Mint a villámcsapás

558 51 5
                                    

*Harry*

Nagyokat ásítozva nyitottam ki a szemeimet hunyorogva próbáltam megkeresni az éjjeliszekrényemen heverő telefonomat,megnéztem az időt, hajnali 6 óra és nem kell suliba mennünk, élvezhetjük a mi napunkat. Nem is lehetne tökéletesebben kezdeni egy évfordulós reggelt. Visszatettem a telefonomat az éjjeliszekrényre, majd a bal oldalamra fordultam és mosolyogva néztem, a mélyen alvó szerelmemet. Nincs is jobb így ébredni, ezelőtt még soha nem ébredtünk egymás mellett , mert mindig el kellet mennie mikor hajnalodott, nem tudom miért. De őszintén bevallom eltudnám viselni ezt a látványt az év mindennapján. Halkan kimásztam mellőle az ágyból, majd a konyha fele vettem az irányt, hogy reggelit készítsek Zaynnek. A konyhába menet boldogan állapítottam meg, hogy esik a hó. Kihajoltam a konyha ablakán és beszippantottam a kellemesen hűvös decemberi levegőt. Imádom a téli szünetet, imádom ahogy kivannak világítva ilyenkor a házak, imádom a hangulatot és imádom a karácsonyt, bár ez a karácsony nem lesz olyan, mint a régi, mert anyáék elutaztak a kicsikkel a nagyihoz ünnepelni. Mi meg kettesben maradtunk Louissal. Oh igen ma van amúgy Louis szülinapja, meg a négy éves évfordulónk. Kinek mi a fontos nem? Nekem egyértelműen az évfordulónk, de azért róla sem fogok megfeledkezni. Elővettem három bögrét, főztem kávét, addig hagytam hűlni a kávét, ameddig én a palacsintát sütöttem a fiúknak. Két tálcát ízlésesen rendeztem el, rátettem a palacsintákat tányérokra, cukormázzal írtam a tetejükre, majd rátettem őket a tálcára. Először Louisét vittem fel neki az emeletre, bekopogtam hozzá és vártam, hogy kinyissa az ajtót. Pár perc múlva Louis fáradt kék szempárjával találtam szemben magam, értetlenül nézett rám, én pedig csak álltam ott a tálca szélét szorongattam és a szemeibe néztem. Önkéntelenül is végignéztem rajta, izmos felsőtestén tetoválások díszelegtek, a pillantásom lejjebb siklott és megláttam a bokszerében keményedő méretes szerszámát. De szívesen segítenék rajta...Várjunk mi? Lassan a szemeibe néztem, erősen beszívtam a levegőt, a kezébe nyomtam a tálcát, majd a fürdőbe siettem és magamra zártam az ajtót. A mosdónak támaszkodva néztem farkasszemet a tükörképemmel, majd félve néztem le a az álló férfiasságomra.

- Ne ez nem lehet - suttogtam. A kád szélére ülve bámultam a csempéket pár percig, majd behunytam a szemem és próbáltam mély lélegzetekkel nyugtatni magam, de egyfolytában Louis merev férfiasságát láttam magam előtt. Lekaptam lüktető szerszámomról a szűk anyagot, majd a zuhany alá lépve kezdtem könnyíteni magamon, egész idő alatt szituációkba képzeltem bele magam, ahogy Louist kényeztetem, és a nevemet nyögi. Éreztem a közeledő gyönyört.

- Louis - hangosan ziháltam. Az agyam még pár percig blokkolva volt. A forró vizet jéghideggé állítottam át, hogy kitisztítsam a fejem. Az ő nevét nyögve mentem el. A fejem a csempének döntöttem és hagytam, hogy a testem reszkessen a víz alatt. Miután egy picit sikerült megnyugtatnom magam, megmostam a hajam és a testem. Majd felvettem egy bokszert, Louis szobáját elkerülve mentem le Zayn meglepetés reggelijéért. Felvittem a szobámba és letettem mellé, majd egy csókkal keltettem. Nyögdécselve húzott magához egy szoros ölelésre. Szorosan hozzábújtam és az arcát simogattam miközben Zayn az arcomat nézte mosolyogva.

- Boldog négy évet szerelmem - suttogta a fülembe. Egy pillanatra levegőt se vettem, majd aprót sóhajtva húztam magamhoz egy hosszú csókra.

- Boldog négy évet - suttogtam a csók után. A meglepi reggelinek nagyon örült, az utolsó morzsát is megette. A nap többi részét együtt töltöttük, kint a szabadban, a hó még mindig szakadt, ami romantikussá tette az egész napunkat. Vagyis tette volna, ha egész nap nem Louis járt volna a fejemben. Egyre jobban közeledett az este. 7 órára hozott haza Zayn, Liammel fog majd értem jönni 9-re és együtt megyünk, majd a szórakozóhelyre. Letusoltam, megvacsoráztam és kiválasztottam a ruhámat. Egy fekete szűk farmer és egy fehér póló mellett döntöttem. A kedvenc barna cipőmet húztam fel a lábamra. Megmostam a fogam, aztán a szobámba mentem és a kedvenc parfümömet fújtam a nyakamra. Mivel Louis már nem volt itthon ezért bátorságot vettem és benyitottam a szobájába. Az orromat a szokásos illata csapta meg, imádtam ezt az illatot. Az ágyán hevert a pizsamája, az orromhoz emeltem és mélyen beszívtam az illatát. A szemem megakadt egy könyvön, amit még én vettem neki két évvel ezelőtt a szülinapjára. Felvettem a könyvet és belelapoztam, épp be akartam csukni amikor egy kép esett ki belőle. A szívem ezerrel kezdett verni, ahogy megpillantottam a képet. Megszólalt a csöngő, amitől majdnem megállt a szívem. Gyorsan visszatettem a képet a könyvbe, becsuktam az ajtót, majd lefutottam a lépcsőn és lihegve nyitottam ki az ajtót.

A testvériség/L.STempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang