final day

394 57 80
                                    

KiHyun'un intihar etmesinden bir gün sonra tuttuğu defter ortaya çıkmıştı. Hastane hizmetlilerinden birisi KiHyun'un yatağının altındaki defteri bulmuş ve doğrudan doktoru ChangKyun'a vermişti.

ChangKyun defterin her bir sayfasını özenle çevirerek okuyordu. Başta her şey güzeldi. Fakat bir sayfadan sonra olaylar gittikçe olumsuzlaşmaya başlamıştı. KiHyun'un yazısı gittikçe bozulmuş ve sayfalarda yer yer ıslaklıktan kaynaklı buruşmalar vardı. Bunların sebebinin gözyaşı olduğunu zorlukla okuyabildiği defterden anlamıştı.

KiHyun her sayfada "sevgilim" diye nitelendirdiği birinden bahsediyor ve acı çektiğini belirten birkaç cümle sıralıyordu. Birkaç yerde parka ve barlara gittiğini söylese de KiHyun bu süre zarfında hastane odasından hiçbir yere ayrılmamıştı.

ChangKyun onun bu durumunu nasıl görmediği için kendine kızıyordu. KiHyun, o ne zaman odasına girse gülümsüyor ve hastalığını yenmede ilerleme kaydediyor gibi rol yapıyordu ve ChangKyun her seferinde buna inanmıştı.

ChangKyun, KiHyun'un "sevgilim" diye bahsettiği kişiyi deli gibi merak etse de KiHyun onun hakkında hiçbir ipucu vermemişti. Sadece MinHyuk'la öpüştüğünü biliyordu. MinHyuk ise ChangKyun'un doktor arkadaşlarından biriydi. Ona gidip o tarihte herhangi biriyle yakınlaşıp yakınlaşmadığını sorabilirdi fakat KiHyun bu detayı her zamanki gibi kafasından uyduruyor da olabilirdi.

Defteri alıp çekmecesine koyacağı sırada arasından küçük bir kağıt düşmüştü. ChangKyun eğilip o kağıdı yerden aldığında bunun bir fotoğraf olduğunu fark etti. KiHyun'un hastaneye ilk geldiği zamanlarda birlikte çektikleri bir fotoğraftı. İkisi de genişçe gülümseyerek poz vermişlerdi.

ChangKyun bu fotoğrafa bakarken boğazının düğümlendiğini ve gözlerinin yandığını hissetti. Tekrar defterin arasına koyacağı sırada arkasındaki yazı dikkatini çekmişti.

"17.04.2015

Sevgilimle ilk fotoğrafım."

Biraz altında ise daha bozuk bir yazı vardı.

"24.01.2016

Sevgilimle son fotoğrafım.

Hoşçakal."

Tárvotur [KiKyun]Where stories live. Discover now