Κεφαλαιο 27

4.4K 474 40
                                    

Παρακαλω να πατατε αστερακι και να κανετε σχολιο, γιατι με βοηθατε να συνεχιζω και υποσχομαι οτι αυτο θα ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο😍
Καλη αναγνωση❤

Κλειω POV

Σε δυο μερες εχω γενεθλια!

Γινομαι 18, ω ναι ω ναι!

Επισης με τοσο διαβασμα που εριξα φετος ειμαι σιγουρη οτι σε μια εβδομαδα που θα παω με την Σωτηρια να δουμε τα αποτελεσματα των Πανελληνιων, το ονομα μου θα βρισκεται στην λιστα με αυτους που περασαν στην Νομικη Θεσσαλονικης.

Θεσσαλονικη.....αχ γλυκια Θεσσαλονικη. Παντα ηθελα να παω να μεινω εκει και με την Σωτηρια σχεδιαζαμε απο μικρες να σπουδασουμε στην Θεσσαλονικη και να νοικιασουμε δικο μας σπιτι εκει.

Ααα δεν σας το ειπα η Σωτηρια θελει να περασει Ψυχολογια, στην Θεσσαλονικη φυσικα!

Ηταν πολυ πιο ευκολο να συγκεντρωθω φετος στα διαβασματα μου, γιατι δεν ειχα αντιπερισπασμους και ασχημα γεγονοτα να μου χαλανε την διαθεση. Περσι παλι καλα που περασα και την ταξη!

Τωρα που πλησιαζουν τα γενεθλια μου αρχιζω τα θυμαμαι εκεινα τα λογια του......ξερετε ποιον.......

"Αν χρειαστει θα σε περιμενω μεχρι να γινεις 18"

Αυτη η προταση μου εχει καρφωθει τοσο εντονα στο μυαλο αυτες τις μερες, λες και το υποσυνειδητο μου προσπαθει να μου πει κατι.

Και κατι αλλο.....

"Ουτε για εμενα ηταν η πιο σωστη αποφαση αλλα θα το ξεπερασουμε μαζι"

ΜΑΖΙ.......μου ειπε οτι θα το ξεπερασουμε μαζι και εγω του εριξα πορτα.

Τελικα ημουν πολυ κακια μαζι του. Το ηξερα απο εκεινο το βραδυ οτι αυτο που εκανε με την Σοφια δεν σημαινε τιποτα και προσπαθησε απλα να κρυψει τα συναισθηματα του για εμενα.

*flashback*

   -"Φυγε τωρα!", φωναζω της Σοφιας και χαχανιζει σατανικα.

   -"Χαχα δεν περιμενα να κοβεις και εσυ φλεβες για παρτη του", μου λεει και την κοιταω εντονα.

   -"Τι εννοεις;;;", την ρωταω.

   -"Εγω τον αναγκασα να κανει σεξ μαζι μου για να σε πληγωσω. Φυσικα ο Χρηστος δεν ηξερε τιποτα απο αυτα και το εκανε μονο για να μπορεσει οταν θα ηταν ετοιμος να σου κανει μια ωραια και μεγαλη ερωτικη εξομολογηση, αλλα μαλλον του χαλασα τα σχεδια", απανταει και εγω εξοργιζομαι ακομα περισσοτερο.

Ο Μποξέρ Where stories live. Discover now