Kapitel 3

13 1 1
                                    

Damen rækker hånden frem og jeg tager imod den. "Hej jeg hedder Victoria Campbell, og det her er min mand, Christopher Campbell" siger hun meget smilende, men jeg kan se nervøsiteten i hendes ansigt. "Øhhh, hej jeg hedder..

Der bliver stille i et øjeblik "Hvad hedder du søde?" afbryder Victoria

"Jeg hedder.. Alexia. Alexia hedder jeg" jeg tror jeg ligner en galning så meget jeg smiler. Jeg hedder ALEXIA! "Hej Alexia" siger victoria, mens hun griner.......

Victoria og Christopher gik ud og snakkede med lægen om alt med medicin, psykolog og alt hvad der skal ske med mig. Jep, jeg skal både have medicin og skal gå til psykolog, medicinen hjælper mod mareridt og så skal jeg havde smertestillende fordi jeg har det ar på maven efter kniven. Jeg skal gå til psykolog på grund af, at jeg jo blev kidnappet og voldtaget. hvor jeg jo også har hukommelsestab, så jeg kan ikke huske noget fra før "ulykken", så derfor skal jeg til psykolog.

Victoria kommer ind uden Christopher, hun kommer gående over til mig og sætter sig på stolen ved siden af sengen. "Hvor er Christopher henne?" spørger jeg om og smiler så hun kommer i bedre humør. "Han fik et opkald fra arbejdet om at han skulle til et forretningsmøde i New York, så han skulle skynde sig hjem og pakke, men jeg skulle sige farvel fra ham og sige han glæder sig til du kommer hjem" Sagde hun smilende men også lidt trist, "Christopher arbejder rimelig meget, men det gør vi begge to meget. Så derfor kommer jeg forbi i morgen med drengene så du kan møde dem inden du kommer hjem, hov jeg glemte helt at sige du kan komme hjem om to dage, er det ikke gode nyheder" Sagde hun mens hun klappede i hendes hænder. Nårrh ja, jeg havde helt glemt at de havde tre drenge, det må være hårdt for Victoria at være den eneste kvinde i huset, nok derfor hun glæder sig så meget til at jeg kommer hjem.

"Så fortæl lidt om mine nye "brødre", så jeg ved hvem der er hvem" siger jeg grinende til hende. Og så begyndte hun at fortælle."Altså vi har tre drenge, den ældste er Tyler, han er 17 år, han ligner både mig og Christopher, men mest Christopher, med hans brune øjne og hans sorte hår. Han går meget op i hans udseende, ikke mindst hans fodbold og så går han også i fitness, sammen med tvillingerne.

Tvillingerne, som hedder Liam og Luke, er på samme alder som dig, altså 16. De ligner meget Tyler og Christopher, med deres ansigtstræk og håret. De går også begge til fodbold, men hvor Liam er lidt mere mors dreng", der kommer et lille smil frem på hendes læbe, da hun har sagt det.

"Det bliver godt med en pige i huset".


Undskyld for at kapitlet er så kort, men kunne ikke finde en ordentlig slutning på kapitlet, så det blev bare kort.

I må meget gerne komme med ideer og andre ting

- DylanJ

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Aug 29, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Mit nye livDonde viven las historias. Descúbrelo ahora