12

11 1 1
                                    

Josh

Intunericul sa lasat peste intregul parc ,iar eu mai am putin si ma bat cu unul dintre ,,fratii ,,mei pentru o bucata de carton .Da ,asta imi va fi viata de acum in colo ,va trebui sa ma obijnuiesc .Daca vreau sa supravietuiesc in aceasta lume va trebui sa lupt pentru tot si poate sa ma apuc sa intind mana oamenilor cu suflet mare .Dupa o lupta crancena pe care nu am putut sa o evit cu noul meu prieten am obtinut acea nenorocita bucata de carton care imi va servi drept pat .Imi iau in brate bucata mea de carton si ma indrept catre un loc mai ferit de ploaie .Imi asez ,,patul,, ,ma invelesc cu un carton si incerc sa adorm  .In minte mi se deruleaza imagini din copilarie ,cand intreaga mea viata era lipsita de griji si probleme .

Annemary

Dupa plecarea medicilor ,ma ridic cu greu din pat si ma indrept catre usa ,dar cand sa pun mana pe clanta ma trezesc lovita de usa .

-MAIK ! urlu eu la el.

-Ups ,nu am vrut ,scuza-ma te doare rau ?

-Lasa asta acum ,ce am ?

-Doctorii nu au spus nimc clar despre ce ai ,dar eu am o posibila banuiala despre ce ai avea .

-Si ia spunemi si mie asa zisa ta banuiala ,Domnule Doctor MAIK care ma loviti cu usa in cap ?ii spun eu sarcastica .
Cu ce am gresit din nou Doamne ? Nu era de ajuns ca s-au intamplat toate astea ,acum mai trebuie sa vina si desteptul de Maik cu presupunerile lui .Trebuie sa ma intorc cat mai repede la vechia mea viata .

-Tu si Josh va-ti protejat cand a-ti facut chestia aia ?

-Ce vrei sa insinuezi cu asta Maik ?  nu am vrut sa se intample ,,chestia aia ,, cum o numesti tu  si sti ceva eu in momentul asta plec ,te rog frumos sa il anunti pe Josh ca am demisionat .

-Anne ...ce e cu tine ?Si cum adica demisionezi si pleci ?

-Asa bine ,m-am saturat de tot ,cineva acolo sus chiar ma uraste si nu isi doreste sa am parte de fericire in viata asta cruda .Pentru tine si Josh viata este o joaca de copii ,fara probleme ,fara griji ,considerati ca puteti avea in pat pe oricine .Voi nu aveti inima si nici scrupule ,sunteti cei mai rai si cei mai cruzi oameni din lume ,va bateti joc de toti cei care sunt in jurul vostru .La ultima parte nu m-am mai putut abtine si am dat frau liber lacrimilor si am fugit .Ma voi intoarce la mine ,,acasa,, .Oricat de rau ar arata ,acela este locul in care merit sa traiesc.

Maik

Ce Doamne iarta-ma am facut iar ,mai intai Josh acum ea ,ce au cu totii astazi ?O sa ajung la 9 in ritmul asta .Cum poate fi atat de sensibila uneori ,iar alte ori atat de agresiva incat te -ar putea omora doar cu o simpla privire ?Deja o dam in melodramatic ,viata mea nu era atat de complicata inainte sa apara ea .Nu regret ca a aparut in viata noastra ,e o fata foarte frumoasa ,desteapta ,cuminte ,as da orice sa am o iubita ca ea ,dar din pacate este a lui Josh acum si nu ma pot baga peste el ,e fratele meu .O nu ...am uitat cu desavarsire de Myra ,nu am sunat-o de o saptamana ,ce iubit mai sunt si eu ...unde am pus nenorocitul ala de telefon ,cand am nevoie de el nu il gasesc  .
Alerg ca bezmeticul prin casa si devastez totul in  jurul meu in cautarea mici cuti detinatoare de informatii vitale pentru univers .Da de unde ,e un amarat de Iphone6 care nu mai e de loc la moda .Dupa lungi cautari il gasesc sub canapea .Ce o fi cautat telefonul meu sub canapea nu stiu .Caut repede in agenda numarul Myrei si dau sa o apelez ,dar dupa primul bip costat ca raman fara baterie .Minunat acum unde o avea Josh un incarcator .Bun deci ne apucam din nou de demolat casa .Dupa inca 10 minute de cautat gasesc incarcatoru in sertarul cu furculite de la bucatarie .Omul asta incepe pe zi ce trece sa o ia razna de tot .Conectez telefonul la priza intr-un sfarsit si o apelez pe Myra.

Convorbire telefonica

-Ce faci blanosenia mea ? aud o voce pitigaiata la capatul celalalt . Wtf ! tocmai mi-a zis ,,blanosenia mea,, ? De ce am ales-o tocmai pe ea ,de ce ?

-Te rog frumos spunemi ca nu m-ai facut ,,blanosenia ta ,, ?

-Ba da ,ghemotocul meu de blana ,e vre-o problema ?

-Da e o problema foarte mare nu sunt asa paros ,la ultima verificare eram perfect epilat ,pensat si ras ii zic eu in timp ce imi ridic cracul de la pantaloni pentru a verifica .Cum ma asteptam curat ca lacrima.

-In fine ,am sa iti dau o veste foarte importanta cocolosul meu de puf ..ai mei ne-au cumparat 4 bilete pentru luna viitoare in Miami si ma gandeam ca vom merge noi doi Josh si poate va veni si noua lui achizitie .Am auzit ca se aseaza la casa lui ,chiar asa e ?

,,Yey ce bucuros sunt ca o sa merg cu piuitoarea la Miami ,imi spun eu in gand,, .A dat norocu peste mine astazi ce pot sa zic ,ma mancat pe mine undeva sa o sun .

-Si cat vom sta acolo ?O intreb eu in timp ce ma rog sa zica 2 zile .

-Trei luni jumatate ghemotocule .

Cand am auzit-o mai sa cad din picioare si alta nu ,trei luni cu ea in celalalt capat al lumii ,o sa inebunesc de-a binelea .

-Ok ,voi veni ,dar nu promit ca va veni si Josh impreuna cu iubita lui .

-Trebuie sa vina si ei altfel unde va mai fi distractia ?

-Voi face tot posibilul sa vina si ei .Ne auzim .Bye !

-Bay blanosenia mea!

Acum urmeaza partea frumoasa de unde mama naibi ii iau pe astia doi acum si cum ii conving sa mai si mearga impreuna in Miami ,e clar o sa o iau razna de-a binelea in ritmul asta .







 DestinulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum