2

122 5 0
                                    

De volgende ochtend:
Ik werd wakker. Ik pakte mn telefoon en keek naar de tijd "pff het is nog maar 07:00" heb ik nou echt maar 2 uurtjes geslapen? Ik probeerde verder in slaap te komen maar tevergeefs lukkte niet, ik pakkte mn telefoon maar en heb letterlijk heel insta gescand , snapchat, youtube. En nog was youss niet wakker. (Kennen jullie dat je slaapt met iemand en je bent 5 uur eerder wakker dan degene bij wie je slaapt en je niet weet wat je moet doen?) ik ging maar de badkamer in mn tanden poetsen me gezicht wassen. Ik ging een ontbijt maken en daar kwam youss aangelopen. "Ik was allang wakker hoor ik bleef nog lekker lang liggen tot dat ik een ontbijtje rook" zij ze met een tong naar buiten. "Ha-Ha-ha wollah meh je bent grappig en ga je gezicht wassen" zij ik terug. Pff daar word ik dus chagg van mij zo lang laatte vervelen en dan met zoiets aankomen. Daarna hebben we het huis opgeruimd, gepoets en gingen ons aankleden. Ik had me zwarte skinny jeans aan met scheurtjes aan me knie met een witte kenzo sweather me krulle liet ik los en had me rode nike huarache aan. Youss deed een kenzo t shirt met een zwarte bomber en een lichte spijkerbroek met wat scheurtjes. Youss heeft lang stijl pik zwart haar prachtig gewoon. Ze had een lichte huid met groene ogen. Iedereen vind haar wel knap. We waren klaar en besloten maar richting de mac te lopen.
Onderweg rii mac:
"Eey Ayoub kijk die chimmies fix die nummer dan" hoorde ik en youss we keken elkaar aan en keken een beetje rond er was 1 groep met jongens en geen meisje te bekkenen dus ze hadden het over 1 van ons 2. We schonke geen aandacht en lieppe verder. Tot onze verbazing gingen ze opeens naast ons fietsen (wij waren lopend) en 1tje zij hey schoonheid alles goed? Ik herkende deze jongen vaag ergens van en hij mij ook denk ik, hij bestudeerde met net iets te lang en keek weg en fietste snel door. "Wat een vreemdde jongens" zij youss me nog ik keek haar aan en kniktte en liepen snel door.
Terug lopend van de mac:
" kijk samar daar staan ze weer de jongens van net." Dit keer keken ze en zeidde ze verder helemaa niks. "Licht het aan mij of zijn dit hele lelijke rare jongens" youss moest lachen ik automatisch ook en waren ondertussen thuis aangekomen. We deden nog wat meide dingen film kijken en dat soort dingen.
Ik opende me insta en had 3 volgverzoeken oke effe kijken.
1. Ayoub.078
2. Koningde2e
3. Samirrr.7
Ayoub ayoub ayoub.. Waar ken ik die naam van. Ik keek op het account. Ik accepteerde het verzoek maar gewoon en vroeg terug te volgen. Gelijk geaccpteerd. Oh hij is niet lelijk zag ik. Die andere 2 heb ik maar weg geklikt. "Samar kijk wie me wilt volgen die jongen van vandaag" ik schrok en keek haar aan. "Mij ook al wilt een of andere samir jou ook volgen?" Vroeg ik. " ja en een of andere koning of iets" jaa mij dus ookal het waren die jongens van vandaag" antwoorde ik. Ik keek op het account van die ayoub, ik zeg eerlijk hij is niet lelijk. Ik dacht na die vriend van ayoub, ik dacht na OWJAA!! Het is de jongen van de bushalte die zij dat ik er niks van aan moest trekken. Dus 1 van die andere 2 verzoeken zal wel hem zijn.
2 uur later:
Ik zat nog effe wat op insta voor ik en youss gingen slapen en kreeg een dm binnen van die ene ayoub
"Heyy alles goed ik heb een vraagje" omgg een vraagje dacht ik bijmezelf snel liet ik dit lezen aan youss ze zij laat mij maar antwoorde " wat moet je van me kowedd " waar op we al snel een reactie terug kregen. "Hey hey rustig ik wou je voorstellen aan Samir hij vind je een mooi meisje maar hij is moeilijk met meisjes fixen dus probeerde t voor hem, geef hem een kans" youss typte terug "ik ken geen samir dag geen intresse" hij stuurde een foto van hem en die samir. "Youss ik ken hem en ik vertelde het verhaal van A tot Z bij due bushalte, "samar haha hij is hayeck lelijk, en denkt dat hij je nog kan fixen dacht het effe niet" zij youss, ik lachte en zij "hij mij? Nah ah gooi die blok" en we hebben die ayoub geblokkerd. Daarna de volgende dm van een van zn vrienden. "Geef hem een kans hij praat al heletijd over je wollah ik lieg niet geef hem een kans meskien" ik typte terug "geen intresse en laat hem zelf dan iets zeggen in plaats van zijn vrienden zo laag dit , laat me met rust dagg" " saffe oke hij durft dat niet maar zal zeggen dat je geen intresse hebt" oke die blokkte ik ook weer en ik ging film kijken met yous en we vielen in slaap.
~~~
Nogmaals sorry voor alle typ fouten, ik ga dit verhaal niet opnieuw controleren en verbeteren dus zie je een fout geef een reactie en ik zal het verbeteren mijn excusses xx

Spijt komt achteraf.Where stories live. Discover now