Okul Kantini

1.9K 361 207
                                    


Okulda zil çaldı gene sıkıcı bir dersten çıktım yavaş yavaş kantine gittim ulan birde ne göreyim bedava ekmek kuyruğu sanki.

Hemen girdim sıraya önümde bir tane kız, bunun arkadaşları geliyor "canım bizede alırmısın hazır sıraya girmişken" diyorlar onlara alıyor başkasına alıyor.

Lan ben en öndeyim ama bir türlü sıra bana gelmedi bende "yeter bee çekilde bizde alalım lan!" Diye bağırdım

bana dönüp sus be salak .s s demez mi?

Çok ağrıma gitti.O kadar kişinin içinde böyle demesi :(

Bende suratın buruşmuş allahın belası, kamburunda çıkmış zaten nefes aldığın hata lan gerizekali, allah belanı versin sana bağırmayanda kabahat , su aygırı gibisin zaten koduğum kezbanı ,saçın doğayla özdeş nane aromalı şekersiz sakız yapıştırdıgimin tipsiz pezevengi, sıktır git çık şu sıradan gözüm görmesin seni, ayna karşısında bozuk pekmez yemiş muşmula suratlı, ayakkabısı yırtık pezevenk seni , diye bağırarak üste çıkmaya çalıştım.

Bi an sesizlik oluştu ve sonra ilk olarak kantinci ramazan abi alkışlamaya başladı, sonra döneri kesen adam sonra kantinde oturanlar bu böyle devam etti.

Sonra birden hopörlerde Adana marşı çalmaya başladı gaza gelen ramazan abi kızın kafasını tost makinesine bastı döner kesen amca kafasını uçurdu bizim veledlere verdi top oynasınlar diye.

O günden sonra okulun en cool çocuğu olarak dolaştım. .s s Ne müthiş insanım dimi ama sjsnsnnsbs

Çok mu komik ?Where stories live. Discover now