Clasa a noua

13 0 0
                                    

Frunzele au căzut si au format covorase superbe, pe care uneori vântul le lua cu el si le ducea altundeva, unde i se părea ca este nevoie de un covoraș nou. Au trecut ușor si zilele începutului de toamna. Astăzi este 12 Septembrie, prima zi de scoala. Ambele fete s-au trezit cu noaptea in cap, dar nu din același motiv. Lui Clarice îi ia foarte mult timp sa se pregătească. Cand deschide dulapul, nici nu stie ce ar vrea sa poarte, apoi trebuie sa isi aleagă pantofii, aceștia evident trebuie sa se asorteze cu geanta. Nu trebuie sa uite si de machiaj, pentru ea este foarte important. Apoi, parul. Trebuie sa se hotărască daca il îndreaptă cu placa sau il onduleaza. Este o mare bătaie de cap.
Cindy s-a trezit pentru ca nu mai putea sa doarmă. Este foarte emoționată. In capul ei este o mare de gânduri. Ar vrea sa stie ce vor spune ceilalți copii cand o vor vedea. Cu hainele ei simple, cumparate de la un simplu magazin. Ea nu se machia sau se coafa. Parintii ei nu-si permiteau sa-i cumpere machiaje si tot felul de produse de îngrijire. Chiar daca nu se aranja cu mii si mii de produse, Cindy era o fata frumoasa. Poate ca uneori se privea in oglinda si nu-si dădea seama.
Se făcuse ora 07:15. Amândouă fetele au ieșit din camera pentru micul dejun. Cindy era singura acasa pentru ca parintii ei au plecat la serviciu devreme ca de obicei. Ea a coborât scările si s-a dus la bucatarie. Si-a facut singura niște sandvișuri si apoi s-a Așezat pe canapea. A deschis televizorul pentru a nu se simti chiar singura, însă nu o ajuta foarte mult. Clarice a fost trezita de menajera ei ca in fiecare dimineata de scoala. A fost chemată de aceasta la micul dejun. Nici parintii ei nu erau acasa, dar armata de servitori pe care o avea la discreție o făceau sa se simtă bine pentru un timp. Se obișnuise asa. Menajera îi adusese mâncarea gătită de Bucătarul lor. Era delicioasa. Apoi pleca din sala de mese si se duse in sufragerie.
La 07:30 fetele trebuiau sa meargă la scoala. Cindy lua autobuzul, iar Clarice era dusă de șofer.

Sora mea pierdutăOn viuen les histories. Descobreix ara