4. Aneko

56 1 0
                                    

Následující týden byl utrpením. Ten týden se táhl jak jen mohl. Moriko pomalu nevycházela z pokoje ...Pokud ano tak si prišla pro obří dávku horké čokolády.
Blížil se den kdy přijde Levi. Nevim co se stalo , ale  chodilo tu jen pár lidí. V den kdy tu měl přijít Levi jsem měla od rána zavřeno. Musela jsem totiž nakoupit suroviny . Řekla jsem si, že zajdu za Moriko aby jela se mnou .Přišla jsem ke dveřím a zaklepala. "Moriko? Jsi tu?" nic. Zaklepu a zeptám se znovu. "Moriko? Jsi tu? Odpověz." Nic. Zkusila jsem vzít za kliku. Kupodivu bylo  otevřeno. Vešla jsem dovnitř. "Moriko jsi tu?" nic. Přišla jsem k její posteli. Ležela tam jak hadrová panenka. Její vlasy byly přilepene slzama k pohublemu obličeji . ,,Moriko vztaň " řekla jsem tiše a opatrně. Otočila se kemě a jako bych viděla samotnou smrt v jejích očích.  ,,Moriko seber se do haje . Byl to kreten od začátku kdyby byl normální neopustil by tak užasnou chytrou a krásnou holku jako jsi ty ! Máš na lepší ! Nebreč ! Nebreč protože věř že ten rozchod bylo to nejlepší co tě potkalo ! Protože si najdeš mnohem hezčího a chytřejšího kluka než byl on !Moriko seber se do haje ! Kde je ta Moriko ktera zavira kapitoly a už se k nim nevrací ! Tohle nejsi ty a ty to moc dobře víš! " křičela jsem po ni a všimla jsem si jak se jeji výraz uplně zmnění. Byl více odhodlaný více sebevědomý ,,Aneko máš pravdu tohle nejsem já . "Řekne odhodlaně .Vztane z postele a zajde do kopelny . Začne se sama sobě smát. ,,Moriko za pul hodiny pojedu do obchodu poro surovuny co kdybychom si udělali menší shoping ? " uculila jsem se na ni . Ona mi uculení vrátila a ztratila se v koupelně. Udělala jsem to samé. Zašla jsem se převlíct.
Obchodní centrum:
"Aneko. Ty bílé si vem." podala mi je a já vklouzla do kabinky. Oblékla jsem si je. Byly mi akorát.

 Byly mi akorát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Byly nádherné. A ta modrá barva tomu dodávala ten jemný nádech jara i když bylo léto. Chtěla jsem si je vzít. Rozhodla jsem se. Beru je. "Moriko?"
"Ano?"
"Jaké jsi si vybrala ty?" vyšla jsem z kabinky a podívala se na to co drží. Držela černé šaty s kitičkama. Měly podobný střih jak mé.

 Měly podobný střih jak mé

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Paráda."
"Já vím." řekla Moriko. Koupíme ještě boty a pár doplňků. A jdeme k pokladně.
Cesta ke kavárně:
"Aneko. Dáme si pak Caffé a zatančíme si v těch šatech?" usmála se.
"Ano! A pořádně si zatančíme."
V kavárně:
Mezitím než se Moriko převlékla ja už jsem byla oblečená a připravovala kávu .

MasayumeWhere stories live. Discover now