Kapitel 12

237 7 3
                                    

7 juli 2019, søndag

"Malou, de her vafler smager fantastisk. Langt bedre end når Audrey laver dem." Komplimenter Allison mig. "Hvem er Audrey?" Spørger Luke, og jeg sukker. "Kan du huske, jeg skrev, at jeg ikke bare er et rigt røvhul? Altså den ene del er rigtig. Hvis du ikke havde regnet det ud endnu ved, at vi bor på upper east side, så er vi pisse rige. Audrey er vores privatkok, men jeg gav hende dagen fra. Det samme gjorde jeg med vores stuepige, Tris." Forklarer jeg. Han nikker anerkendende og kysser mig. Jeg kysser med, hvilket gør så Allison laver bræklyde i baggrunden. Jeg trækker mig og griner. "Er I færdige?" Spørger jeg, og de nikker. Jeg tager deres tallerkener og sætter dem i opvaskmaskinen.
"Hvem er klar til Disney marathon?" Nærmest råber Allison og styrter ind i stuen. "Dips for sofaen," råber hun derinde fra. Jeg begynder at grine og trækker Luke med ind i stuen.

"Luke?" Spørger jeg og prikker til hans kind. "Schhh." Tysser Allison på mig. Jeg kigger surmulende på hende, og Luke griner bare. Ondt.

mig ; luke?
mig ; luke
mig ; jeg ved, at din telefon ligger i dkn baflomme
mig ; stop
mig ; jeg kan legit mærke den vibrere
mig ; idiot
mig ; fuck dig
luke ; malou vi ser film
luke ; schhh
mig ; jeg hader dig
luke ; hvordan kan nogen som helst hade det her?
mig ; det er nemt
luke ; kig lige på mig

Jeg kigger på Luke og ser hvordan, han bare rocker de hairflips, han laver. Jeg begynder at grine, og Allison tysser selvfølgelig på mig. Jeg rækker barnligt tunge til hende, stjæler fjernbetjeningen fra bordet, slukker tv'et og skynder mig at løbe.
"Malou, du slukkede lige midt i Moanas sang." Råber hende af mig, i mens hun sætter i løb efter mig. Jeg kan høre Luke skraldgrine. "This is not who you are," synger jeg for hende, i mens jeg løber op ad trapperne. "Jeg dræber dig, når jeg får fat i dig." Truer hun mig. Jeg griner og synger videre; "you know who you are." Jeg løber ind på toilettet og låser den ene dør. Jeg stopper og får pusten. Jeg lunter hen og låser den anden dør, men det er for sent. Uhyret har allerede åbnet den og står med en kost. "Kig rigtig godt på den her kost. Du kommer til at blive dræbt med den her kost." Hun går gyseligt hen imod mig med den, og jeg bakker langsomt. "Luke, hjælp," råber jeg af mine lungers fulde kraft.
Jeg kan høre ham komme op ad trapperne, men Allison er for tæt på. Jeg falder ned i badekaret. Jeg folder mine hænder og beder; "kære satan, hvis jeg dør nu, så tag godt af mig i helvedet. Jeg glæder mig til at herske med dig. Men lad hende skåne mit liv, og jeg er dig evigt taknemmelig." Jeg kan høre, Luke grine i dørkarmen. Allison løfter kosten op over mit hoved og sænker langsomt det klamme, beskidte børstehoved ned ved mit hoved. "Lad os lige tage den her kost fra dig, inden det bliver klamt at kysse hende." Griner Luke og tager kosten fra Allison. Hun kigger surmulende på Luke, og han blinker med det ene øje. "Hvis du tager min søster i stedet for, så smadrer jeg dig." Truer jeg, hvilket får ham til at grine. Han hvisker noget i øret på hende, og jeg har noai på. Hun griner og kigger derefter ondskabsfuldt på mig.
Oh boy.

lige pt er livet kedeligt lol

Your Little Lies L.HWhere stories live. Discover now