Deel 2 de bakker

3 0 0
                                    

In de avond als iedereen slaapt hoort Tommy voetstappen. Hij vond het eng maar dacht dat het gewoon de poes was kitty, dus slaap hij rustig door.
De volgende ochtend gaat Tommy weer naar de bakker. " goeiemorgen bakker ik heb een vreemd verhaal gister ging ik hier ook naar toe en dat vond ik een beetje eng wat er lag rood spul op de grond " zegt Tommy. De bakker dacht na ..... " ja dat klopt ik was dus een kerst *gaap* sorry maar ik ben nu te moe, wat voor brood wil je ?" Tommy denkt na over wat voor brood hij wil. " ja ik weet het, ik wil één tijger brood en één volkern brood " zegt Tommy overtuigend. Hij krijgt het brood mee en gaat naar huis. De volgende ochtend gaat hij weer brood halen de bakker " hoi bakker, kunt u mij nu vertellen wat er eergisteren gebeurt is ? " de bakker gaapt " vooruit dan maar wel kort "
" oké is goed " zegt Tommy. " oké daar gaan we dan, ik wou een roode kerst taart bakken voor mijn familie maar toen had ik geknoeid met de roode kleurstof  en had toen geen zin om alles op te ruimen en was moe dus ben ik op bed gaan liggen vandaar dat er niemand was " Tommy zat met open mond te kijken hij was verbaas hij dacht dat het bloed was, dat de bakker iemand vermoord had maar gelukkig niet.

The ghost boyWhere stories live. Discover now