*1*

86 2 0
                                    

"Hadi ama şu çocuktan bahsetmeyi kes!Her yakışıklı çocuğa aşık olduğunu düşünüyorsun,eminim bir hafta sonra başka yakışıklı bulursun."göz devirerek kendini savunmaya geçti.Bu kızın gözleri renkli olmasa nolurdu ki?

"Bir kere her yakışıklı oğlanı sevmiyorum"kesinlikle yalan, göz devirerek dolabıma yürümeye başladım oda peşimden bağıra bağıra beni takip etmeye."Tamam tamam ama sence de bu çocuk farklı değil mi? Yani okula yeni gelmesine rağmen tüm gözleri üstüne çekti ve yakışıklı kabul et."dudakları havalı bir sırıtışla kıvrıldı.Ne yani okula yeni geldiği için gözler üstünde olamazmı?Adı neydi çocuğun hah Savaş bide gizemli bişey, ne sanıyor kendisini acaba.Yakışıklıydı, karizmatikdi ve ah Allah'ım herşeyden önce çocuk etrafına ben tehlikeliyim sinyalleri veriyordu.

"Çocuk çok ürkütücü"dolabımın kapağını açıp elimdekileri tıkıştırdım. Kesinlikle çocukta farklı bir şey seziyordum. Kaşlarını çattı."Sen herkese karşı mesafelisin Bahar."kalemini yere düşürdü, homurdanarak yere eğildi. Dolabın kapağını kapatacakken onu gördüm ve tüylerim diken diken oldu. Siyah saçları, siyah gözleri, esmer teni çocuk okuldaki herkezi kendine hayran bırakıyordu, çocuk gözden kaybolduğunda dolabın kapağını kapattım fazla hızlı olmalı ki pat sesiyle Masal sıçradı. Ona güldüm.

"Çocuk kendisine hayran bırakıyor."son kelimeleri uzata uzata söyledi. Ellerimi suratının önünde salladım."Eşyalarını alda derse gidelim geç kalmak istemiyorum. Transtan çıkıp çabucak eşyalarını aldı ve sınıfa gittik. Tekli oturuyorduk en yakın arkadaşım ise bir sıra uzağımda oturuyordu.Aslında bu durum benim için daha iyi sayılırdı bazen gerçekten susmak bilmiyordu.Son ders başlayalı on dakika olmasına rağmen yeni çocuk ortalıkta görünmüyor du harika derside ekermiş.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

Yarım saattir ablamın nefes almadan yemek yemesini izliyordum. Kilolu değildi, güzelliği dudak uçuklatan cinstendi, ben ise anneme çekmişim turuncu saçlarım ve ela gözlerim vardı.

"Seni açmı bıraktılar"tabağını bitirdikten sonra gözünü benim tabağıma dikti. "Onları yiyecek misin?

"Hayır aç değilim" tabağı ona uzatıp yanağından öptüm. "İyi geceler"ağzındakileri çiğneyip yuttuktan sonra konuşmaya başladı. Öyle ki ağzında kalanları görebiliyordum. Iyyy! "Bu kadar çabukmu yatıyorsun? "

"Evet sana göre erken olabilir ama bana göre geç."hanım efendi sadece gezip tozuyordu.Onu masada bırakıp yukarıya, odama çıktım. Kapıyı ayağımla kapatıp yatağıma girdim.Uyumayı seviyordum sıcak ve rahat yatağımıda.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

"Hey, beni özledin mi? "Yanına yaklaşıcaktım ama bana dişlerini gösterince korktum. Neden böyle yapmıştı, yaklaşmama izin verirdi.Aşık olduğum gözleri ilk defa parlamıyordu. Tekrar yaklaşmak için adım attığım da hırladı.

"Şşt sakin ol"sessizce mırıldandım sanki hayran olduğum kurt o değildi. Arkasını dönüp yürümeye başladığında karnında ki kırmızılığı gördüm, yalpalıyordu birkaç adım sonra yere yıkıldı.Nefes alamıyorum, yanına gitmek,bağırmak istiyordum oysa tek yaptığım orada dikilmekti.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

Yatakta nefes nefese kalmıştım, yanaklarım kaşınıyordu. Ellerimi yanaklarıma götürdüm. Ağlıyordum.Üstümden örtüyü atıp ses çıkarmadan aşağı indim kapıya geldiğimde durdum ve nefes aldım 'evet o iyiydi sadece kabus Bahar sadece kabus' kapıyı açıp kendimi dışarı atıp kapayı arkamdan kapattım. Evin arkasına koşmaya başladım. Kahretsin! Ayakkabı bile giymemiştim ayaklarım acıyordu ama umrumda değildi ormanın ortasına geldiğimde nefes nefeseydim ciğerlerim acıyor, ayaklarım zonkluyordu sonunda onu gördüm tüm güzelliğiyle gelip önümde durdu gözgözeydik o iyiydi.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

Bölüm sonu canım sıkıldı ve yazdım umarım seversiniz nasıl bulduğunuzu yorum yaparsanız çok mutlu olurum. 👋👋

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 08, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Benden KorkmaWhere stories live. Discover now