Sammen med thor

265 7 2
                                    

det er lørdag, og jeg skal til feeest idag Wuhu! Sammen med Sofia & Emilie! Savner dem så meget, de er fra min gamle skole, aka 0-9 klasse.
Jeg vågner ved at min telefon larmer, et ukendt nummer havde ringet til mig, og også skrevet jeg tager hurtigt min mobil op og gnider mine hænder i øjnene & kigger derefter på beskeden.

Thor #
Mig =

# : heyy (dit navn) Thor her! Synes det var mega fedt at møde dig igår, og ville høre om dig og Sophie ik kom forbi ved en 13 tiden? Så kan Sophie hygge med Karl?

= Heii Thor, det vil jeg vildt gerne! Og er sikker på Sophie også vil, vi ses kl 13!

# super glæder mig<3

= <3

Samtale slut

et smil breder sig over mit ansigt og i det råber jeg "SOPHIIIIE!!!" Jeg kan høre en kommer løbende op af trapperne "HVAD!" Får Sophie fremstammet efter hun er pænt forpustet.
"Vil du ik med hjem til Thor? Og så kan du være sammen med Karl?"
"Ehh jeg har allerede en aftale med Karl, vi skal være på strøget kl 13?" Siger Sophie grinende
"Hvad fanden griner du for" siger jeg flabet
"Uhhh så kan du hygge med Thor" siger hun og blinker frækt "NEJ! Og smut så ud" Sophie går ud og lukker døren stille efter sig, derefter rejser jeg mig op og tager makeup på, som igen bare består af øjenbrynsfarve & mascara, derefter redder jeg mit hår, og tager nogle sorte jeans en hurtig knold, og en hvid Adidas trøje med sort logo, derefter hopper jeg nedenunder og siger farvel til min familie "JEG SKRIDER NU!! Sophie kom så!" Sophie svare ik, så ser jeg pludselig hun står uden foran døren, så jeg går irriteret ud, derefter går vi over til stationen og fjoller lidt rundt, der er 5 min til a toget kommer, som vi skal med så jeg vælger at skrive til Thor

Thor #
Mig =

= : Heii thor, vi sætter os ind i toget nu..!
# : yes! Så går jeg op mod stationen, vi ses snart

Samtale slut

Vi har nu siddet i toget i godt og vel 10 minutter, og nu skal vi af, Jeg kan se Thor og Karl stå På stationen og skubbe hinanden, vi griner og går over til dem jeg krammer Thor og Sophie og Karl forsvinder hurtigt så de til sidst bare ligner en sort prik. Så vi begynder at gå.

"Skal lige advare dig, der er måske en lille smule rodet, ik noget specielt hahaha"
Jeg giver Thor et jeg-er-ikke-dum blik, vi flækker begge af grin og fjoller lidt ved at skubbe til hinanden da vi når til thors hus, sidder der to og stirre på Thor og jeg ovre fra en bænk. De vinker og Thor går imod dem, det var fans? Åbenbart "NÅR JA SKU DA? Thor er med i Citybois"
Jeg kigger over mod dem igen og Thor står der ik længere, nu kan jeg bare høre en grine bed siden af mig. Det er så Thor der har hørt alt jeg har sagt og jeg troede jeg tænkte det, men det gjorde jeg så ik. Vi gik ind og som sagt hans værelse var pisse rodet det var da sindssygt, jeg begynder at rydde op, og Thor sætter musik på for at jeg kan more mig lidt, da Things we do kommer på, jeg tager en hårbørste og synger med Thor og jeg hygger og flækker fkn meget af hrin, vi er virkelig blevet gode venner allerede, han hopper om bag mig river "mikrofonen" ud af hånden på mig, og tager mig på taljer bagfra og visker i omkvædet "sex and all the naugthy Things we do" der kører et sus igennem min krop & jeg vender mig om, vi står nu 10 cm fra hinandens ansigter og Thor kommer tættere på, indtil krista braser ind og skriger "UNDKSYLD HAHAHAAHHA" jeg hopper væk fra Thor og smider mig i sengen og griner, Thor ser helt seriøst ud og skubber nærmest krista ud af døren. Jeg kigger forpustet på Thor og griner "ÅHHH stop nu dET var skuda sjovt!" Sagde jeg og slog ham på brystet Thor mumlede et eller andet jeg ik hørte "hvad?"
"Ingenting" mumlede han igen "Thor hvad er der!!" "Ik noget! Det var bare så tæt på!!" Siger Tjor helt trist men alligevel surt  " NURH Thor, måske en anden gang, det skulle ik have været sket smiler jeg" han kigger skuffet og små griner lidt, efter et par timer skal jeg hjem, jeg får krammet ham farvel og begynder at gå ned mod stationen, jeg går ind i toget og efter noget tid står jeg af hele vejen hjem kan jeg ikke lade vær med at tænke på Thor, han varmer mig, han er så sød! Men jeg er IK! Forelsket det kan jeg ik allerede være, det er nærmest umuligt er det ik? Jeg går i mine egne tanker da det pludselig siger "klask" og heg gik ind i en lygtepæl, jeg falder hurtigt til jorden og tager mig ømt til hovede jeg ringer FaceTime til Thor og jeg flækker af grin "av av" "hvad så ahah" "det gør ondt når jeg griner" "hvad er der sket?" "Jeg gik ind i en lygtepæl da jeg... Da jeg tænkte på dig" "AHAHAHAHHS en lygtepæl, har sku ik hørt noget sjovere, men Ilm savner sig virkelig!!" Siger Thor både grinende og trist, jeg lægger På og kommer hjem jeg siger egentlig ingenting jeg går bare ovenpå og i seng, jeg har virkelig ondt i hovedet, JG tager mit tøj af, og renser min makeup, derefter går jeg egentlig bare i seng, da jeg simpelhen ikke magtede at tage til fest det må måske blive imorgen jeg er simpelhen for træt til det idag. Så jeg ligger mig stille under dynen og drømmer om det der skete idag imellem Thor og jeg... Derefter falder heg i søvn..

VED DETTE KAPITEL IK VAR SÅ SPÆNDENDE MEN VED IK HVORNÅR DER SKAN SKE MERE? OPDATERE IGEN IMORGEN HÅBER DEN VAR OK!!!

Fra alting til ingenting - drømmefyrenWhere stories live. Discover now