fucked up

12.9K 483 252
                                    

"Anne?" dedim gözlerimi kırpıştırırken. Yüzündeki korku ve endişe dolu ifade gittikçe büyürken ağlamaktan çok çığlık atmak istiyordum. "Sen-"

"Burada ne işin var?" diye sözümü kestiğinde yerdeki elbisesini alıp üzerine siper etti. Bu beni daha da öfkelendirirken tırnaklarımı avuçlarıma bastırdım. "Güzel soru." alaycı bir ifadeyle Harry'ye döndüğümde yapmamamı söyler gibi kafasını iki yana sallıyordu. "Burada ne işim var Harry? Son 1.5 aydır burada ne işim vardı?!" diye bağırdığımda bunun sonuçları umurumda değildi.

"Dur,dur,dur. Daha kolay bir soruyla başlayalım. Mesela annemin burada ne işi var?" bir kez daha bağırdığımda gözlerini kaçırmadı, aksine öfkelenmiş gibiydi. Ve burada öfkelenmesi gereken en son kişi oydu. Bu yaptığı...yaptıkları iğrençti!

"Venesa ben bura-"

"Sana sormadım!" gözlerini kaçırıp elbisesini üzerine geçirirken tekrardan Harry'ye döndüm. "Bana her şeyi yapabilirdin, kızdırabilirdin, kızabilirdin, yüzüme bile bakmayabilirdin ama bu..." sesim titremeye başladığında duraksadım. Söyleyecek bir şeyim bile yoktu. "beni kendinden uzaklaştırmak için onu becereceğim aklıma bile gelmezdi. O benim annem Harry!"

"Onu becermedim." dedi sakin bir şekilde anneme bakarken. Onun açıklama yapmasını bekliyor gibiydi ama annemden ses çıkmayınca tekrardan bana döndü. "Ona dokunmadım bile. Geri kalanını kendi aranızda halledin, işler daha da çığırından çıkmasın." beni uyarıyormuşcasına konuştuğunda çıldırmak üzereydim! Üzerini annem mi çıkarmıştı? Kırk yaşında bir kadını itmek çok mu zordu?!

"Ok yaydan bir kere çıkar Harry. Sen anlatmak ister misin? Yada dur,hayır ben başlamak istiyorum." dedim onu dinlemeyeceğimi gösterip anneme dönerken. Çatık kaşlarıyla olanları anlamaya çalışıyor gibiydi ama birazdan buna ihtiyacı olmayacaktı. "Sevgili anneciğim, görmüş olduğun bu koltuklar, bu duvarlar ve hatta o üzerinde bulunduğun basamaklar o kadar çok şeye tanıklık etti ki! Senin yapmak için can attığın bu adam var ya!" işaret parmağımla Harry'yi gösterdiğimde olabildiğince sakin kalmaya çalıştım, bu fırsatı mahvetmeyecektim.

"Bana bu koltukların üstünde, bu duvarlara dayayarak ve o merdivenlere oturtarak aklına gelemeyecek şeyler yaptı, ve inan bana her saniyesinde onun adını inliyordum."

"Venesa." dedi Harry uyarıcı tonda, ona aldırmadan yavaştan öfkelenmeye başlayan anneme bakmaya devam ettim. "Ah, çığlıklarım bu salonda ve yatak odasında yankılandı. Boş sınıflarda yaptıklarımızdan bahsetmek istemiyorum bile!" sahte kahkahamın acımı gizlemediğini biliyordum ama onu kızdırmaya yetmişti.

"Yalan söylüyorsun." dedi sadece. "Bir çeşit şantaj falan mı bu Venesa? Baban mı beni takip etmeni söyledi?" gözleri dolmuştu ve sesi titriyordu.

Bu kadın ciddi olamazdı!

Ciddi anlamda sorunları vardı!

"Ah,evet anne yalan söylüyorum.Beni yakaladın." ellerimi havaya kaldırdığımda kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyordum. "Babam seni sikine takıyor mu sanıyorsun? İş yerinde stajyerleri becermekten seni düşünmeye zaman ayırır mı sanıyorsun?!" afallamış bir şekilde yanağına düşen yaşı sildiğinde bunları bildiğini, yalnızca kendine itiraf edecek kadar cesur olmadığını biliyordum.

"Eve gidiyoruz." dedi kolumdan tutup beni sürüklemeye çalışırken. "Ve sen bu yalanlarına son verene kadar cezalısın!" kolumu çekiştirip ondan kurtulduğumda histerik bir şekilde kahkaha attım. "Hala bana inanmıyor musun? Pekala, hadi Harry'ye soralım." bakışlarımı ona çevirdiğimde çatık kaşları ve yüz ifadesi beni ilk defa korkutmuyordu. Annem sorgularcasına ona bakarken içimdeki kıskançlık beni yiyip bitirmeye başlamıştı.

"Eve gidin Bayan Sober ve bundan kimseye bahsetmeyelim. Venesa için de gereken konuşmayı onunla yapacağıma da söz veriyorum."

"Sen ciddi misin?! Aşağılık herif!" annem kolumdan tutup beni kapıya sürüklerken gözlerimin tekrardan dolduğunu hissedebiliyordum. "Aşağılık herif! Senden nefret ediyorum,nefret!"

Kapıyı arkamızdan kapatırken bunun hala doğru olmadığını ikimiz de biliyorduk.

♥♥

bölümün salakça olduğunun farkındayım ama olayları nasıl bağlayacağım hakkında en ufak bir fikrim yoktu, bir sonraki bölüm harry&venesa yüzleşmesi olacak ama daha çok dramatik yaparım diye düşünüyorum..

zaten bir sonraki bölümden sonrası final :(

bir de bu karmaşadan yola çıkarak yazdığım 'annemin sevgilisi' konulu harder kurguma bakarsanız cok harika olur<333

yeni twitter açtım// @calumtakes


dirty blog :: stylesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin