Bölüm 9

37 1 3
                                    

FOTOĞRAFTAKİ VERONİCA

Uyandım hemen yüzümü yıkadım. Aynaya baktığımda ilk görüşte saçımın dağıldığını fark ettim. Banyo yapıp saçımı kuruttum. Sonra düz fön çektim. Üstüme dar siyah yırtık pantolon üstüne göbek alanı tüllü göğüs alanı beyaz olan yarı göbeği açık bir kıyafet giydim. Veronica da hazırdı. Bende hafif makyaj yaptım. Parfümümü sıktım. Spor ayakkabılarımı giyip çıkktım veronica da geldi kolkola gittik eğitim yerine. Kapıyı açınca ders işleniyordu. Peter bana sinirle baktı.
Artık geç kalırsanız sizi derse almıycam. Bu kadar yeter artık. Dedi.
Ona kaşlarımı çatıp baktım. Senden nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmedim. Dedim.
Sinirli ifadesi birden üzüntüye dönüştü çok tatlıydı. Gözlerinin rengi yeşile döndü. Sonra oturmamızı söyledi. Yerimize geçince. Bu gün 4. Ayın başlangıcı olduğunu düşündüm. Ve veroya kısıl bir sesle sordum. Başıyla onayladı. Ohh diyordum içimden. Sadece artık bir sevgili yapacaktım ve peter bana böyle pis pis davranmayacaktı. Birden kapı açıldı ve içeeiye adamlar girdi.
Herkes yatsın döz damlası yapılacaktır. Kan damlası damlatacağız gözlerinize böylelikle gerçek vampirler olacaksınız. Dedi.
En başta ben vardım. Yanıma bir adam geldi ve zarifçe başımı dizine koydu. Yaptığından sinirlenmiş olacakki peter kızardı.
HADİ AMA DAMLATIN ARTIK. Diye bağırdı. Adamlar ona anlamsızca baktı. Sonra damlatmaya başladılar. Göz damlası hiç birşey hissetirmiyordu. Güzeldi.  Sonra sırayla herkese damlatıldı. Derslere başladık ve bitti. Göz damlası yüzünden dinlenmeliymişiz. Odamıza gittik. Hemen üstümü değiltirip yattım.

Sabah uyanıncasaat geç olmuştu veroya baktım uyanmış makyajını yapıyordu. Hemen yüzümü yıkadım saçımı taradım. Üstüme düşümneden eşofman takımı giydim. Bana yakışıyordu. Makyaj yapmadım ama parfüm sıktım. Sonra da hızla çıktık. Geldiğimizde ilk biz gelmiştik ve sessizce içeriye girdik girdiğimizde. Peter bir kızla ÖPÜŞÜYORDU. İnanamadım. Hızla kafamı çevirdim. Veroya baktım. Hafifçe öksürdü. Bende yerime oturdum. Kız peter in saçıyla oynuyordu. Biraz zamanla herkes geldi ve kız gitti. Ders sıkıcı geçti. Yine. Bitince de dersler odaya gittik. Dersler gece yarısı başlıyodu. 2 gibi bitiyordu. Bu bedenle eve gelir gelmez uyuyorduk. Yine üstümü değiştirip pijamalarımı giydim ve yatapa yattım. Diğer 1 ay böyle geçti. Son gün ders olmıycakmış. Mudür anonsla bisi meydana çağırdı. 2. Sınıflar sınava gireceksiniz. Kazanamazsanız tekrar 1 i okuyacaksınız dedi. O zaman peter de giriyordu. İnşallah kaır çünkü onu görmek hoşuma gidiyordu. Ve okula yeni öğrenciler gelecekmiş 5 kişilik bir grup heceyanlandım belki bir sevgili bulurdum. Ve yarın onları görmek için heyecanlandım.

Vampir sınıfımKde žijí příběhy. Začni objevovat