02

2 0 0
                                    

Aria stod forest i rækken, hun græd stadig, hun kunne svagt høre April kæmpe for at holde sig i live i bagrunden og det knuste hendes hjerte.

Bankrøveren stak hul på hendes finger og tog noget af blodet op på hans egen og slikkede det. Han øjne blev sorte og Aria gjorde intet andet end at stirre. Han pegede over mod Caleb og hun gik der hen så hurtig som hendes ben kunne bære hende. Næste i rækken stod Kali. Hun kiggede ham i øjnene for at se om der var en eller anden smart kontaklinse der ændrede farven, men alligevel det vil stadig ikke forklare hvorfor Caleb på magisk vis healede. Bankrøveren tog hendes finger og stak hul, de havde stadig øjenkontakt. Kali var for skræmt til at kigge væk. Bankrøveren tog hendes finger og tog den op til hans mund og slikkede blodet af hendes finger. istedet for bare at tage lidt blod på hans egen finger. Kali lukkede øjnene hårdt i og håbede at

Jack som stod lige bag ved Nadia trådte frem og råbte "Perverse svin!" Peta holdte ham tilbage fordi det lignede han skulle til at prøve at tæske bankrøveren. Bankrøveren grinede blot og så skiftede hans øjne farve til sort og pegede over på Caleb og Aria. Kali spurtede der over og løb ind i armene på Aria, helt skræmt. Bankrøveren forsatte med at prikke hul på folks fingre indtil alle eleverne var taget, og der var blevet opdelt 2 grupper, den ene større end den anden.

Caleb, Aria, Kali, Nadia, Jack og Peta stod sammen og 10 andre elever over ved April der stadig kæmpede for at holde sig i live.

"Fantastisk!" Råbte Bankrøveren og tog sin pistol op fra lommen. Han begyndte at skyde eleverne over ved April, alle begyndte at skrige og panikke, nogen prøvede også at løbe væk men han fik dem alligevel. Han skulle lige til at skyde den tiende, da pistolen løb tør for kugler, istedet for at hente en pistol fra de andre bankrøvers lig begyndte han at lave små gnister med sine hænder der pludselig blev til ild. Den tiende elev begyndte at hyle og råbe op "Please stop, nej nej lad vær dit fucking monster!" Eleven rystede af skræk.

Bankrøveren formede en ildkulde og kastede den efter eleven der hurtig faldt død om og ilden slukkede.

Der lød et ordenligt bang, Nadia var åbenbart besvimede og ingen havde nåede at

gribe hende fordi de alle var i chok over at monsteret også kunne lave ild. Nadias hoved begyndte at bløde. Hun havde fået hul i hovedet.

"Fuck." mumlede Bankrøveren. Peta og Kali var hurtig nede ved hende og der gik ikke lang tid før Kali begyndte at græde.

"Dig der dreng, med blondt hår og kasket." Sagde Bankrøveren og pegede på Caleb.

Caleb nikkede skræmt.

"Gå over til hende og læg dine hænder på hendes puls."

Caleb gjorde som han sagde.

"Nu skal du heale hende" Sagde Bankrøveren koldt.

"Hv-hvordan?" stammede Caleb.

"Bare forstil dig at du healer hende, omg er det her første gang at du gør det her!?" Råbte Bankrøveren frustreret.

Caleb kiggede på ham forvirret.

"Oh.. Det er første gang i gør det her.. I ved slet ikke hvorfor jeg har valgt jer, oh stakkels børn dog." Sukkede han

Caleb begyndte at forstille sig at han healede Nadia, selvom det lød sindssygt så troede han på det. Og det skete. Alt Nadias blod fra gulvet gik tilbage til hendes hoved og folk stirrede i chok.

"Dygtig dreng" sagde Bankrøveren med et grin.

Caleb var irriteret over at blive kaldt et barn, for at være ærlig lignede Bankrøveren en der kun var få år ældre end ham selv.

"Utroligt politiet ikke er dukket op i nu, man skulle tro at nogen ville have hørt skudene" Grinede Bankrøveren.

"Okaaay, næste skridt. Tag denne her pille" Bankrøveren tog en håndfuld piller op af bukselommen. Han delte dem ud, alle eleverne havde forvirrende udtrykke på deres anisgter.

"Fuck nej!?" Råbte Kali højt og kiggede på pillen, pillen var lyseblå, ligesoms hendes hår og den var meget større end en normal pille. Bankrøveren gik over til hende og tog fat i hendes hage. Han kiggede hende i øjnene og sagde langsom "Slug pillen, eller jeg får jeg til at sluge den." Han lød seriøs. Kali slugte pillen med det samme han gav slip på hendes hage. Pludselig faldte hun om. Bankrøveren tog hende op i hans arme og råbte så "Hun er bare bevidstløs, slap af. Skynd jer nu at slug den skide pille og alt skal nok ende godt."

Eleverne slugte pillen og faldte om en efter en, udover Caleb som ikke havde fået nogen pille. "Navn?" Spurgte Bankrøveren og pegede på Caleb. "Ehh Caleb" Svarede han. "Hej Caleb, jeg er Aiden, okay? Nu skal du gå der over til den rødhårede pige og heale hende færdig" Caleb kiggede over på April "Færdig?" Spurgte han forvirrede.

"Ja, du var begyndt før? Tror du at det var ren held at du rørte hende og blodet næsten stoppede?" Spurgte Aiden

Det først nu det gik op for Caleb at han rent faktisk kan heale folk og han løb så hurtig han kunne over til April og lagde hans hænder på hendes puls og gjorde præcis det som Aiden havde lært ham. April som havde lukkede øjne satte sig hurtigt op med et sæt og åbnede øjnene. Hun kiggede forvirret rundt og begyndte at græde da hun så de 10 elever der var dræbt foran hende. Caleb krammede hende, han ved ikke helt hvorfor men det så ud til at hjælpe. April krammede tilbage.

"Caleb!" Råbte Aiden der stadig holdte Kali i hans favn."Tag 2 piller i min lomme og få den rødhårede til at sluge den ene." Komanderede han.

Caleb gjorde som sagt, og bagefter slugte han en selv lige efter at sige til sig selv at alt nok skulle gå, men han vidste godt at det var en løgn.

Aiden begyndte at bærre eleverne ud i varevogen som rigtigt skulle være fyldt med penge men nu var fyldt med teenagere. Og så kørte han ellers bare, først satte han selvfølgelig ild til bygningen for at brænde alle beviserne der tyede på at Georgias national bank havde fået besøg af en gud. Fordi det var det han var, Aiden var en gud, og han var yderst glad for at have fundet 6 andre guder han kunne have det sjovt med, hvad han skulle gøre med den rødhårede pige som Caleb godt kunne li vidste han ikke, men han var sikkert på at hun nok skulle blive nyttig. Hun var ikke en gud, det vil Aiden havde smagt da han smagte hende blod da ingen kiggede. Det lød sært, men hvis en gud smager en andens guds blod så bliver øjnene sorte, han ved ikke helt hvorfor, men det skete bare. Han var også utroligt glad for endelig at have fundet en healer. Han var utrolig glad for bare at have fundet guder i det hele taget. Det her skulle nok blive godt.

YOUNG GODSWhere stories live. Discover now