Gandiuri

20 0 0
                                    

Oare atunci cand iubesti asculti minciuni ? De multe ori cand ne despărțim de o persoana incepem sa ne facem propiul nostru film...si intrebari la care ne răspundem singuri. Oare ma inselat ? M a iubit ? De ce a plecat daca ma iubit ? Oare m a mintit ? E cu altcineva ? De ce a facut asta ?
Se spune ca marile iubiri rezista si la distanta. Poti iubi o persoana atat de mult incat sa ii treci orice cu vederea ? Da...poti.
Nu am fost una dintre fetele care le a inselat,mintit sau care si a batut joc... Bine o minciunica mica tot mai spuneam ca de exemplu ,,iubitule am ajuns acasa la 8:00" ,dar defpat sa fii ajuns la 8:20 sau ,,sunt bine nu am nimic",dar defapt sa fii trista si îngânduratăz . Adevarul este ca niciodata nu ne putem pune in locul unei persoane sa vedem ce simte aceasta pentru noi...
Stiu dupa cum am spus mai sus ca nu am fost  una dintre fostele lui,am fost una dinte putinele (mai deloc) fete care a luptat pentru el si l a iubit si cu defecte dar si calitati. Care a fost alaturi de el si la bine si la greu. Ne faceam declarații,eram de nedespărțit. Si ce daca ne am încălcat propriile valori ? Aman2 am facut o aman2 ne asumam asta dar nu regreti cand iubesti. Si ce daca ne mai certam si ne tachinam? Cine nu se cearta ? Dar atunci cand iubesti nu elimini problema ci o rezolvi pentru ca nu poti pierde persoana iubita doar pentru o prostie. Asa e... Cand iubesti lupti.
Cine te iubeste se intoarce...nu conteaza dupa cat timp...dar se va intoarce. Ce daca a avut alte relatii sau a tinut pe altcineva in brate ? Nu a facut o pur si sincer stai linistita...Nu iti mai bate capul ca o prostuta încercând sa iti faci propiul tau film. Filmulețul tau este mai mult decat posibil rupt de purul adevar. Poate nu este cum gandesti tu,mai mult ca sigur nu este.
Da esti gelaosa,te doare,ii simti lipsa... Sera iei o mica perna in brate imaginându-ți ti ca este ,,EL" dar nu ti face griji poate si el face la fel,dar momentan este confuz. Lasa l in confuzie va realiza mai devreme sau mai tarziu. Tu fii o fata cuminte,asteapta l , nu te duce la primul care iti iese in cale... Nu este genul tau sa faci asta,nu ti o pune cu primul nici cu al doilea nici al 3 lea...n are rost sa faci ce face el...Tu nu te răzbuna pentru ca te răzbuni pe tine însuți. Asteapta...si fii cuminte .Nu regreta ca l iubesti sau ca l ai iubit. Poate atunci cand el se va intoarce va veți rezolva problemele comunicând. Aveti limbaje de iubire diferite. Dar totul este posibil in ziua de azi. Fii o fata cu cap lasa l pe el sa se distreze tarandu-le pe altele crezi ca va conta altele pentru el ? Mai ales una care ii cedează ? Sau se înmoaie imediat ? Nu...tot la fata care a luptat pentru el si care o iubeste vine. Asa mai fac bărbații,accepta ! Va veni cand te vei astepta cel mai putin...mai indura cateva secunde...
Cineva care te iubeste nu pleaca sau pleaca pt ceva nou crezand ca va fii altfel...dar revine,iar in ziua cand revine comunicați si Rezolvați va problemele. Va va face bine la aman2.
Te poti schimba pentru o persoana si pentru binele relației. Merge ti pe ( incredere,fidelitate,sinceritate,respect,comunicare si iubire) va va face si mai bine.

Iubire sau orgoliu ? Dragoste sau ura ? Where stories live. Discover now