Scorpius✖️ Lily (Lilyus)

283 9 9
                                    

(Next generation)

Namn: Scorpius Malfoy
Ålder: 15 år
Namn: Lily Potter
Ålder: 13 år
Plats: stora salen
Relation: känner inte varandra så bra, men gillar varandra på avstånd.

Lilys pov
"Och så glömmer ni inte läxan till på onsdag. Ni ska kunna brygga en ordentlig kärleksdryck och skriva upp era recept." Jag suckade och skrev upp det i min svarta anteckningsbok. Det var så mycket nu. Snigelhorn föste ut oss ur klassrummet och stängde ekdörren efter oss. Jag skyndade iväg med min tunga väska och några extra böcker som inte fick plats hårt tryckta mot bröstet. Rose och Al gick femte året nu. Båda klagade på de många läxorna och att de borde hunnit med att lyssna bättre de tidigare åren. Lily ville prestera. Hennes framtidsplaner var att gå ut Hogwarts med toppbetyg och kunna bli vad hon ville. Hennes vänner hade nästan lämnat henne pågrund av att hon aldrig ville skratta och skoja som förr. Eller det ville hon ju, det var bara så att hon inte hade tid.

När hon rundade ett hörn i en smal korridor som var en av hennes många genvägar till astronomitornet så krockade hon rätt in i någon. Killen hade blåa ögon och blont hår. Hans namn var Scorpius Malfoy och han var Als bästa vän. "Oj förlåt." Sa han med en silkeslen röst. "Gå i förväg ni." Sa han till sitt gäng över axeln för att sedan böja sig och plocka upp allt som trillat ur Lilys skolväska som varit på bristningsgränsen till proppfull och därför spruckit i krocken. Lily som stod med bläck över hela sig vaknade plötsligt till liv och rafsade ihop sina saker. Scorpius hjälpte henne med en uppsugningsbesärjelse och sög upp allt bläck som runnit ut. Sedan lagade hon snabbt revan i väskan och trollade allt på plats i samma ordning som det legat i väskan innan. Sedan såg hon att en bok låg kvar och böjde sig ber för att plocka upp den. Han hade tydligen tänkt samma sak för deras händer landade ovanpå varandra på boken. De tog upp den tillsammans och när de kom i ansiktshöjd tog Lily den. "Ehh....jo förlåt...." Men hon avbröts av sig själv när hon såg in i hans fantastiska ögon. Hans fantastiskt blå, fina ögon. Sen vaknade hon igen och stoppade snabbt ner den i väskan.
Han kollade tillbaka. "Jag bara....du vet, äsch jag är nog lite trött idag" sa hon ursäktande.

Scorpius ryckte till. "Tja jag med antar jag..." Sa han. "Jag tror jag måste gå nu" sa Lily avslutande. "Jag med...vänta bara." Han tog min hand och drog mig till honom. Vi möttes i en kram. Jag kunde inte låta bli att luta mig mot hans bröst. Hela han var så perfekt. Sedan sträckte jag på mig så långt jag kunde och hav honom en lätt puss på kinden. Han tog min haka i ett stadigt grepp. Och förde mitt ansikte upp mot hans mun. Vi möttes i en perfekt kyss och efteråt stod vi och kramades en lång stund. Efter en stund hördes steg i korridoren och vi han inte släppa varandra innan en av hans kompisar tittade fram runt hörnet.
"Score, du får ta och....." Han avslutade inte meningen förren han fick syn på oss. "...oj oj, här var det mysigt"
Vi släppte generat varandra men innan dess viskade han i mitt öra "vi möts vid sjön ikväll." Jag nickade och log stort.

Även fast vår kram tagit slut höll han om mitt hjärta för alltid.

Såååå! En Lilyus och jag kan väl bara säga att dem två är goals❤️
Godnatt.

Harry Potter- One shotWhere stories live. Discover now