7

1.7K 129 28
                                    

Wade hızlı bir şekilde SHIELD'e girerken aklında binlerce senaryo vardı. Örümceğine bir şey olmuş düşüncesini ister istemez onu korkutuyordu.
Wade adımlarını hızlı hızlı atarken etrafta ona seslenenler veya selam verenler umurumda bile değildi.

"Nick!" Diyerek helicarrieer'in (Nasıl yazıldığını hatırlamıyorum sorry)  ana odasına daldı. Tam da tahmin ettiği gibi nick Fury yanında örümceğin tamamen bitik takımı ve yenilmezler ile oradaydı. Yenilmezler'in orada ne işi olduğunu merak etse de Nick 'e döndü ve sordu " Spidey nerede?!" Sesi her zamanki alaycılığından yoksundu. Nick şaşkınlıkla ona baktı ama bu şaşkınlığı üzüm sürmedi.
" sen onu nereden tanıyorsun ?" Diye sordu Nick. Wade şimdi ben onun sapığıyım dese Tony 'den , örümceğin bitik görünse de güçlü takımından ve Nick'den dayak yiyeceğinin farkındaydı. Hoş ki ölmexdi. Ama olsun diye düşündü " Spidey benim küçük örümceğim. Arkadaşım. Şimdi ona ne olduğunu söyle!" Arkadaş... Onlar gerçekten de arkadaş muydular ? Neyse ne.

Nick ve yenilmezler girdikleri Şok'tan çıkamazken Luke ( güç Adam ,takım spidey) konuştu. " Ow sen o'sun. Spidey seni anlatmıştı.  ".  "Öyle mi?" Diye sordu Ava mam-I diğer Panter.Luke hızla ona döndü ve " Sadece bana anlattı. " Dedi ciddi bir ses tonuyla. Wade Kaş'larını çattı. Aralarında bir şeyler mi olmuştu acaba Spidey'in takımıyla.
Ava gözlerini kaçırdı. Diğer iki takım üyesi de aynı şeyi yaparken. Luke olanları yenilmezler, Nick ve Deadpool 'a anlatmak için derin bir nefes aldı.

"Görev için Spidey bizi binanın 3 farklı yerinde görevlendirmişti. Bu sefer ki görev nedense Spidey'i huzursuz ediyordu. Bunu hissedebiliyordum ama sebebini bilmiyordum. Ki hala bilmiyorum. Aynı dediği gibi o ön kapıdan içeri daldı -camdan- içeridekiler kısa bir Şok'tan sonra ona Ateş etmeye başladılar tam o anda biz de içeri daldık ve herkesi etkisiz hale getirdik. Arkamızı dönmüş gidecekken Spidey durun dedi. Sesi nedense sanki bir şeyden tırsıyor gibiydi. Sakın hareket etmeyin.
Bunu dedikten sonra etrafı sessizlik kapladı ve biz o sırada tıkırdı seslerini duyduk. Çok hafifti ama vardı. Spidey'in önümde yitirdiğini gördüm. Sanki kabusu geliyormuş gibi. Bize arkasını döndü ve gidin DEDİ. Fury'yd haber verin görevi anlatın. Sakın beni aramayın. Bu ondan duyduğumuz son sözlerdi. Ondan sonra sanki bir güç tarafından itildik "
Luke anlatımını bitirdiğinde ortalığı derin bir sessizlik kapladı. Bu sessizliği bozan tabi ki de Deadpool 'su

" Eh hadi o zaman benim güzel kıçlı örümceğimi kurtaralım !"

Just FriendsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin