Deel 5

366 13 2
                                    

Geen antwoord.. Ik sta op en zucht. Laat maar mompel ik en loop weg. Kaj zegt niks meer. Ik gooi zijn deur dicht om naar huis te gaan. Net als ik de voordeur open wil doen staat Kaj weer achter me. Wat wil je nou Kaj. Je vind me niet leuk dus laat me gaan roep ik uit. Kaj zegt niks. Het enige wat die doet of kan is me aankijken. Lul mompel ik en open de voordeur. Snel loop ik naar huis.

Thuis aangekomen sluit ik de deur. Ik ga op de bank zitten en leg mijn handen in mijn haar. Ik verpest alles in een relatie. De bel gaat. Wie belt nou om 4uur in de nacht aan? Ik loop naar de deur. Samuel mompel ik. We wouden weten of je goed thuis aan bent gekomen mompelt hij. Prima nou ben thuis hoor zeg ik boos en wil de deur dicht doen. Samuel zijn voet zit er tussen. Wat mompel ik. Niks mompelt hij ook en loopt weg.

Met knallende koppijn word ik wakker. Alles van gisteren komt terug. Kaj, Jasper en Samuel. Ik pak mijn mobiel. U ben toegevoegd aan de groep. Gekken.
Ik verlaat de groep. En loop naar de badkamer terwijl ik mijn andere berichtjes lees.
Kaj: Het spijt me van gisterenavond. Samen wat gaan eten? Ik haal je om 11 uur op. X Kaj.

Het is half 11. Snel spring ik onder de douche. Trek kleren aan.

Een grijze rok met een zwart topje erboven

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Een grijze rok met een zwart topje erboven. Op het moment dat ik me schoenen aan wil doen word er op de bel gedrukt. Ik open het. Haii mompel ik naar Kaj. Hoi mompelt hij ook. Akward.. Op het moment dat ik de deur dicht wil doen zie ik Jasper staan. Ik uh mompel ik. Kaj staat achter me. Jasper wat wil je zegt Kaj. Ik kijk naar mijn schoenen. Al je spullen staan daar zeg ik en wijs naar de tuin. Hij knikt. Dus je kiest Kaj vraagt hij. Ik kijk Kaj aan. Kaj knikt. Ze kiest mij zegt hij en legt zijn hand op mijn rug.

Another one (BBrave)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon