wie?

4.4K 206 21
                                    

P.O.V Layra

'Jonas?' Vraag ik. 'Hmm?' 'Je had toch een vriend mee die je hielp mij te vinden?' 'Ja hoezo?' Ik zucht. 'Ik wil hem misschien bedanken'. 'Wat je hebt mij niet eens bedankt'. ik frons en kijk hem aan 'serieus jonas'. 'Always' grinnikt hij. 'Oké ik haal hem op als je mij bedankt'. 'Thanks Jonas'. 'Allerliefst, fantastische, geweldige Jonas. ik wil je graag bedanken want je bent de charmanste redder in nood, bedankt' zegt hij in een kakkers stemmetje. 'Nee haal hem nu maar'. Hij komt naast me staan en legt zijn handen op mijn buik. 'Zeg het' zegt hij dwingend. Ik schud mijn hoofd en kijk hem streng aan. 'Oké dan niet' zegt hij. Hij draait zich om. 'Nu haal hem op' hij draait zich weer om zodat ik zijn gezicht kan zien. Hij plaats zijn handen weer op mijn buik 'weet je het zo zeker'. Ik kijk hem vragend aan. Voordat ik kan antwoorden begint hij mij te kietelen. 'Ne-haha-sto-haha-p-haha'. 'Zeg het' zegt hij dwingend wat er lachend uit komt. 'Haha-a-haha-ller-haha-lie-ha-fste-haha-fant-hahaha-astich-hah-e-haha' zeg ik terwijl ik lachend mijn armen en benen in de lucht zwaai. 'Hmm ga verder' hij haalt nu zijn handen van mijn buik. 'Allerliefste, fantastische, geweldige Jonas. Ik wil je graag bedanken want je bent de charmanste redder in nood, bedankt'. 'Hmm ik weet niet of ik het goedkeur' zegt hij alsof hij heel diep nadenkt. 'Jonas!' 'Oké oké ik ga al'. Lachend loopt hij de kamer uit.

De deur gaat open. 'Layra je mag vandaag naar huis' zegt dat dokter. 'Ik zeg wel even tegen je ouders dat ze je kunnen ophalen' zegt hij. 'Nee dat hoeft niet Jonas komt zo terug'. Hij knikt en loopt weg.

P.O.V Jonas

Ik loop het ziekenhuis uit op naar- 'we worden aan gevallen door een groep vampiers' zegt mijn vader via de mindlink. 'Wat Waar?' 'Het noordweste van het territorium. Wil jij er even heen gaan je bent de toekomstige alpha'. 'Pap'. 'Oké ik kan niet ik heb een afspraak'. Ik zucht top 'Oké ik ga al'. Ik sluit mindlink af. Great. Ik spring in de lucht en verander in mijn zwarte Wolf met groene ogen. Eerst de vampiers dan maar voordat er iemand gewond raakt. Ik begin te rennen.

Een dode bewaker ligt op de grond. Top. Man wat hebben die vampieren op ons territorium. Ik zie een bewaker en een vampier vechten. De vampier ligt op de bewaker. Gelijk ga ik veranderen. Ik Grom en val hem aan zodat hij van de bewaker af gaat. 'Ohw een Alpha nou word het interessant' zegt de vampier. 'Wat moet je?!' Link ik. 'JOUW ROEDEL HEEFT MIJN VRIEND VERMOORD!!!' 'En dan denk je ik vermoord ze even'. 'Ik vermoord degene die hem heeft vermoord'. Ik heb hen vermoord, maar ik had een goeie reden. Het was voor Layra. Iedereen die mijn mate pijn doet gaat eraan. Iedereen. Ik val hem weer aan. Nu lig ik boven op hem. Mijn handen. zet ik op zijn armen zodat hij niet weg kan.
Met mijn hoofd ga ik langzaam naar zijn oor toe. En fluister hem 4 worden in die hij waarschijnlijk niet wil horen.

'Ik heb hem vermoord'

------------------------------------------------------

Yo People
We staan #20.😱 ik denk dat ik een spook heb gezien. Dit is zo ook gaaf. Hier is dus ook gelijk een nieuw deel. 🎊🎉😄

Sira















I hope you like it

Adopted By The AlphaWhere stories live. Discover now