Olanlara bak sen :)

368 26 4
                                    

Nerdeyim biliyor musun? Hastanedeyim yine. Neden mi? Çünkü Cenk yani biricik kardeşim sevgilin babasına ağız burun dalmış ve adamı hastanelik etmiş. Şu an yanımda Cenk ve Fatih var. Ama Cenk birazdan gidecek. Tabiki emniyete. Çünkü adam şikayetçi olmuş. Bir insan babasını neden döver ki? Sana bir şey söyleyeyim mi Ceylan bu aile bir şeyler karıştırıyor. Çünkü Nisa hanım ortada yok ve herkes bir tuhaf bakıyor gibi görünüyor. Aslında tek tuhaf olan ben değilim. Benimle konuşmayan biri var içimde. Tabiki sen. Bir kelime dahi söylesen ne olur sanki Ceylan. Bu kadar mı sevmiyorsun beni, Onu! Sen ölmeden ve içimizde eriyip gideceğini düşünüyorsan yanılıyorsun benim aptal kardeşim. Şu an gözlerime bakan kim biliyor musun? Sevdiğin adam ve ben peki şimdi ne yapacağım biliyor musun onu dışarı çıkartacağım gitmeden ve konuşacağım. Neden mi görürsün.

-Cenk biraz dışarı da konuşabilir miyiz?

-Ne hakkında?

-Gel dedim. dedi ve Toprak Cenk'i asansöre sürükledi. Asansöre bindi ve en alt kata bodrum katına bastı.

-Orada ne işimiz var ?

-Görürsün dedi ve aşağıya indiler sonunda. Toprak iyice etrafına bakında ve kimsenin olmadığından emin oldu.Sonra kardeşine ;

Konuşmazsan ve sessizliğini korkursan onu öperim.

...

Konuşmazsan daha da ileri giderim.

...

Sen bilirsin dedi ve Cenk'in dudaklarına büyük bir tutkuyla yapıştı. Cenk başta cevap veremese de kendi esir alan duygulara dayanmarak cevap verdi. Onlar öpüşürlerken Ceylandan ses gelmiyordu. Toprak ilerisine gitmeye karar vermişti ki. Cenk'i öpenin o olmadığını fark etti. Yani dönmüştü o ablası biricik ablası. Öpüşmeyi bıraktıklarında vücudunun kontrolü Ceylandaydı.

-Senden nefret ediyorum Toprak dedi nefes nefese ve gülümsedi. Cenk başta bir şey anlayamamışken bir anda Ceylan oldu ve ona deli gibi sarıldı ve yüzünün her yerini öpmeye başladı.

-Dur dur sakin ol. 

-Olamam geri döndün sen beni bırakmadın hemde en ihtiyacım olduğu anda.

-Evet o konuya dönersek neler oldu anlat en baştan.

-Peki. ASLINDA...

...............

-Memur bey o nerede bilmiyorum. 

-Onu almamız lazım bize yerini göster.

-Gerçekten bilmiyorum. Toprak'la gittiler.

-Toprak kim?

-Sevgilim.

-Ara o zaman sevgilini.

-Peki. dedi ve aradı fakat arar aramaz anladı telefonunu ve çantasını burada bıraktığını.

-Telefonu burada.

-iyi biz hastaneye arayacağız. Siz ikiniz. ilk 5 kat sizin.Siz de benimle gelin diğer katlara da biz bakalım. dedi ve gitti polis Fatih'in yanından. Ama Fatih yerinde kalakalmıştı. Nereye gideceğini bilemedi ve bir an için onların birlikte olması içini rahatsız etti. Deli gibi korkuyordu onu kaybetmekten sevdiğini. 

............

-Her siz orada ne yapıyorsunuz? diyordu orada çalışan adam, Cenk ve Ceylan'a. 

-Biz de tam gidiyorduk. dediler ve asansöre binerek babasının olduğu kata çıkıyorlardı. Asansör hareket halindeyken Ceylan tek kelime bile etmemişti. O yokken neler olmuştu öyle. Olanlar gözüne ve kalbine ağır gelmiş gibi çakılı kaldı ve asansör tık diyerek açıldı. Açıldığında onlara bakan iki çift göz göründü. Biri Fatih'ti diğeriyse üstündeki formadan anlaşıldığı üzere POLİSS.

Bir Bedende İki ruh (BİTTİ)Where stories live. Discover now