1.8 (FİNAL)

2.4K 134 37
                                    

Aynadaki yansımama bakıp gülümsedikten sonra, oturduğum koltukta kıpırdandım. Madison saçlarımı yapıyor, Ashley ise yüzüme hafif bir makyaj yapıyordu.

Yaklaşık yarım saat sonra Justin'in evine gidecektim. Bugün kamptan dönmemize rağmen, Justin'in yoğun isteği üzerine oraya gidiyordum ve çok heyecanlıydım. Çünkü Ashley ile Madison sürekli birlikte olacağımızı söyleyip duruyorlardı, bu ise otomatikman heyecanlanmama neden oluyordu!

"Bitti." Ashley'e gülümsedikten sonra, o bana karşılık olarak sırıtmakla yetindi. İkiside sürekli Justin ile benim birlikte olacağımızı iddia ettikleri için, neredeyse benden daha heyecanlılardı. "Teşekkür ederim." diyerek fısıldadım ve ayağa kalktım. Bu şekilde de Ashley geri çekilmiş, elindeki malzemeleri çekmeceye yerleştirmeye başlamıştı.

"Güzel oldum mu?" dediğimde gülümsedi Madison. "Süper oldun."

"Ya!" diyerek çığlık attığımda Madison'un yanağına sulu bir öpücük kondurdum. "Çok teşekkür ederim!" Ashley'i de öptükten sonra, tam gidiyordum ki Madison beni kolumdan çekiştirip yatağıma oturdurtu. "Bekle."

"Ne oldu?" dediğimde ikiside karşıma geçip yere çömeldiler. Benimle önemli bir konu konuşacaklar gibi duruyordu.

Ashley sakince konuya girdi. "Sana biraz tavsiye vereceğiz Selena." Kaşlarım çatılırken, ellerimi göğüs hizamda birleştirdim. "Ne tavsiyesi?" Madison gülümsedi ve yanıma yaklaştı. "Seks."

"Ne?" dediğimde ikiside sanki anlaşmış gibi aynı anda gözleri devirdiler. Bu ilk başta bende gülme hissi uyandırsada, bunu içimde tutup onlara bakmaya devam ettim. "Hadi ama Selly!" dedi Ashley sırıtarak. "Birlikte olacağınızı biliyoruz, inkar etmene gerek yok."

"Nereden biliyorsunuz?" dedikten sonra Madison kahkaha attı. "Bir gün ormanda kayboldunuz, boynunda morluklarla döndün." Bunun üzerine istemsiz bir şekilde elim boynuma gitti. Justin ile ağaç evdeki ufak çaplı sevişmemiz sayesinde boynumda kızarıklar ve morluklar oluşmuştu.

"Justin tahta zeminde durmamış, acaba yatakta durur mu?" deyip kahkaha attıklarında gözlerimi devirdim. Cidden böyle konuşmaları sinirlerimi bozuyordu.

Bir kaç dakika güldükten sonra, Ashley elini bacağıma koydu. "Sana tavsiye verecektik."

"Dinliyorum." dediğimde boğazını temizledi ve konuşmaya başladı. "Öncelikle, gerçekten böyle bir şeyi istiyor musun, bundan emin ol." Kaşlarımı çattım. "Nasıl yani?"

"Pişman olacağın bir şey yapma." Bunun üzerine duraksadım. Bunu istiyor muydum? Veya Justin ile birlikte olduğumda pişman olur muydum?

Justin'e gerçek anlamda aşıktım ve onu seviyordum. Ona ait olmak, birlikte ilkimizi yaşayacak olmam pişman olacağım bir şey değildi. Onunla olmak istiyordum. O isterse olacaktım da.

"Olmam." dediğimde ikiside aynı anda kaşlarını kaldırıp bama baktı. "Justin'i istiyorum. Pişman olmam." Ashley gülümsedikten sonra konuşmaya devam etti. "Birde sakın, heyecan yapıp kendi kasma."

"Neden?" Madison kahkaha attı. Ben ise hala nedenini çözememiştim. "Neden olacak?" dedi Ashley. "Zevk vermez de ondan." Gözlerimi devirip ayağa kalktıktan sonra, Ashley'e ufak bir tekme attım. "Geri zekalı."

Gerekli eşyalarımı çantama doldurduktan sonra, Ashley ve Madison'a veda edip evden çıktım. Bazen aptal davranışlar sergileselerde, onları seviyordum ve her zaman en iyi arkadaşım olacaklardı.

Kapının önünden geçen bir taksiyi durdurduktan sonra, içinde bindim ve şöföre adresi verdim. Taksici beni onaylayıp arabayı sürmeye başladıktan yaklaşık on beş dakika sonra Justin'in evine gelmiştim. Çantamın içinden çıkardığım banknotu taksicinin eline tutuşturduktan sonra, gülümsedim ve arabadan indim.

sorry | jelena fanfictionHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin