XV

1K 157 23
                                    

Τα πράσινα, φωτεινά μάτια του ψάχνουν τα δικά μου. Οι ματιές μας κλειδώνουν και εγω ανατριχιάζω ολόκληρη. Ειναι τοσο όμορφος. Τοσο ελκυστικός. Ειναι ο πιο ελκυστικός άντρας που εχω δει σε όλη μου τη ζωη. Παρατηρώ το σώμα του που μικραίνει τη μεταξύ μας απόσταση, με αργά βήματα, τελικά φτάνει απο τη μια άκρη του δωματίου στην αλλη, εκει που βρίσκομαι εγω. Το σώμα του ειναι μπροστα απο την πολυθρόνα στην οποία κάθομαι. Τεντώνω περισσότερο το λαιμό μου ώστε να μην διακοπή η "σύνδεση" των ματιών μας. Λατρευω την απόχρωση του πρασίνου των ματιών του. Ειναι πανέμορφο. Η πιο όμορφη απόχρωση πρασίνου που εχω δει σε όλη μου τη ζωη. Αλλα ειναι σκοτεινότερα απο οτι συνήθως. Ευχαρίστηση; Επιθυμία; Τουλάχιστον ετσι αισθάνομαι εγω. Τον θελω.

Ψυθιριζω το όνομα του αλλα δεν το ακούω. Ειναι ενας αθόρυβος ήχος, μια αθόρυβη κίνηση.

"Rosalie." Μου ψυθιριζει και αυτος.

Η φωνή του ακούγεται βραχνή. Ακούγεται πολύ ελκυστική και με κανει να ανατριχιασω ακομα περισσότερο και να τον θελω ακομα περισσότερο.

"Ναι." Του απάντησα, διπλώνοντας τα χερια μου γύρω απο τον λαιμό του.

Νιώθω τις μπούκλες του στις άκρες των δαχτύλων μου. Η ανάσα του χτυπάει το πρόσωπο μου. Ω Θεέ μου, η υσηχια που υπήρχε μεταξύ μας, το να κοιταζόμαστε στα μάτια και η ανάμιξη των αναπνοών μας με άναβε τοσο πολύ. Έγειρε προς τα μπροστα. Τα κόκκινα, κρύα χείλια του ίσα που άγγιζαν τα δικά μου όπως αυτος εξέπνεε, φυσώντας τον κρύο αέρα πάνω μου. Ψυθιριζω το όνομα του και παλι δε μπορω να το ακούσω. Κανει μια κίνηση και τα χείλη μας τελικά ενώνονται με ενα παθιασμένο φιλί. Του ξεφεύγει ενα βογκητο. Ενας σκοτεινός και βαθύς ήχος που αντανακλαει την προσωπικότητα του. Αυτος ειναι το σκοτάδι αλλα απο την αλλη ειναι ενας πεσμένος αγγελος που στάλθηκε στη γη απο τον ίδιο το θεό. "Βαθαίνω" το φιλί μας με το να τον τραβήξω πιο κοντα μου. Τα παγωμένα του χείλια είχαν χαθεί μαζί με τα δικά μου. Τα χερια του πιάνουν τους γοφούς μου, κάνοντας τα πόδια μου να ανατριχιάσουν.

"Rose." Απαντάει με τη βαθειά φωνή του. Μας γυρίζει μιας και εχει τον πλήρη έλεγχο του κορμιού μου και με καθοδηγεί να κάτσω στα πόδια του. Όταν πλέον έχουμε αλλάξει θέσεις, ετσι ώστε εγω να κάθομαι πάνω του, διακόπτω το φιλί μας για να τον κοιτάξω στα μάτια. Τα φωτεινά μάτια. Τα μάτια τα οποία γνωρίζω ποσο πολύ μπορούν να σκοτεινιάσουν. Με τα κρύα, μακρυά δάχτυλα του ακουμπάει τον λαιμό μου, "ρίχνοντας" τα μαλλιά μου απο τη μια πλευρά. Φέρνει το κεφάλι του στο σημείο που βρίσκονται τα χερια του και με φιλάει ακριβώς κάτω απο το αυτί μου και ύστερα αρχίζει να πιπιλαει τον λαιμό μου. Ενα βογκητο διαφεύγει απο το στόμα μου τη στιγμη που χρησιμοποιεί τα δόντια του. Ω Θεέ μου τον ήθελα τοσο πολύ.

Mirror Game(Greek Translation)Where stories live. Discover now