11.part

840 89 9
                                    

Moc sa ospravedlňujem,že včera nebola časť.

Bola som na oslave.
Chcela som pridať večer,že keď sa vrátim ale nejak mi to nevydalo,pretože keď som prišla, strašne som vracala a v takomto stave by som toho asi moc nenapísala.

Nevyjadrujem sa k tomu,že prečo proste si domyslite. :D

Ďakujem 2 dievčatám, čo mi pomohli napísať túto časť.

Anny695 a Sweety_Stylison69

Povinne si prečítať ich príbehy !

Baby nevedela som,že koho verziu si mám vybrať lebo obidve boli dokonalé !

Po dlhom rozmýšľaní som si vybrala tuto Anny695.
Ale Sweety_Stylinson69 prepáč,že som si ju teraz nevybrala ale určite keď budem písať niekedy tiež časť kde bude sex tak to použijem teda ak ti to nebude vadiť ? :)
Holky ďakujem moc to pre mňa znamená !!♥♥♥


Vyzliekol si tričko, nohavice a ľahol si na mňa tak že sa oprel rukami o posteľ. Potom ma zbavil všetkého oblečenia , teda až na boxerky. Jeho mohutné telo sa týčilo nado mnou a ja som len sťažka dokázal opísať aký dokonalý je. Ničí ma vedomie toho ,že idem za otcom bez neho. Dravo ma bozkával a bral si všetko čo len chcel, čo som mu vlastne až moc ochotne dával.

Zrazu nás prevalil tak, že som na ňom sedel obkročmo. Jeho ruky zašli až pod látku mojich boxeriek, kde pevne stlačil môj zadok. Jeden jeho prst zablúdil k môjmu vstupu a zľahka naň tlačil.

"Takže ak dobre odhadujem tak tu ešte nikto nebol že?" Záporne som zavrtel hlavou spoločne s červenými lícami. Na jeho tvári sa objavil spokojný úsmev.

"Ani nevieš ako veľmi ma vzrušuje to, že budem prvý."

"Ale viem, cítim to." Na dôkaz mojich slov som sa obtrel o jeho rozkrok svojim. Obaja sme v rovnaký moment vzdychli.

"Uh drzý." Keď drzý, tak drzý.

"Ja? Nikdy ,daddy." Zašepkal som mu zvodne do ucha, ale jeho reakciu som nečakal. Zrazu akoby sa v ňom prebudilo niečo temné. So zavrčaním ma dostal späť pod seba, tvrdo ma bozkával a stláčal môj penis cez boxerky. Myslel som, že umriem z rozkoše. Úprimne musím povedať, že spočiatku som trochu panikáril, pretože som nevedel, čo robiť ale teraz moju myseľ ovláda len túžba. Harry sa presunul s bozkami až k lemu mojich boxeriek.Po ceste nezabudol tvrdo pohrýzť moje bradavky. Nezmohol som sa na viac než len lapanie po dychu a vzdychy. Až mučivo pomalým tempom zo mňa zložil boxerky a pobozkal špičku môjho penisu. Potom sa natiahol k nočnému stolíku, z ktorého vybral strieborný balíček spoločne s malou fľaštičkou. Bol tak rýchly a pritom pomalý. Naniesol si na prsty vrstvu gélu a potom s nimi zamieril k môjmu vstupu. Následný chlad ma donútil stiahnuť svaly, ale po Harryho slovách nech sa uvoľním som povolil. Najskôr do mňa vnikol jedným prstom sledujúc moju reakciu. Nebolo to nič príjemné, ale ani nič hrozné. Chvíľu počkal a následne pridal ďalší prst. Uznávam, že teraz to trochu pálilo, ale ten pocit keď začal s prstami hýbať bol neuveriteľný. Keď pridal tretí prst, tak som myslel, že zošaliem .

"Harry..uhm .. potrebujem ťa. Prosím Daddy..ugh vezmi si ma." Vzdychal som nezrozumiteľne, ale vedel som, že on mi rozumie až moc dobre. Dokonca sa zdalo ako keby na toto snáď čakal. Hajzel. Po mojich slovách vytiahol svoje prsty, načo som zakňučal nad náhlou prázdnotou, a stiahol si svoje boxerky.

Len som tak ležal na posteli s roztiahnutými nohami sledujúc ako si nasaďuje kondóm a potiera svoj penis vrstvou lubrikantu. Potom sa nahol nado mňa venujúci mi dravý bozk. Zacítil som špičku jeho penisu na svojom vstupe. Inštinkty mi hovorili aby som stiahol svaly, ale ja to neurobil. Snažil som sa byť čo najviac uvoľnený.

Hneď na to do mňa vnikol.

Klamal by som, keby som tvrdil že to nebolelo. Pretože počiatočná bolesť zmiešaná s pálením z roztiahnutia bola príšerná, ale to čo prišlo potom, bolo niečo neuveriteľného a ja som vedel že toto bude moja nová závislosť. To vražedné tempo spoločne s Harryho stenaním bolo niečo čo som chcel zažívať do konca života. Akonáhle našiel moju prostatu, tak som si prišiel ako v nebi. Lepší pocit som nezažil. Hlasno som vykríkol a Harry odvtedy prirážal len tam. To bola tiež príčina môjho následného silného vyvrcholenia. Taký orgazmus som si len so svojou rukou rozhodne privodiť nedokázal.

Harry vyvrcholil pár sekúnd po mňa hlasno oddychujúc sa zo mňa zvalil. Dal si dole kondóm, ktorý následne vyhodil. Potom sa vrátil späť ku ma priťahujúc si ma do náručia.
„Milujem ťa." povedal pozerajúc sa mi do očí.
„Ja teba tiež." Ľahol som si mu na hruď počúvajúc tlkot jeho srdca.

"Lou,čo bude teraz snami?"

Prepáčte za chyby,som to prekladala z češtiny.

Viem,že to nie je ťažké ale fakt som nečakala,že to dá toľko práce.

Ďakujem za 20 vote na predošlej časti aj za nádherné komenty moc si toho vážim !!
♥♥♥


My Neighbor II  texting II SK II LSWhere stories live. Discover now