ziua 1.

194 28 0
                                    


Ziua unu:

M-am trezit ca in fiecare dimineata, asteptandu-ma sa te gasesc cu parul tau cret langa mine. Dar cand m-am intors, patul era gol, si tu nu erai nicaieri de gasit. Prima data am incercat sa ignor asta, facandu-ma sa cred ca tu doar pregateai micul dejun sau iti faceai un dus. Dar lipsa zgomotului ar fi trebuit sa ma descurajeze, si imi pare rau ca nu am bagat asta de seama. Trebuia sa stiu. Trebuia sa te opresc.

M-am ridicat din pat, linistea ma descuraja, atunci emotiile au inceput sa creasca. M-am simtit zapacit cautandu-te prin apartament, genunchii mei devenind mai slabi cu fiecare pas.

Cred ca poti sa spui ca am cazut in genunchi cand te-am gasit. Am plans. Mult, chiar. Ochii mei s-au umplut cu lacrimi veninoase si inima imi pompa cu venin cand te-am vazut. Dar nu te invinuiesc pe tine, niciodata nu o fac. Ma invinuiesc pe mine.

Nu o sa fie niciodata posibil sa pot sterge acea zi din mintea mea, sau sa sterg imaginea corpului tau rece inca intins pe jos. Ma bantuie in fiecare zi si noapte.

Am facut singurul lucru pe care l-am stiut, si am sunat la ambulanta. Au fost in apartament in cateva momente, ducandu-te departe de mine. Nu puteam sa ma misc, la fel ca si Niall si Zayn, pe care i-am sunat, si alaturi de Liam care a ajuns dupa ambulanta. Liam a fost cel care a condus in spatele ambulantei in timp ce eu plangeam incet in locul din spate.

Nu am vrut sa cred.

"99 days without you" [Română]Where stories live. Discover now