Seni Terbiyesiz Namıssız Vicdonsız !!! YÇYK 6.BÖLÜM

235 13 1
                                    

Düğün bitmişti ama ben halen benim yakışıklının giydiği, kafamı "lelele sakineğğ " moduna çeviren baş döndürücü kıyafetlerde kalmıştım.Kot pantolon ve gömlekti altı üstü ... Ama aşk böyle bir şeydi.Onun olan her şey ; dikkat çekici ve güzel gelirdi.Sevdikçe severdin ve sevdiğin kişi hep kusursuz gelirdi.Sen sevdiysen kusursuzdur ya zaten.

Ben de tam böyle romantizmlere dalış yapmış,edebiyatla harmanlamışken aşıq qız tavırlarımdan çıkıverdim.Düğünde rezil olmuştum ya ben.Daha kötü ne yaşabilirdim ?

---------

Hayatım niye bu kadar monoton ki ? Neden diğer çoğu kız gibi sürekli makyaj malzemeleri,kıyafetler alma çabam yok?.Gerçi alacak param da yok ya hani ...Dışarı çıkmak zulüm gibi geldiğinden,ayda yılda bir mağazaları gezerdim.Gezdiğimde beğendiğim kıyafetlerinde yalnızca beşte biri benim olabilirdi.Niye Nihal Ziyagil gibi ,Bihter Ziyagil gibi zengin değildim ki ... Ben bildiğin Dilberaydım Dilberay ! 

-------------

Tek işim gücüm facebookta gezinmekti ders çalışmaktan başka . Sevdiğim çocuğun resmine bakıp "gözünü,burnunu,kulağını,yüzünü,burnunu,ağzını yediğim .. " demekse en büyük hobimdi. Ama tatlıydı işte napayım ki ben yani ? Sanki bir Magnum ,sanki bir çikolatalı gofret,sanki bir baklava gibi tatlı geliyordu bana kendileri . Aşk sen beni sahiden salağa çevirdin heeeee ! 

Bu arada , en büyük hobilerimden biri de sevdiğim çocuk facebooktan çıkınca çıkmak,o giirnce tekrar girmek,o çıktığı an tekrar çıkmak idi . Ya ben benim gözümü seveyim ya ! Bu kadar aşık olduğumu bilse kesin severdi beni kesin ! Hahayyyttt ! :)

------------

Sonra olan oldu ! Okul çıkışında sınıfın kalabalığı ortasında dururkeneeeeee .... Sevdiğim çocuk üstüme düşüvermesin mi ? Kim bir milyon ister'de soruyu bilemeyince çıkan ses gibi sesler duymamıştım.Sınıftakiler aynen böyleydi : Ğağğağağğ oooooooooo hhehehhehehaaaaaaaa zaaaaaaaa prprpprprp " .. Ben de o an rezillikten yerin diplerine girmiştim.Sevdiceğim benim üstümden kalktığında eteğimin aşırı derecedeki açıklığını kapamaya çalışmaktaydım...Ağlamamam mucizeydi . Sınıftakiler arkadan öküz gibi ses efektleri verirken içimden sayıklıyordum : "WELCOME TO ZOO " 

Eve gidince de hiç durur muyum,hemen tweetimi de attım elbette .Twwetim de şöyleydi : "SENİ TERBİYESİZ NAMISSIZ VİCDONSIZ "

Yanlış Çocuk Yalnız KızWo Geschichten leben. Entdecke jetzt