Gerçek Korku Hikayeleri 12

11.4K 94 35
                                    

Sizlerden gelen gerçek, yaşanmış, korkunç, ilginç, paranormal vb. hikayeler...

Yazıyı gönderen: İsmini vermek istemedi

Dün gece her şey normaldi. Yağıma yatmış ve uykuya dalmıştım. Uzun zamandır rüya görmüyordum. Keşke hiçte görmeseydim. Bir anda kendimi odamda aynamın önünde buldum. Aynada kendime bakıyor, saçımı üzerimdeki kıyafetleri düzeltiyordum. Bir anda gözüm sola kaydı. Bu bendim! Hayır hayır. Daha dikkatli baktım gözleri yoktu! İyice korkmuştum. Onun bir cin olduğunu anladım ve o düşünceden sonra hemen çığlık attım. Ama çoktan üzerime atlayıp beni hareketsiz hale getirmişti. Hareket edemiyordum konuşamıyordum. Bana o korkunç dişlerini gösteriyor nefret ile bakıyordu. Sonunda sabah oldu rüya bitti. Gözüm rüyamda gördüğüm odamdaki yere daldı. O da ne? Orada bir şey hareket mi etmişti yoksa?! Olamaz olmamalı, bu bir rüyaydı. Yoksa rüyama bir cin mi girmişti?

Not: Kitaptaki yazıların tamamı, kişilerin başından geçen gerçek olaylardır. Hiçbir şekilde ekleme ve düzenleme yapılmamıştır.

 Hiçbir şekilde ekleme ve düzenleme yapılmamıştır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Başınızdan geçen ilginç, paranormal, anlam veremediğiniz korkunç olayları yazıp bize göndererek ilerde basılacak olan bu kitapta sizler de yer alabilirsiniz. Yazılarınızı aşağıdaki iletişim adreslerinden istediğinize gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz yazılar gerçek adınızla veya seçtiğiniz rumuzla paylaşılacaktır. Görüşmek üzere, kaygılarımla!

İletişim:

Web Site: www.korkulata.com

Sayfa: Tumblr | Twitter | Instagram | Facebook : korkulata

Yazar: Tumblr | Twitter | Instagram | Facebook : mikrooplazma

Etiketler: korku hikayesi, korku hikayeleri, korkunç hikayeler, gerçek korku hikayesi, ürpertici hikayeler, korku bilgileri, korkunç bilgiler, korku kitabı, paranormal olaylar, şehir efsaneleri, anadolu hikayeleri, yaşanmış korku hikayeleri, kısa korku hikayeleri, deep web bilgileri, illuminati bilgileri, wattpad korku hikayeleri, korku kitabı önerisi ...

Gerçek Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now