ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ ..Η μοναξια??

933 106 21
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


«Φευγω μωρο μου , αλλα θα το ψαξω , να σαι σιγουρη πως θα το ψαξω , γιατι η ζωη του φιλου μου εχει μεινει μιση και εάν είναι αυτό που θα φανταζομαι .. δεν ξερω τι θα κανει ... Ριανα για τελευταια φορα , εισαι σιγουρη ότι αυτό το παιδι είναι μιας γνωστης σου ???» ... Εκεινη εσκυψε για λιγο το κεφαλι της και απλα μετα το σηκωσε και τον κοιταξε , δεν ειπωθηκε κατι άλλο από το στομα της , δεν αντεδρασε , δεν τολμησε να ξεστομησει άλλο ψεμμα ... ηλπιζε πως εκανε καλο , ηλπιζε πως η σιωπη της αξιζε ...Ο Αλεξ αφου δεν πηρε καμια απαντηση ... συνειδητοποιησε πως η σιωπη , ηταν η αναμετρηση για την αληθεια που ειχε , πλεον , λαβει το δρομο της. Τα βλεμματα συναντηθηκαν και οι ψυχες ενωθηκαν ... και οι δυο εκλαψαν βαθια , βουβα , μπορει να μην φανηκαν σε δακρυα τα συναισθηματα τους , εκδηλωθηκαν σε μια μεγαλη και δυνατη αγκαλια . « Σ ευχαριστω , μπορει να μαι μακρια , αλλα θα κανω τα παντα για να σωσω αυτην την αγαπη , εστω και με την ληξη του αγωνα και το δευτερολεπτο είναι πολυτιμο ... Αντιο» . Την φιλησε βαθια στο στομα και εφυγε ...

Η Ριανα, αφου εβαλε στο κρεβατακι του τον μικρουλη , συρθηκε προς το μερος του σαλονιου, εβαλε μερικες σταγονες αλκοολ σε ένα ποτηρι και αναψε ένα τσιγαρο . Κάθε τζουρα και μια βαθια ανασα , μια τζουρα και μια απογνωση . Την διαλυμενη ησυχια διεκοψαν τα κλειδια που εισακουστηκαν στην πορτα . Η καρδια της Ριανας χτυπουσε ακανονιστα , και τα κομματια της αρχισαν να διασπουνται ... η Ελινα εμφανιστηκε μπροστα της , σε αθλια κατασταση , εκατσε διπλα στην φιλη της και τα δακρυα ηχησαν σαν πλημμυρες στα αυτια της . « Τι εγινε κοριτσακι μου??» . Σκουπισε το προσωπο της και την κοιταξε σκοτεινιασμενα και αδειασμενα « Απολυτως τιποτα , αυτό εγινε ... πως θα αντεξω μου λες , ΠΩΣ??» . Η Ελινα διηγηθηκε ο,τι συνεβη και η απελπισια ζωγραφιστηκε στο βλεμμα της . Μετα από ωρα παρατηρησε την περιεργη σιωπη της φιλης της και ανησυχησε « Εισαι χλωμη , δεν μιλας , χειροτερα και από μενα , εχεις παθει σοκ και συ??» . Κουνησε αρνητικα η Ριανα το κεφαλι της « Ελινα εγινε κατι σοβαρο , θελω να μεινεις ψυχραιμη» .

Η ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣWhere stories live. Discover now