Hunilerden Hunilere

0 0 0
                                    

Multimedya- Alper😊
Evet belki merak ediyorsunuzdur. Bu bölümün başlığı ne böyle diye. Hikayeyi okuyun anlarsınız 😉😉
Üstümüzü değişip önlüklerimizi giydik ve laboratuara girdik. "Ah.. Annene ne kadar da benziyorsun sevgili Aleyna.." dedi Dr. Aygen. "Bakın siz ve Dr. Ersin bana Aleyna demeyi bırakın benim adım Gamze." dedim. Oda yavaşça kafasını salladı. "Evet size hangi sıvıları karıştırınca hangi karışımların çıktığını göstereceğim." dedi.
---------------------------------------
Aradan 2 saat geçmişti. Sanırım herşeyi öğrenmiştik. Bizde bir kaç sıvı yapmayı denedik ve başarılı olduk. "Evet çocuklar. Bu işi iyi kavramış görünüyorsunuz. Ben sizi şuanlık bırakıyorum tekrar uğrarım." dedi Aygen hanım. Birden Bilge sıvı hunisindeki sıvıyı yere döktü. Ardından onu avuçlamaya başladı. "Iğğy! Bune böyle sümük gibi. Gamze yardım et şunu toplayalım yerden." desi iğrenerek Bilge. "Hahaha! Tamam geliyorum canım." dedim ve yerdeki sümüksü sıvıyı avuçlayarak topladık. "İşte benim kızım!" dedi Alper. Hepimiz ona bakıyorduk. Sonra o ve Bilge haric hepimiz kahkaha patlatdık. Ardından Bilge gidip Alper in yanağını öptü ve tokadı yapıştırdı. "Öpücük iltifatın icindi. Tokat ise "kızım" lafı için." dedi Bilge. Sonra Alper in yüzüne yaklaşarak "Bana. Kimse. Kızım. Diyemez!" dedi ve ondan uzaklaştı. Son kelimeyi bağırarak söylemişti. Alper ise sırıtıyordu sanırım Bilge ye ısınmıştı. Zaten ona kim ısınmaz ki hayatımda tanıdığım ikinci (birinci Laçin) en sıcak kanlı insan. "Sa-nırı-m ben bu işi çözdüm. Ama hunilerden hunilere doldurmak gerçekten zor." dedi Meriç. Zor mu? Nerdeyese tüm sıvıları yere dökmüştü onun gibi beceriksizini de görmemistim. Ama hoş bir havası vardı. Sert gibi gözükse de cana yakın olduğunu düşünüyordum. "Yardım ediyim istersen. Bu gidişle deney yapıcak sıvı kalmıycak." dedim. "İlk defa  gerçekten birinin yardımına ihtiyacım oldu. Yardım etsen fena olmaz yani." dedi Meriç. Sonra hunilerden hunilere (jdjdhxjxj) beraber doldurmaya başladık. Bir anda eli elime deydi. Yüzümün her karesini incelermis  gibi göründü. Sonra ise kafasını sağa sola hızlıca sallayıp. Elini hunilerden çekti. Bunda bir gariplik vardı. Ardından Alperin yanına gidip sıvıları ayırmaya başladılar. Sonra Bilge ye sormaya karar verdim.
"Bu Meriç te bir gariplik var."
"Ne gibi?"
"Fazla soğuk."
"O hep öyle."
"Nerden biliyorsun?"
"Aa sen bilmiyormuydun Meriç benim küçüklük arkadaşım ehehehe."
"Gerçekten mi?"
"Evet ciddiyim. Küçüklüğümüzde böyle değildi. Ama 3 sene önce değişti. Ne zaman bir kızla arkadaşken mutlu olduğunda hemen ondan uzaklaşmaya başladı"
"İşte onu diyorumya ben soğuk insanlar tanıyorum ama bu öyle değil daha değişik. Fazla, cok fazla soğul mutluyken mutluluğunu engelliyor. Mesela elim eline deydiginde ilk basta huzurluydu, sonra kafasını sağa sola hızlıca sallayıp tekrar soğuk oldu. Ondan önce mutluydu oysaki."
"S-sen ciddimisin. Meriç öyle hicbir kıza yakın davranmaz. Demekki seni farklı görmüş ama.."
"Ama ne? Tamam sana bir soru sorucam 3 sene önce olağanüstü yada üzücü bir olay oldu mu."
"Hımm.. Bir düşüniyim. Evet! Manolya ölmüştü."
"Manolya kim?"
