbea intr-o asa sila cu mine de imi venea sa imi smulg parul din cap,asa de rau ma enerva. Am mers la cafenea si ne-am asezat la o masa unde isi scoate telefonul si scria ceva. Era asa de enervant..credeam ca va fi altfel,ca vom vorbi despre ce am mai facut nici de cum sa stam asa tacuti. Si partea cea mai proasta e ca nici macar nu se uita la mine.

- Si ce mai faci? il intreb uitandu-ma in ochii lui sperand sa isi dea seama ca mai sunt si eu cu el la masa.

- Pai n-am facut mai nimic. Tu ce ai mai facut? M-a socat putin cand te-am vazut pe platou. Si ce faci in Monte Carlo?vorbi neluandu-si ochii din telefon.

- Pai mi-am luat un mic concediu,fiindca eram confuza si dupa ce s-a intamplat..aveam nevoie de putina liniste si relaxare. Plus ca mereu mi-am dorit sa joc intr-un film. Si cu ...tine.*zic usor ultimul cuvant.

Speram sa il mai imbunez putin,sa vada ca il simpatizez si ca imi pare rau ca l-am respins...cel putin eu incerc,acum nu stiu daca o sa-mi si reuseasca.

- Aha..Singura?

Cred ca tocmai i-am starnit putin curiozitatea pentru ca si-a ridicat privirea catre mine.

- Da,sunt singura. Mai sunt si cu Teddy dar nu vorbeste,zic razand.

Rade si el scurt. Vad ca tot n-are niciun interes,nimic. Imi mai incerc odata norocul,daca nici acum nu o sa-l mai fac sa comunice cu mine,atunci o sa-l intreb si daca nu o sa-mi raspunda,sau o sa-mi dea un raspuns gen: n-am nimic. Atunci numai vorbesc cu el si gata. Nu stau sa ma rog de el sa vorbeasca cu mine.

- Diseara,ma gandeam sa i-au cina in oras. Ai vrea sa vi?

O doamne ! Nu-mi vine sa cred ca .....

Helloooo,sper sa va fi placut acest capitol. Continuarea o pun la multe comentarii si multe voturi. Till then enjoy it ! :)

Avocatul lui Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now