"Manolya kim mi? Sene 2009. Manolya ve ben dışarıda gezmedeydik. O zamanlar en iyi dostumdu tabi. Onu Meriç le tanıştırdım falan filan. Sonra Meriç buna deli gibi aşık olmuş. Kıza çıkma teklifi etti tabi kızda bundan hoşlanmış. İste bunlar 2013 e kadar çıktılar. Tam 4 sene çıktılar.Hatta üniversite bittikten sonra evleniceklerdi. Meriç ona evlenme teklifi etmişti. Çok severlerdi sanardın taki o güne kadar."
"H-hangi gün?"
"8 Nisan 2013. Arabamla geziyorduk ben sürüyordum yanımda da Manolya oturuyordu. Sonra konuşmaya daldık tabi fark etmeden. Ben önüme bakmayı 30 saniye bıraktım o arada da olan oldu.."
"Ne oldu?"
"Tır. Nerdeyse arabamın on katı kadar büyük bir tır. Ona çarptık. Ben kapımı tam kapatamadığım için kapından fırlamışım. Yani ordaki görenler öyle dediler. O ise. Arabayla peraber paramparça oldu. Cesedini arabanın içinden topladılar. Kafası, kolları, bacakları, gövdesi.. Hepsi farklı yerlerdeydi. Sürücü viraj yaparken biz çarpmışız. Meriç öyle sinirli ve üzgündü ki bana "onun yerine keske sen ölseydin" dedi. O günden önce aramızdan su sızmazdı simdi ise okyanus gibi oldu."
"Ben gerçekten üzüldüm. Ama şu sonuca vardım. Meriç bir kızla mutlu olamıyor değil olmuyor. Çünkü tekrar bir kızla Manolya gibi olursa onuda kaybetmekten korkuyor."
"Haklı olabilirsin. Meriç bir sene atlatamadı onun ölümünü. Aslında kazadan bir gün önce Manolya bana "Sadece onu denedim. Baştan beri hiç sevmemiştim onu. Ayrılıcam onu sevmiyorum bu böyle yürümez." dedi. İkna etmeye çalıstım ama nafile. İşte bu yüzden sanardım dedimya."
Birden Meriç "Ne dedin sen?!!" dedi. Ardından Bilge yi yakalarından tutup havaya kaldırdı "SANA NE DEDİN SEN DEDİİM?!!" dedi. Öyle sinirlenmişti ki. "B-ben... ben...." diyebildi Bilge. Aniden Alper Meriç in yüzüne yumruk attı ve onun üstüne çıkıp "Sakin ol dostum. Sakin ol!!" diye bağırdı Alper. Bende yere düşen Bilge nin yanına gittim. "İyimisin. İyimisin Bilge!!!!" diye bağırdım. "Benin suçum d-deyil. O-onu o kadar seviyordu k-ki söyliyemedim." dedi  ve ağlamaya başladı. Bende ona sıkıca sarıldım. Meriç yerden kalkıp doğruldu. "Bana anlat. Anlat bana!!" dedi Meriç. "Bak tamam anlatıcam. Kazadan bir gün önce kahve içmeye gitmiştik. Orda bana dediki "Sana birşey söyliycem Bilge." bende söyle dedim. Sonra "Ben Meriç ten ayrılıcam. Başında ondan azıcık bile hoslanmamıştım belki sonradan hoşlanırım diye denemeye karar verdim. Ona hiç aşık olmadım. Hiç. Sadece dost gibi sevmiştim onu. Yani kullandım onu kabul ediyorum. Hem yakışıklıydı hem saf. Kolay lokmaydı yani. Ta ki o güne kadar bana evlenme teklifi etti bende hayır diyemedim. Çok geçmeden bitsin bu" dedi." dedi Bilge. Meriç ağlıyordu. Ağır ve soğuk adam ağlıyordu. "Bu olamaz. O beni seviyordu. Biz.. Biz evlenicektik. Lanet olsun..." diye fısıldamaya başladı. Öyle bağırmıştı ki sesi çıkmıyordu. Yanına gittim ve ona sarıldım. Sonra anlımı onun anlına dayadım. "İyi olucaksın. Geçicek.." diye fısıldadım. Ardından sıkıca sarıldı. Resmen boğulacaktım. Ama yinede bende karşılık verdim. "Teşekkür ederim. Buna ihtiyacım vardı.." dedi. Bende gülümsedim.
Bu bölüm biraz komik, romantik ve hüzünlüydü. Herşeyden vardı kısacası. Neyse umarım beğenmişsinizdir. Hoşçakalın 😊😉

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 17, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İKİNCİ BAŞLANGIÇ (DEPREM)Where stories live. Discover now